Dovlecei in sarbatoare *172* - LMA Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 11
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila haidi mai fragutz sa ne culcam...nu vezi ca nu se joaca nimeni cu noi.... Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
Nu e acasa si mai mult ca sigur vine obosit de la fotbal si nu are chef de joaca!
Pentru puiul tau
suede spune:
Fetele,
Am intrat sa vad reactii,daca va place rochia.
Ma bucur ca va place,eu de cand am vazut-o am stiut ca-i rochia mea.
Va dulce!
Nunta o sa fie pe 28 august si stati linistite ca gasim o varianta pentru postat poze.
Si unde mai pui ca Mihnea o sa fie cavaler de onoare
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
lutoniana spune:
Incerc si eu sa-mi dau cu parerea ca e gratis
Eu vreau ca lumea sa glumeasca si sa fie atmosfera placuta pe forum. E adevarat si ce a spus Alex ca uneori se mai exagereaza si mi s-a intamplat si mie sa ma gandesc dimineata la glumele de cu noapte si sa mi se para rasuflate. Au farmec numai atunci pe moment.
Nu exclud ca poate simtul umorului ce il am e alterat. Dar imi place sa cred ca simtul bunului simt il am din belsug. Poate ma insel.
Incerc sa fiu coerenta si nu stiu daca imi iese....ca plange si Davidelu.
Ideea de baza e ca sunt de acord ca unele glume si mistouri au fost exagerate si au intrecut masura DAR nimic nu egaleaza mesajul lui Lali de azi care putea fi foarte bine incununat la sfarsit cu o coaja de samanta.....si nu orice coaja ci dinaceea asa plina cu saliva.
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza |
Nu credeam ca poti fi asa insensibila! Am venit pe forum si v-am zis problemele mele si tu razi de mine! Am o problema medicala si sunt si sensibila tare!
Pentru puiul tau
[/quote]
ma...faptul ca ti-a crescut inca un os e p problema matematica, nu medicala. adica: cate oase are acum fragutza???
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
lutoniana spune:
Techila, dar abonament pe o luna cat costa ?
biaz29 spune:
Vaaaai, Fragutza si Techila, sunteti groazve! In loc sa mai scriu un paragraf, stau sa citesc ce pase va mai aruncati. Parca e un meci de tenis, pe onoarea mea! Si ziceai ca nu faci sport, Fragutzo! Ba faci din plin, doar ca e sport pentru muschii aia din creier responsabili cu umorul si e fara antrenorul cu ochi verzi.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
lutoniana spune:
Suede sper ca mai esti ca sa aduni si impresia mea
E de mare clasa si stil rochita si sper sa aveti o zi reusita pe 28
Ioanna81 spune:
am facut 2 pasi! am facut 2 pasi! singurel!!! tra-la-la...
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
Nu credeam ca poti fi asa insensibila! Am venit pe forum si v-am zis problemele mele si tu razi de mine! Am o problema medicala si sunt si sensibila tare! Pentru puiul tau |
ma...faptul ca ti-a crescut inca un os e p problema matematica, nu medicala. adica: cate oase are acum fragutza???
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
[/quote]
Tu chiar vrei sa ma faci sa plang! Te rog frumos, nu te mai lua de conditia mea medicala! Nu e usor sa fii in pielea mea!
Pentru puiul tau