SOCANT: ziarul Cancan si jurnalismul -off topic
Raspunsuri - Pagina 3
accept92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Exact despe aceeasi chestiune am scris eu mai sus cand te-ai aratat nedumerita de ce nu reactionam la jigniri. Pentru ca asemeni tie, cineva a discutat de altcineva. Asa cum altele au jignit o terta persoana, similar jignesti si tu o terta persoana. Nici in cazul tau nu ne sesizam in acest caz. |
Daca mie mi se adreseaza mesajul as vrea sa precizez ca nu jignirile de la topicul respectiv il califica pentru cosul de gunoi ci atitudinea generala. Eu nu citesc ziarul can-can, nu am OTV-ul in memoria televizorului, si am crezut ca acest forum se doreste undeva in afara genului. Am vrut doar sa ajut, nu ma deranjeaza ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda. Si ca sa aduc discutia ontopic, un proces de calomnie DC impotriva can-can ar avea aceleasi sanse de castig ca unul PM impotriva DC. Despre asta era vorba, nu ca nu as putea eu trece peste faptul ca nu mi s-a luat in seama propunerea. E OK.
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Daca mie mi se adreseaza mesajul as vrea sa precizez ca nu jignirile de la topicul respectiv il califica pentru cosul de gunoi ci atitudinea generala. Eu nu citesc ziarul can-can, nu am OTV-ul in memoria televizorului, si am crezut ca acest forum se doreste undeva in afara genului. Am vrut doar sa ajut, nu ma deranjeaza ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda. Si ca sa aduc discutia ontopic, un proces de calomnie DC impotriva can-can ar avea aceleasi sanse de castig ca unul PM impotriva DC. Despre asta era vorba, nu ca nu as putea eu trece peste faptul ca nu mi s-a luat in seama propunerea. E OK. |
Accept, inseamna ca data viitoare cand vorbec despre subiectul ala cu mama-mea intr-o cafenea trebuie sa fiu atenta sa nu ma auda cineva si sa ma dea in judecata Mircea Petru.
Una este sa apara ceva intr-un ziar si alta este sa iti scrii tu parerea sau sa ti-o spui.
Si chiar nu vad diferenta intre ce spui tu de Base si ce spunem noi de MP.
Ca tu ti-ai format parerea din ce a spus el?
Si noi!
El a spus ca Madalina Mnaole a venit la el aratandu-i cum a incercat sa se sinucida si ca nu avea de ce sa o duca la psihiatru/psiholog pt. ca nu delira/halucina, deci nu avea probleme.
Am voie sa-mi scriu parerea bazandu-ma pe afirmatiile astea?
P.S: nici eu n-am OTV-ul in grila de programe preferate. Mi-a crescut IQ-ul afirmatia asta?
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
accept92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO P.S: nici eu n-am OTV-ul in grila de programe preferate. Mi-a crescut IQ-ul afirmatia asta? |
Nu, absolut deloc. Cat despre subiectul din care vad ca nu te poti opri, refuz sa vorbesc despre el din respect pentru o persoana care a decedat si a lasat in urma o familie indurerata, si mai mult decat atat imi este si straina. Si nu as vrea sa ajunga iar la generale prin contributia mea. Daca ma voi razgandi promit sa te caut la barfe si mondenitati sa vorbim acolo. OK?
desprecopii spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
E nasol cand ti se intampla tie, nu? Eu am raportat moderatorilor un subiect de aici de pe DC, subiect in care se fac acuzatii grave la adresa unui om, presupuneri fanteziste despre viata unei familii, anchete interactive, si subiectul curge bine mersi cu binecuvantarea celor care administreaza acest forum. Si nici nu se compara confuzia strecurata in articol cu acuzatiile directe si mizeriile scrise la subiectul respectiv. |
accept, cred ca faci niste confuzii si am sa incerc sa le explic.
Nu mie mi s-a intamplat ceva in acest caz - nu eu am fost calomniata ci comunitatea de mamici de pe Desprecopii.comAs vrea sa iti spun ce scrie in articol:
Politia, pe urmele pedofililor deghizati in mamici
Politistii romani s-au autosesizat si au declansat o ancheta dupa ce CANCAN de weekend a dezvaluit ca mai multi pedofili s-au inscris pe un cunoscut forum romanesc, unde parintii discuta, pe internet, despre diverse probleme legate de copiii lor.Acestia se inscrisesera pe forum ca si cum ar fi fost, la randul lor, parinti iubitori si grijulii. In realitate, foloseau fotografiile postate pe site-ul www.desprecopii.com ca sa se excite.
cu alte cuvinte, can-can jigneste mamicile de pe DC - si iti aduc aminte ca ele au inceput sa se scandalieze de reactiile pedofililor de pe Picasa.!!
Daca si tu te-ai scandalizat, si tu ai fost denuminta, indirect, desigur: pedofila.
Intelegi diferenta? Nu ma amesteca pe mine in joc- acest site este vocea miilor de mamici care il frecventeaza si cred ca aici e problema care se intampla si care doare.
In plus, mai sunt niste nuante care as vrea sa ti le explic.
Ceea ce a publicat ziarul can-can reprezinta o jignire oficiala - este un articol de presa, chiar daca nu citesti can-can - din punct de vedere madiatic, aceasta jignire a ajuns la ochii aprox a 2 milioane de romani. !
Nu compara un topic de pe forum de discutie, cu un articol oficial de presa. Un topic de forum nu reprezinta opinia MEA personala, ci este un drept la opinie al multor oameni... exact ceva de genul comentariilor de la articolele unui ziar
Un articol este ceva diferit de un topic! Un articol reprezinta opinia oficiala a unei publicatii, iar comentariile publice inseamna parerile individuale ale cititorilor/ Te asigu ca nu ma scandalizam daca acele minciuni si calomnii se gaseau la rubrica de comentarii publice ale acelui site si nu intr-un articol de prima pagina!
nu ti-am inteles ura si motivul pentru care cu care ai deturnat un subiect sensibil despre calitatea actului jurnalistic in Romania. Cred ca vrei sa platesti o polita si este trist. In plus, ai avut o serie de contributii calomnioase pe acest forum - care nu te indreptatesc sa tii lectii de morala. Cu ce drept as opri un topic unde lumea vrea sa discute? Crezi ca e opinia mea acolo? Tot asa ar trebui, in logica ta sa opresc topicurile ale caror opinii nu iti plac? Crezi ca esti indreptatita sa ne definesti standardul civic pe aces forum? Lumea vorbeste si acum despre moartea lui Marylin Monroe, JFK sau a lui Michael Jackson. Si isi da cu presupusul... crezi ca nu avem voie sa mai facem acest lucru?
Nu citesc Cancan insa nu pot sta zen in momenul in care citesc (un link pe acest forum) PUBLICAT pe prima pagina, o serie de minciuni si calomnii la adresa acestei comunitati. Poate ca exact acum ar trebui sa ne aratam apartenenta la ea .... si sa incercam sa fim uniti. Desigur, te inteleg daca acest cuvant nu inseamna ceva pentru tine...
o seara buna.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
liliana83 spune:
Accept, daca Basescu ar deceda ai avea mustrari de constiinta din cauza afirmatiilor pe care le-ai facut la adresa lui!?
Madalina Manole a fost la fel de " straina" ca si Basescu. Si da, din respect pentru ea ne punem atatea intrebari legate de motivele acestei tragedii. Dar chiar nu stiu de ce ma stofoc sa te fac pe tine sa intelegi , atat timp cat tu esti oripilata de faptul ca Basescu posibil sa fi batut un copil, dar totodata afirmi ca nu consideri crima si nu condamni parintii care refuza tratamentul pentru copiii lor, condamnandu-i astfel la moarte! No comment.