SOCANT: ziarul Cancan si jurnalismul -off topic

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Marius, eu am primit avertisment verde pentru afirmatia "zi-i medicului aluia sa se duca sa se impuste" .
Era vorba despre un medic ne-membru DC, care recomandase unui bebe de 2 luni o cura cu suc de portocale .

Atunci cand trimitem o reclamatie, ni se multumeste cu formularea " va multumim pentru ca ne ajutati sa pastram acest forum curat" .
Si am considerat ca merit acel avertisment, fiindca exprimarea mea a fost nasoala si a murdarit forumul. Nu conta ca medicul ala nu era de pe DC.

Se mai fac membrii (explicit sau implicit) prosti unul pe altul, unii cu o educatie mai modesta aduc in discutie membrii familiei partenerului de dialog, dar, cumva, prin interventii ale celorlalti membri, prin interventia moderatorilor, forumul ramane cat de cat curat.
Topicul despre care e vorba (eu as zice sa iti iei putin din timp si sa te uiti peste el, Marius :) transforma subforumul ala intr-un studio otv, adica in ceva ne-curat. Pe buneeee!!!! E oribil topicul ala. Brrrr.....
Nu e vorba despre comentarii asupra coafurii, nici a gustului la imbracaminte, nici a IQ-ului, nici a profesionalismului, nici a numarului de amante. Nu! Omul ala nevinovat (pana una-alta) e acuzat de crima.

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Da, Denizel, este acuzat ca ar fi autorul moral, lucru pe care il suspecteaza si investigheaza si oamenii legii.
daca am ajuns ca pe un forum sa nu-mi pot da cu parerea despre o tragedie, despre cine a gresit si cum e trist.
Inseamna ca deja nu mai e democratie.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

daca am ajuns ca pe un forum sa nu-mi pot da cu parerea despre o tragedie, despre cine a gresit si cum e trist.

democratia si defaimarea merg mana-n mana?

ma faci sa zambesc :( cand aduci democratia-n discutie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

Citat:
citat din mesajul lui XIO

democratia si defaimarea merg mana-n mana?

ma faci sa zambesc :( cand aduci democratia-n discutie

Cam da.
Vad ca nu s-a autosesizat nimeni cand au fost defaimati medici la TV, sau aici , ba chiar mi-au sarit mie in cap unii useri si au ajuns pana la a analiza si eticheta modul in care ma port cu pacientii, se facea referire la saracii oameni care vor ajunge pe mana mea.

Defaimarea lui Basescu ce-a fost? dar topul cu cele mai proaste femei din tara?
Dar mistoul la care au fost supusi unii useri de aici?

Nu stiam ca mai nou o discutie la o cafea poate fi considerata defaimare.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

Cam da.
Vad ca nu s-a autosesizat nimeni cand au fost defaimati medici la TV, sau aici , ba chiar mi-au sarit mie in cap unii useri si au ajuns pana la a analiza si eticheta modul in care ma port cu pacientii, se facea referire la saracii oameni care vor ajunge pe mana mea.

pai, Xio, atunci cand ai fost defaimata, tin minte ca nu ti-a convenit deloc si ai fost destul de afectata (aveai dreptate sa te revolti, chiar te-am sprijinit cand si cand).
De ce nu ai lasat lumea sa vorbeasca, la o cafea, pe seama ta? Ce? Doar e democratie, nu?

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

Cam da.

pai, Xio, atunci cand ai fost defaimata, tin minte ca nu ti-a convenit deloc si ai fost destul de afectata (aveai dreptate sa te revolti, chiar te-am sprijinit cand si cand).
De ce nu ai lasat lumea sa vorbeasca, la o cafea, pe seama ta? Ce? Doar e democratie, nu?

ba eu chiar i-am lasat sa vorbeasca.
Diferenta este ca jignirile la adresa mea au aparut fara ca oamenii aia sa ma vada/auda sau sa fi fost cu minela lucru , pe cand "defaimarea" adusa lui Mircea Petru sunt chiar cuvintele spuse de el, si anume ca nevasta lui nu avea nevoie de psiholog sau psihiatru desi i-a spus de cate ori a incercat sa se omoare pt. ca ... nu delira si nu halucina.

Cred ca e o mare diferenta intre a jigni un om doar pt. ca nu esti de acord cu ce scrie si a spun e un adevar despre altul care intamplator e persoana publica, l-ai auzit la TV, l-ai vazut la TV. Ca ignoranta lui este din pacate reala.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

si e mare diferenta intre a discuta de madam Hara si de pedofilii care zburda pe net...dar deh fiecare cu ale lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

si e mare diferenta intre a discuta de madam Hara si de pedofilii care zburda pe net...dar deh fiecare cu ale lui

Marina

Asta este o dovada clara ca lectura subiectului s-a impotmolit la titlu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Exact despe aceeasi chestiune am scris eu mai sus cand te-ai aratat nedumerita de ce nu reactionam la jigniri. Pentru ca asemeni tie, cineva a discutat de altcineva. Asa cum altele au jignit o terta persoana, similar jignesti si tu o terta persoana. Nici in cazul tau nu ne sesizam in acest caz.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

evident scopul scuza mijloacele si unii detin adevarul suprem

Mergi la inceput