SOCANT: ziarul Cancan si jurnalismul -off topic
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Lumea vorbeste si acum despre moartea lui Marylin Monroe, JFK sau a lui Michael Jackson. Si isi da cu presupusul... crezi ca nu avem voie sa mai facem acest lucru? |
Acesta este de fapt motivul pentru care nu inchizi acel subiect iar eu l-am inteles fara sa am nevoie de alte explicatii. Restul sunt bla-blauri. Divertismentul pe seama mortii unui om ti se pare absolut ok. Nu as fi crezut asta, de regula ofer incredere unui om pana la proba contrarie. Repet...nu ma deranjeaza ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda.
Cat despre articolul din cancan, vad ca il judeci extrem de emotional si distorsionat, imi vine greu sa cred ca nu te afecteaza personal ci doar iti faci griji de imaginea mamicilor de pe acest forum. Imi pare rau ca treci prin asta, cu putina urma de empatie de care sunt in stare imi imaginez ca este greu si frustrant sa citesti neadevaruri emise in necunostinta de cauza.
Daca pana acum nu erau pedofili si perversi pe acest site, can-can le-a dat tuturor o idee buna. As urmari cu mare atentie utilizatorii care se vor inscrie in perioada imediat urmatoare.
O zi buna!
Raspunsuri
accept92 spune:
citat din mesajul lui ADMIN buli, la acest articol ma refeream eu - aici se fac acuzatiile grave la adresa DC. O zi buna Echipa Desprecopii.com |
E nasol cand ti se intampla tie, nu? Eu am raportat moderatorilor un subiect de aici de pe DC, subiect in care se fac acuzatii grave la adresa unui om, presupuneri fanteziste despre viata unei familii, anchete interactive, si subiectul curge bine mersi cu binecuvantarea celor care administreaza acest forum. Si nici nu se compara confuzia strecurata in articol cu acuzatiile directe si mizeriile scrise la subiectul respectiv.
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
E nasol cand ti se intampla tie, nu? Eu am raportat moderatorilor un subiect de aici de pe DC, subiect in care se fac acuzatii grave la adresa unui om, presupuneri fanteziste despre viata unei familii, anchete interactive, si subiectul curge bine mersi cu binecuvantarea celor care administreaza acest forum. Si nici nu se compara confuzia strecurata in articol cu acuzatiile directe si mizeriile scrise la subiectul respectiv. |
Este o diferenta esentiala din start.
Una este sa discutam despre mine si tine, despre tine si X si alta sa discuitam despre X si Y noi fiind in afara celor doi.
Nu se vor lua in considerare raportarile de genul, "am vazut cum X spune/scrie despre Y asa si asa...."
Daca este vorba despre tine atunci e Ok. Fiecare dintre noi avem obligatia de a spune despre noi. O raportare de face despre mine, eu, noi, nu despre, el,ea, ei, ele.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
accept92 spune:
citat din mesajul lui marius Este o diferenta esentiala din start. Una este sa discutam despre mine si tine, despre tine si X si alta sa discuitam despre X si Y noi fiind in afara celor doi. Nu se vor lua in considerare raportarile de genul, "am vazut cum X spune/scrie despre Y asa si asa...." Daca este vorba despre tine atunci e Ok. Fiecare dintre noi avem obligatia de a spune despre noi. O raportare de face despre mine, eu, noi, nu despre, el,ea, ei, ele. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Ce vrei sa spui? Ca doar daca persoana despre care se discuta si-ar face cont si ar sesiza moderatorilor faptul ca exista un subiect unde se vorbesc tot felul de mizerii despre ea si familia sa, subiectul s-ar inchide? Nu inteleg de ce. Eu sper ca nimeni din familia respectiva sa nu ajunga vre-o data sa citeasca ce se scrie acolo.
marius spune:
Nu este necesar sa-si faca un cont. Este suficient sa se adreseze administratiei. Acestea sunt reguli relativ statuate in media, publicistica. Eu sau tu, sau oricine, nu are cum sa se transforme in judecator pentru o terta parte.
denizel spune:
Accept, stai putin, probabil ca Marius nu stie despre ce subiect este vorba si pana unde s-a ajuns cu acuzatiile la adresa unei persoane (la fel de necunsocute pentru acuzatori, precum DC pentru un ziar alde fituica cancan).
Marius, asta este subiectul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154369
Diaconescu ar vinde tot si ar reveni in garsoniera numai ca dezbaterea sa aiba loc in ograda otv...
Eu cred ca reclamatia lui Accept a fost citita de un singur moderator, "bifata" drept rezolvata si de aceea inca mai curge un subiect de calitatea aceluia.
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
marius spune:
In cazul in care considerati trecem pe PM va rog suntem off topic.
accept92 spune:
Deci esti deacord ca subiectul respectiv are caracter calomnios si merita inchis, doar ca o terta parte nu are dreptul sa sesizeze. Autosesizarea mi s-ar fi parut decenta in cazul de fata, in naivitatea mea credeam ca pur si simplu moderatorii nu stiu ce se discuta pe acolo.
accept92 spune:
Eu nu intentionam sa fiu offtopic, chiar nici nu speram sa mi se raspunda. Sesizam doar ironia sortii, ontopic.
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Ce vrei sa spui? Ca doar daca persoana despre care se discuta si-ar face cont si ar sesiza moderatorilor faptul ca exista un subiect unde se vorbesc tot felul de mizerii despre ea si familia sa, subiectul s-ar inchide? Nu inteleg de ce. Eu sper ca nimeni din familia respectiva sa nu ajunga vre-o data sa citeasca ce se scrie acolo. |
Da' eu propun sa se inchida orice subiect in care cineva spune ceva urat despre o alta persoana.
Din cate imi amintesc pe aici s-au facut referiri la mama-mea, la mine si cat de proasta sunt , de persoane care nu ma cunosc. de ce nu s-a inchis subiectul?
S-a facut referire la nu stiu cate persoane care s-au carat rapid de pe forum.
S-a vorbit urat de castigatoarea de la Eurovision , de Basescu, Geoana, Angelina Jolie, Madona.
mai stii topicul cu fata aia care spunea ca ea e amanta? vai, vai, cate persoane care nu o cunosteau i-au sarit in freza.
Acum vrei sa spui ca tu nu ne dai voie sa discutam despre moartea Madalinei Manole, a lui M. Jackson samd pt. ca tu nu esti de acord cu unele idei?
Cred ca e putin exagerat.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
marius spune:
citat din mesajul lui accept92 Deci esti deacord ca subiectul respectiv are caracter calomnios si merita inchis, doar ca o terta parte nu are dreptul sa sesizeze. Autosesizarea mi s-ar fi parut decenta in cazul de fata, in naivitatea mea credeam ca pur si simplu moderatorii nu stiu ce se discuta pe acolo. |
Ma pui sa repet. Daca vine X si spune "in spatiul dvs. s-a spus, s-a scris despre mine..." primeste acest drept. Nu este acelasi lucru daca EU vin si spun "am citit cum ca despre persoana X s-a scris, s-a spus... si EU consider ca...." Aceasta ultima posibilitate este neutra pentru acest forum si pentru orice spatiu mediatic. Ramane o simpla posibilitate. Dac X sau Y este membru se schimba radical situatia, revedeti Regulamentul de utilizare, nu este greu de inteles, cand si pentru ce se intervine.