Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***232***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Gina, foarte bine faci ca nu-l lasi sa plinga pe Calin. Si eu procedez la fel. Nu-i vad rostul plinsului, asa "ca sa se invete" sau "sa faca plamini" sau "sa nu-l rasfat" etc.
Imi pare rau ca n-ati avut concediul asa cum l-ati visat dar ma bucur ca, totusi...l-ati avut

Ne trimiti si noua niste poze cu voi?

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Anaan, multu' de primire
Si Ian al meu e un fel de "boier" si pretuieste independenta dar eu ma bucur ca are personalitate puternica (ca doar are pe cine mosteni! ) si nu ma stresez ca nu face...LUCRURI. Ian face ALTE lucruri, pe care alti copii nu le fac. Si, oricum, nu intentionez sa-mi formez un copilas din ala care la 2 ani sa-mi "incinte" musafirii cu poezii/cintecele/alte demonstratii ca "ba al meu e mai dashtept!"

PS. Ma bucur ca sinteti...bine

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ANAAN, incep sa nu ma mai simt "alien". Deja imi faceam probleme ca toti copiii adorm "regulamentar", numai noi avem mari probleme cu somnul. La noi sunt probleme si mai si: nu mai bea laptele, nici la culcare, nici la trezire; nu mai adoarme nicicum, nici macar in brate. Numai in carut sau in masina adoarme usor, dar nici carutul nici masina nu pot fi bagate in casa . Adoarme f f greu (intre 30 minute in cazuri fericite si peste 1 ora 30 in cazuri naspa), iar cum ai pus-o in pat se trezeste, trebuie sa o mangai pe cap, iti ia bratul si ti-l strange, de frica sa nu pleci (zici ca ar fi fost pedepsita sa stea in pat, asa groaza are de el), deci se mai foieste inca vreo 10-15 minute, indiferent cat e de adormita in prealabil; se trezeste des si uneori nu se mai culca la loc, mai ales daca intru la ea, cum a fost azi.
Asa ca....welcome to the club. Poate e o perioada scurta si va readormi mai usor. La noi tine cam de 2 luni, pana atunci adormea usor.

Va pup, fug la socrii sa semnez condica. Nu stiu ce m-oi face eu acolo cu un copil trezit la 6:45 si dormit o ora la pranz, Dumnezeu cu mila

Mami de minune mica

Mergi la inceput

"Oricum, e clar ca nu am copil care sa faca chestii concrete, in schimb am un copil care ii face pe toti cei cu care ne intalnim sa rada in hohote si sa exclame "mai, ce copil aveti, e delicioasa, fantastica, etc." -Pisik

Citatul asta mi se pare relevant, la fel cum relevante mi se par fotografiile in care am vazut o ANA delicioasa, haioasa, pusa pe sotii, zimbareata, precum si relatarile fetelor despre ea.
Io cred ca ti-au murit laudatorii

Nu te stresa, zau ca nu ai de ce. Din contra, ai o gramada de motive sa fii mindra, incepind cu Ana si terminind cu familia pe care VOI TREI MAGNIFICI o formati

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Ah, uitasem Anaan sa-ti spun ca ideea cu salteaua mi se pare foarte buna; si eu intentionez sa o pun in practica din septembrie, desi Ian in camera lui are pat suprapus Asa am vrut eu cind eram gravida, sa aiba unde dormi prietenii lui cind vin in vizita Acum, degeaba imi pare rau In toamna, ii vom mari camera cu balconul, de aceea ziceam ca in septembrie ii vom lua INCA o saltea E singura varianta in care nu se loveste, chiar daca ar cadea! Sa-mi spui daca functioneaza la voi.

De ceva vreme, si eu il culc pe Ian in patul din dormitor si apoi, stau si-l pazesc si va si citesc in acelasi timp. In acest rastimp, ma rasfat si cu haleala in pat Pai nu-i minunat sa ai copil "rasfatat"? Daca ar fi dormit, regulamentar, in patutul lui, in timpul asta, trebuia sa fac pe Gina-Gospodina, dar asa...

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Inapreda, naut la conserva? Se gaseste in supermarketuri sau de unde, ca n-am mai vazut (e drept ca nici n-am cautat). Eu ma gandeam sa caut la un magazin naturist de langa noi, am auzit ca acolo s-ar gasi chestii de-astea.
Si eu as spune un "daaa" intalnirii de septembrie, numa sa vad daca se intrunesc niste conditii fara de care nu reusim. Respectiv daca e distantza prea mare, nu m-as baga, ca e prea mult peste 7-8 ore cu tren/autocar pentru Phiphi. Pe lista mea "atractiva" ar fi judetzele:
- Cluj
-Bistritza Nasaud
- Mures
- Sibiu
- eventual Brasov, desi e departe pare atractiv.
Un loc pe care nu l-am vizitat niciodata e Sighisoara, dar probabil voi ati fost de-o gramada de ori acolo
Mi-ar mai placea sa fie o zona nu foarte friguroasa, adica la altitudini f. inalte cred ca in septembrie e deja frig rau...
Acum ce-am enumerat sper sa nu le luati ca pretentii, departe de mine gandul, doar zic si eu care ar fi idealul pentru intalnire pentru mine...bine-nteles ca majoritatea va decide. Iar Novus cred ca va prospecta piatza in asa fel incat sa fie bine ca intotdeauna (inclusiv sub raportul pretz, ca deh, criza...care la unii e cronica:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Denisa, atunci...munte sa fie!
La cit a fost de laudata Adelake, de abia astept sa o cunosc
Si pe voi asisderea!

Da Ian semne de trezire; s-ar putea sa ma retrag pina mai diseara

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

In Bistrita, naut la conserva se gaseste in Kaufland
Revin ca s-a trezit, pe bune

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Inapreda, naut la conserva? Se gaseste in supermarketuri sau de unde, ca n-am mai vazut (e drept ca nici n-am cautat). Eu ma gandeam sa caut la un magazin naturist de langa noi, am auzit ca acolo s-ar gasi chestii de-astea.
Si eu as spune un "daaa" intalnirii de septembrie, numa sa vad daca se intrunesc niste conditii fara de care nu reusim. Respectiv daca e distantza prea mare, nu m-as baga, ca e prea mult peste 7-8 ore cu tren/autocar pentru Phiphi. Pe lista mea "atractiva" ar fi judetzele:
- Cluj
-Bistritza Nasaud
- Mures
- Sibiu
- eventual Brasov, desi e departe pare atractiv.
Un loc pe care nu l-am vizitat niciodata e Sighisoara, dar probabil voi ati fost de-o gramada de ori acolo
Mi-ar mai placea sa fie o zona nu foarte friguroasa, adica la altitudini f. inalte cred ca in septembrie e deja frig rau...
Acum ce-am enumerat sper sa nu le luati ca pretentii, departe de mine gandul, doar zic si eu care ar fi idealul pentru intalnire pentru mine...bine-nteles ca majoritatea va decide. Iar Novus cred ca va prospecta piatza in asa fel incat sa fie bine ca intotdeauna (inclusiv sub raportul pretz, ca deh, criza...care la unii e cronica:)))

1 AN!
Manole forever

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Sophiphica doarme peste zi in patutz (o adorm pe canapea si apoi o mut, n-are treaba); numai noaptea e plin de ace patutzul si nu vrea acolo (de pe la 2 noaptea). Seara o adorm in patul mare si apoi o transbordez in patutz (mai nou pe la 21-21.30, desi a avut o perioada destul de lunga cand ora de nani era 20-20.30, dar se pare ca s-a razgandit) iar noi mergem in alta camera pana pe la 12, uneori si 1-2. Cat nu suntem cu ea in camera n-are treaba, doarme bine; cand ne intoarcem mai doarme cam 1 ora in patutz si apoi gata, vrea cu noi si mai ales acces liber la tzitzi

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Novuselu', de unde caldura, maica? La voi n-o plouat in ultimele zile?

Ba ploua si acum chiar , asa ca zau nu stiu de la ce sunt bubitele astea

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput