Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***232***
Raspunsuri - Pagina 6
Monnvas spune:
Hola.
Injineru' n-a mai dat la ratze, a halit ceva-ceva (ba, la supa, se uita in borcan deznadajduit ca s-a terminat), a fost vesel, cred ca e de bine. Multumim pt sustinere si pt pupici, si-au facut efectul.
Ieri l-am vazut pe pitecantrop, dar nu ne-am oprit la acelasi loc de joaca, eu incercam sa-l tin pe injiner mai izolat, sa nu dam si la altii. O sa reactionez sigur daca-l vad ca mai ridica mana, daca nu, mi-a dat o idee buna Bianca, aia cu "povestea" - ii zic ca am un unchi in spital, ca l-a batut fiu-sau de 15 ani mar, pe principiul "te iubesc, deci te bat". Mai crosetez io ceva...
edit. A fi direct sau impulsiv (variantele Ina si Pisik) s-ar putea sa nu fie in interesul copilului. Si ideea nu e sa il fac albie de porci, ci sa fie eficient.
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
inapreda spune:
In ceea ce priveste pedofilii: nu stiu cum sa transmit exact ce gindesc/simt fara sa las loc la interpretari multiple; sint constienta de multa vreme de plusurile si minusurile lumii virtuale si le-am avut tot timpul in vedere, mai ales pe ultimele; e horror ce se intimpla dar eu nu am pus niciodata poze cu Ian (sau cu altcineva) nud, nici in pozitii care pot da friu liber imaginatiei; NU am sa-mi scot pozele de la semnatura si semnatura o voi lasa la locul ei
Consider ca:
1. Pedofilii sint niste persoane bolnave dar
2. Cu toate acestea, STIU si IMI DORESC sa se ia niste masuri adecvate.
Sper ca nu am...oripilat pe nimeni Nu sint musai o fire "relaxata", ba, uneori, sint chiar Mama Paranoiei dar, in situatia asta, poate ca sint mai...inocenta sau...ignoranta, nici nu stiu.
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
In ceea ce priveste pedofilii: nu stiu cum sa transmit exact ce gindesc/simt fara sa las loc la interpretari multiple; sint constienta de multa vreme de plusurile si minusurile lumii virtuale si le-am avut tot timpul in vedere, mai ales pe ultimele; e horror ce se intimpla dar eu nu am pus niciodata poze cu Ian (sau cu altcineva) nud, nici in pozitii care pot da friu liber imaginatiei; NU am sa-mi scot pozele de la semnatura si semnatura o voi lasa la locul ei
Consider ca:
1. Pedofilii sint niste persoane bolnave dar
2. Cu toate acestea, STIU si IMI DORESC sa se ia niste masuri adecvate.
Sper ca nu am...oripilat pe nimeni Nu sint musai o fire "relaxata", ba, uneori, sint chiar Mama Paranoiei dar, in situatia asta, poate ca sint mai...inocenta sau...ignoranta, nici nu stiu.
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Ca tot veni vorba de cercopiteci, mi-am adus aminte si de rudele nesimtite ale Mihaelei. Poate oi fi eu mai din topor, dar aici sint fara mila si o admir pe Mihaela ca INCA incearca sa se poarte "cu manusi" cu niste persoane care nu i-au aratat nici respect, nici consideratie, cu atit mai mult cu cit NICI MACAR un telefon nu au dat "sa se inteleaga"...cumva.
Incerc sa ma pun in pilea ei, si sa fiu o "doamna" si...NU POT!
Sotul meu a facut o chestie (aproape) identica cu niste "prieteni"; nu cu unul ci cu...3 ca nu s-a invatat minte. E vorba de bani multi pe care DE FIECARE DATA i-a luat imprumut ca sa-i imprumute mai departe acestor "prieteni". In final, a pus banii de la el de fiecare data si s-a resemnat, trecindu-i la capitolul "pierderi"
Eu sint foarte inversunata, poate si din cauza asta si NU POT SA INTELEG ASTFEL DE OAMENI! Doi dintre ei au plecat din tara (unul a si divortat, sau, ma rog, nevasta-sa a divortat de el cind a dat de greu!) dar unu' si-n ziua de azi vine cu tupeu la noi si eu fierb in suc propriu cind il vad. Jambo inca spera ca-si vede banii inapoi de la asta din urma
Mihaela, bafta, sper sa sa se rezolve lucrurile ALTFEL la voi
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Ilinca, nu mai retin daca ti-a raspuns Monnvas la intrebarile tale legate de naut dar iti pove' si eu din experientele mele
1. E bun rau Daca iti place fasolea
2. Fierbe tare greu, chiar daca il lasi la inmuiat peste noapte. Cel putin, eu asa am patit de 2 ori. O solutie ar fi sa fierbi mult o data si sa pui la congelator dar "solutia" asta nu e pe gustul meu asa ca...
3. Cumpar naut NATUR in conserva, numai cu apa si sare si-mi prepar rapid o mincarica: naut + ton + ceapa verde/rosie + ardei (optional)
4. Il poti folosi la salata boeuf sau alte salate.
Sofia la 15 luni e cum era si la 14 si la 13 etc: TITI la superlativ absolut!
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Anaan spune:
Ina/Gina, mi-a fost dor de tine!
Ma bucur ca si-a revenit Chiscuta!
Se pare ca in lumea in care traim tot mai multi 'prieteni' aiurea avem!Culmea(sau nu?!) este ca intotdeauna cei generosi si de treaba sufera, iar pe nesimtiti ii doare-n basca.Pe mine cel mai mult ma deranjeaza in asemenea situatii (vezi pataniile Mihaelei si ale Ginei), faptul ca te iau de prost(cum se zice pe la noi).Cand bunatatea=prostie, eu ma enervez rau de tot!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Eu am inceput sa platesc luunga perioada in care am fost o boieroaica: il puneam pe Andrei in patut si el, cuminte, se punea la nani ( si la pranz, si seara). Acum nu mai vrea DELOC in patut, urla cu disperare maxima de fiecare data cand incerc sa-l pun, asa ca dormim amandoi in pat, ceea ce presupune adormirea copilului ca acolo nu pot sa-l las singur. Azi a durat procesul de adormire a odraslei cam o ora...In week-end vrem sa luam saltea, sa vedem cum reactioneaza.
inapreda spune:
Dyana, ce veste minunata! Ce mi-ar mai placea si mie Sper ca, macar tie, sa-ti iasa asa cum iti doresti!
Referitor la socri si nunta la care nu vin: eu consider ca acesta NU este un motiv pentru care sa va suparati/certati/necajiti in familie. Nu are rost nici supararea/indirjirea ta, nici cea a alor tai; nu te superi, da? Iti spune una care are un "Fara inima" pe post de socru
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Anamariame, imi trimiti, te rog, si mie poze cu Eva mica?
PS. Sper ca ai avut timp sa te mai linistesti. Si din punctul meu de vedere e ok sa schimbam parola la mailul comun
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Anaan spune:
Si eu zic ca varianta cu schimbarea parolei la mailul comun e cea mai buna.Punem acolo link-urile cu poze cand e cazul si anuntam gasca; asa cu rugatul pe PM mi se pare greoi si, daca lipsesti putin din decor, risti sa nu mai vezi ghiocei frumosi.Or, mie asa imi place sa ma uit la pozele tuturor copilasilor nostri!