Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***232***
Raspunsuri - Pagina 23
Floric spune:
Salutare fetele.
Intru la raport..Of, am atatea sa spun dar am si un somn care primeaza. Atat ce ma enervez ca nu pot sa va scriu de la serviciu. Dar deh...munca si bugetar pana in sange. Facem economii.
VAd ca va organizati...Suna tentant. Sa vad locatia finala si apoi sa lucrez cu colegul de camera. Sansele sunt reduse dar...poate, poate. Avem 2 nunti in septembrie *dintre care una fff importanta) si s0au dus banii.
Am ramas muta de uimire si placut impresionata de medicul lui Vladi...Pai, ca veni vorba sa va spun marfa de medic ce am gasit la Rares...L-am transferat de la Galati la un medic, care e si pediatru, la Braila. Duc azi actele si asteptam sa imi spuna cand sa vin sa cunoasca copilul. MIe una asa mi se parea normal. Intreb ca DObitoaca cand sa vin? Care e programul de evaluare? Asistenta imi raspunde sec CAnd aveti probleme sunati si va programati, in aceeasi zi veniti.
Am ramas cu gura cascata. Cum adica???? Copil mic, venit prima data tu ca medic nu vrei sa il cunosti?????
Ei, na...Asta-i sistemul...cu asta defilam...
Deci Fetelor din Bucuresti orice v-ar spune medicii vostri va rog din suflet spuneti-ne si noua. Nu stiu altele cum sunt dar pt mine acest forum e mai sfant dfecat vorba oricarui medic din Braila (hai si Galati, ca nici aia nu sunt mai departe).
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
Eu aleg sa fac ca si Pisigri, adica, sa va las pe voi sa alegeti in functie de majoritate, desi am si eu preferintele mele : Complexul turistic ALPINA BLAZNA din judetul meu (si, desi mi se are un loc chiar fain, recunosc ca nu e accesibil ca si distanta tuturor), Mures si Sibiu.
Vatra Dornei, Sovata sau Tusnad nu se potrivesc cu mine si cu stilul meu dar, nu mor daca petrec un week-end acolo
Anaan, Bianca, Monnvas voi veniti?
Va pup pe toate si ramin in zona
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Bianca2503 spune:
Pai eu nu stiu de acum daca vin. Stiti voi ca noi nu suntem cu planul. Stabiliti voi acolo si poate ne nimerim si noi.
@ILINCA: voi daca veniti cu trenul iar intalnirea are loc intr-un orasel (nicidecum un oras mare) ma gandesc ca e putin deranj. De exemplu, ce iei de la Sibiu la Cisnadie, sau de la Targu Mures la Corund? Sau exista tren care te duce pana-n sat? Intreb ca nu mai stiu...
@gasca: Gheorghieni (e relativ aproape de Cluj )
Gaza22 spune:
Hai sa ma bag iar in seama si pt ca sunt din zona sa va desfintez un pic visele despre Sibiu. Sibiul e un oras superb dar nu e potrivit pt intalnirea noastra care se vrea undeva la aer curat si nu in oras. Raman deci imprejurimile Sibiului care intradevar sunt frumoase dar alea mai indepartate (nu cum e Cisnadioara sau Cinsnadie care aproape au devenit suburbii ale Sibiului) dar ca si cazare fff scumpe. Au ramas cu ideea ca Sibiul a fost capitala europeana si vin turistiii straini si profita de pe urma lor. Acu turistii s-au cam dus asa ca patronii de pensiuni in loc sa scada preturile asteapta sa dea un tun si sa mai traiasca de pe urma lui cateva luni, asa se face ca preturile pe la pensiunile din zona Sibiului se invart de la 190-290 lei in sus, ceea ce sincer nu merita. E bine totusi sa ramana Sibiul ca varianta de rezerva daca asa vor fetele din nord, ca nu se stie de unde sare iepurele. Eu am vrut doar sa va zic asa ca sa nu va ambalati prea tare.
La Sovata am fost acu vre-o 3 ani, e jale nu e de mers, nici asa ca tineri in putere daramite cu pitici. Conditii groaznice, statiune moarta, plictis total.
De Tusnad nu ma pronunt.
La Piatra Neamt cum zicea Ela suna bine, n-am apucat sa ma uit.
Ar mai fi Clujul care e mai in Nord si e ok pt cele doua I-I. Ce ziceti?
Acu legat de transport, pt cele care au masina e clar ca nu vor renunta la ea pt alta varianta fie ea si avion pt ca asta inseamna probleme cu o gramada de bagaje catrafuse, de la aeroport/ gara pana la pensiuni sau la alte plimbari, ceea ce va fi ff greu si vom ajunge in situatia Ilincai care e nevoita sa aleaga in functie de unde o lasa trenul.
Ilinca in planul tau de transport ia te rog in considerare ca poate vei putea fi culeasa de pe drum de una din noi si astfel scapi de schimbatul a doua sau trei trenuri ramai eventual doar cu unul. Ce zici?
Revin ma duc sa pap ceva.
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
cami_05 spune:
Curea, intra la contul meu, selecteaza mesaje private, intri la option (setari mesaje private) si de acolo il activezi
cami_05 spune:
Haideti la Baile Felix!! Aveti apa termala, puteti vedea Stana de Vale, Pestera Ursilor, Debrecen - Ungaria e la doar 60 Km, da nu va ajunde un week end. Din Bucuresti veniti cu trenul este la ora 20 parca si ajungeti dimineata. Pisik sa stii ca la vagonul de dormit e in regula sau cuseta, nu mai stiu care e cu doua paturi doar.
Eu va astept daca va ganditi.
Ilinca_M. spune:
Da, bune broblemuri ridicate...Ma gandeam ca daca trenu'-bine-nteles!- nu poate sa ma depuna chiar in statiune (pe prispa pensiunii:)) poate ne culege din gara cineva ajuns deja in statiune. Asta daca respectiva statiune e la ceva gen 5-15 km de orasul unde ne lasa trinu', ca nu vreau sa derang prea tare pe nimeni.
Judetul Cluj desigur ca mi-ar conveni si mie, dar am vazut ca nu sunt propuneri. Acolo la Blazna sau cum ii spune am auzit ca e foarte misto, dar imi dau seama ca e foarte departe de celelalte tufete. Pentru mine nici Vatra Dornei n-ar fi o cireasha pe tort, oricum sunt 8 ore pe tren, dar am votat pentru fiindca macar e doar un tren de schimbat si accesul e mai usor. Ideea e ca pentru mine maximum de "compromis" ar fi undeva unde sa nu se depaseasca 7-8 ore pe tren, sa nu trebuiasca sa schimbam mai mult de un tren...ma rog, chestii de-astea.
Dar zau ca nu trebuie sa dati prea mare importantza la ce spun eu; eu spun toate astea in sperantza ca exista o astfel de destinatie care sa impace si capra si varza (imi asum rolul oricareia:))); dar daca nu se poate, nu e nicio problema, eu va jur ca, desi voi regreta ca nu pot participa, n-o sa ma bosumflu, orice veti hotari!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Ma duc la nani, daaaar, Gazo, nu uita: astept povestile romantzioase!! Daca n-ai somn astept sa ma delectez maine cu ele la cafea...daca nu...macar pe la pranz
Cami, ce sa facem daca suntem asa ostracizate pe harta, nimeni nu vrea sa ne viziteze mandretze de zone!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Eu aleg sa fac ca si Pisigri, adica, sa va las pe voi sa alegeti in functie de majoritate, desi am si eu preferintele mele : Complexul turistic ALPINA BLAZNA din judetul meu (si, desi mi se are un loc chiar fain, recunosc ca nu e accesibil ca si distanta tuturor), Mures si Sibiu. |
E superba locatia dar cam departe totusi, in rest e pe gustul meu din toate punctele de vedere, inclusiv SPA
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Deocamdata au ramas in cursa asadar : Mures, Harghita, Sibiu si Cluj
asteptam voturile voastre pt ca urmeaza apoi stabilirea perioadei, alta distractie
Alexandra (03.03.09)