Intepatura paianjen, basici
Buna seara,
Vineri dimineatza Luca s-a trezit cu o ciupitura asemanatoare celor de tantari pe spate, in zona chilotelului si pe obraz.
Pe seara deja era basica locul respectiv, apoi basica s-a spart ,s -a transformat intr-o pata rosie, purulenta, chiar carne vie, ca la o arsura, care se intindea, iar de jur imprejur la pata rosie , care seamana cu o arsura, sunt basici.eata Este de marimea unei monede vechi de 5 lei pe spate si pe obraz cat o moneda actuala de 10 bani.
A fost vazut de un medic in urgenta, care mi-a spus ca este ciupitura de paianjen, si imi dadea sa ii dau cu Fenistil
Azi l-a vazut pediatra, tratament cu Locoid Solutie de 2 ori/zi si Unguent Funicin odata pe zi si Aerius seara.
Azi i-a mai aparut o basica plina cu lichid transparent iar in mijloc cu un lichid alb-galbui, pe unul din degetele de la mana.O basica destul de mare.
Asa se face pielea de la ciupitura de paianjen?
Este clar ca acolo este o infectie....este nevoie si de vreo analiza de sange?
Este nevoie de o vizita la dermato sau spital infectioase?
In pediatra am f mare incredere, este un medic bun, f bun.
Voi merge din nou maine cu el.
Pe corp are basici mici, minuscule, din loc in loc, nu dese ,nu multe.
El este ffff rau de caldura, tot timpul are probleme, bubite pe gat, piept de la caldura/ umezeala din aer.
Multumesc.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Raspunsuri
msl1 spune:
Exact asa mi se intimpla mie de la intepatura de pureci; groaznic ma simteam in plus faceam si frisoane si febra; toate unsorile posibile le-am incercat si antihistaminice pina nu se spargea si se facea un fel de coaja nu imi trecea cu nimic mincarimea si starea proasta; trebuia sa "prind" animalul si sa-l omor altfel toata ma umpleam; de cind am plecat din Ro nu am mai patit-o sa bat in lemn...
marius spune:
Mai ai un subiect deschis aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154586
Eu pur si simplu / Pagina legislativa