Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

andra_s e vb de sapt viitoare?

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Honeybaby noi avem saltea de cocos dar nu am observat nici o modificare.

Sanzi foarte scumpa fetita ta.Abia astept sa am si eu o fetita!Pana atunci ma topesc dupa baietelul meu.

Dupa ce ma prind cum, o sa va pun si eu cateva poze cu el.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Sanziana dulcica foc e Mara!

Merg' sa vad si pozele de pe contul comun si apoi merg la somn .

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Deci....m-am intors.

Am vazut o Mara tare frumusica. Are baiatul meu de unde alege, numai fete frumoase sunt pe aici. Hi! Hi!

Daca tot ma vaiet ca-s grasa, mi-am cumparat la intoarcere un pepenoi si o sacosa de inghetate, ca sa am motiv. Pai, trece vara si raman cu frustrari, asa mai bine raman cu colacei.
Ce-i curios, ca eu ...nuda sunt mai de acceptat decat imbracata. Dar nu pot merge pe strada asa, nu? Sau pot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Mirio cred ca te-a mushcat o capusha zau ca prea delirezi.terminati fata cu grasimile ca nu e momentul sa va zbateti cu shunculitele.Child daca nu incetezi.....si tu dayanara si tu Miria.Are mama o prietena care se uita in oglinda si mereu zice...uf!!ce grasa sunt!!! si zice asa numai ca sa auda "hai draga ca nu esti grasa ....ti se pare".Eu nu sunt grasa si nici urata.Sunt si frumoasa si slaba si modestta .ce sa zic?Perfecta!Si chiar nu e grasa.Asa ca terminati cu fasoanele ca sunteti numa bune.Nu precizez de ce ca e inainte de 12 noaptea.
Andrutzo ai PM.Sa-ti traiasca.
Honey mare dreptate ai tu cu "sfaturile"parintilor.Dupa cum stiti si eu am parte de sfatuitori si nu mai pot cu ei.Asa ca Anka ..relax!!!
Sanzi nu stiu daca esti pedofila,zau!dar fii-ta e terorista rrau.Frumoasa bre!Ptiu!
In seara asta am fost in parc si asa m-am enervat.M-am intalnit cu niste maimutzele care ii tot ziceau lui Geo "numa'muica-ta asta iti da numai tzatza si nu vrea sa-ti dea si papica...iti congeleaza piersica in loc sa ti-o dea proaspata".Se vorbea despre diversificare si s-a ajuns si la mine.cand le-am zis ca Geo a implinit 8 kile si are 4 luni juma....Vaaai cum?Nu ii dai mancarica?Nnntzzzzzzzzzzz!Nu, pt ca mi-e lene (traiasca freedelia ca mi-a fost muza la raspunsul asta).Cu tzatza este ff comod si beleaua asta mica ia super bine in greutate.
Ioanact sa-mi arati si mie unde se baga copilul "putin"in apa cu capul.Eu am vb cu preotul unde a fost botezat Geo si nu l-a scufundat in apa...oricum ei nu scufunda copiii ci doar ii uda cu apa din palma.nasa lui Geo la botez era sa o pateasca in sensul ca preotul a scufundat copila fara sa-i puna mana la nas si gura ba mai mult fata avea gura deschisa si era cat pe ce sa se intample o tragedie.Nu cred ca scufunda doar putin.
Noapte buna tuturor!!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Ellanik nu am cum sa-ti arat, pt ca fiecare preot face cum vrea/stie, dar asa e corect..normal sa-i tina o mana pe fata si una sustinand corpul.

Aaa..legat de asta nu se tine copilul de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Sanzi, ce ochisori superbi are Mara!
Child, ce faina e poza cu iepurasii!
Nafi, ce bine a luat Ricky in greutate! Si e leit tac-su!
Oana, poti sa stergi linistita pozele vechi din album, cele puse de mine, vad ca le-ai pastrat pana acuma. Ce scumpel e Erik cum moflaie el acolo. Are ochii lui Alin, nu?
Pana la urma tot mi-am facut ouale umplute, nu m-am lasat.
Ami, ce scumpa e si printesa ta!
Ina, ce coincidente!!! Iepurasii nostri sunt nascuti in aceeasi zi si au avut costumase identice la botez. Lui Robin i-a stat tare bine cu sepcuta pe cap, eu lui Denis nu i-am prea dat-o ca nu i-a stat nicicum, si-i lasa dunga pe frunte, iar noi avand botezul in mai i-am dat si vestuta pe el ca era mai rece. Ati avut si voi vestuta la costumas, nu? E tare scump Robin si deja s-a schimbat mult, Denis inca are fatzuca aia de bebe mic...
Drum bun la intoarcerea acasa!

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Ioana_ct, vazut si printesele tale, m-am uitat doar la poze ca la filmulete n-am rabdare daca nu pot cu sonor. Sa va fie de bine vacanta!
Ella, sa vezi acolo pe la vreo 8-9 luni cum incep tzatzele cu "da' cuuuum, inca nu umbla???" Nicholas a inceput sa umble singur abia de la 1 an si 3 luni, si-ti dai seama ca eu eram mama denaturata care l-am invatat sa umble de-a busilea si n-a mai vrut cupilu sa invete sa umble.

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

atb maimutele erau de-o varsta cu mine ba chiar mai tinere.Si experimentate ,bre!Eu nu m-am apucat sa dau sfaturi ca praf le faceam la cat sunt de perfecta si deshteapta.Am zis sa stau blanduta dar zau ca la iau la tranta cand le mai prind.

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

nu te lasa!!! hai ca-ti fac si galerie!

Mergi la inceput