Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 10
miria_cristina spune:
DENISA - Ne! Ne! Ne! Nu ma prinzi! Nu pun poze nici moarta, ca stiu eu cat de oribila sunt! Ce vreti sa va simtiti voi bine comparandu-va cu o urata grasa, ca mine?
child spune:
Am pus si eu poze pe picasa. Asta sunt, grasa, slaba...depinde ce ochelari imi pun...
Oricum, zilele trecute, cum a fost foarte cald, umblam in casa ...mai aerisita, ca sa spun asa si m-am vazut in oglinda si m-am speriat , ca pana atunci doar imbracata ma vedeam si parea ok.
Asta m-a motivat pentru mancat mai moderat si mai pe alese.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
miruna79 spune:
Vad ca nu mi raspunde nimeni.........
Mamelor cu diversificare cum gatiti legumele la abur sau fierte???
piureul de fructe treb sa fie din fructe crude sau pot sa bag cate un mar copt??
pot pastra piureul de fructe la congelator sau trebuie sa fie proaspat pregatit?
Referitor la kg eu mi a m revenit la greutatea initiala dar in schimb am o burta..... vai de mine..
nafi spune:
Miria - bine ai revenit! Despre botez..ce sa mai zic de mine! ca vreau sa-l fac in noiembrie cand ajung in tara. daca acum Ricky are 7.5 kg iti dai seama ca eu trebuie sa-i platesc preotului un abonament la fitness!
Cat despre kg stai calma ca si eu tot la 65 am intepenit de ceva timp! noroc cu barbata'miu care imi zice ca arat tot mai bine. ca altfel chiar as fi deprimata ca vad cantarul ca nu se mai clinteste! Asa ca eu merg pe ideea..frumusetea e in ochii celui ce priveste si ala de nu ma place are orbu' gainilor!
Ioanact - vazut bebele frumusele foc si mami apetisanta!
Mami de veveritz (19.04.2010)
miria_cristina spune:
CHILD - Si unde esti tu grasa? Acolo unde mangai iepurele? Hai, ma lasi! Vezi, d-aia nu pun eu poze! Ca-mi faceti rau.
Hai, care mai puneti, ca sa intru in depresie si sa termin cutia cu inghetata?!
miria_cristina spune:
MIRUNA - Iti pot raspunde cum faceam eu...faceam si legume si fructe coapte si la abur si crude si fierde. Le schimbam ca sa-l invat cu mai multe gusturi si ca sa nu ma plictisesc eu.
La inceput, pregatem doar pentru 24 h, dar treptat am facut cantitati ceva mai mari pe care le pastram la frigider.
Indiferent ce ii pregateam tineam cont sa fie cu gust, adica daca mie imi placea sa mananc ii dadeam si lui. De ce sa-i dau lui ceva fad, ca doar era un omulet, nu?
child spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nafi Despre botez..ce sa mai zic de mine! ca vreau sa-l fac in noiembrie cand ajung in tara. daca acum Ricky are 7.5 kg iti dai seama ca eu trebuie sa-i platesc preotului un abonament la fitness! |
.
Apartamentul in care stau l-am luat de la un preot care avea o camera speciala cu aparaturi de fitnes. Era sportiv domnu' parinte!
Daca vrei ti-l recomand, asta asa, ca sa nu mai platesti abonamentul , mai bine il folosesti tu.
child spune:
MIRIA am specificat ca imbracata mai arat cumva, fara textile insa...
nafi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui child
. Apartamentul in care stau l-am luat de la un preot care avea o camera speciala cu aparaturi de fitnes. Era sportiv domnu' parinte! Daca vrei ti-l recomand, asta asa, ca sa nu mai platesti abonamentul , mai bine il folosesti tu. child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
Mersi , voi apela la tine in caz ca gasesc doar vreun popa batran si sfrijit. chiar mi-am amintit ca in facultate am avut un coleg care dupa ce a terminat , a facut si seminarul si acum e parinte. si el facea culturism in timpul facultatii! probabil ca luase de buna chestia cu purtatul crucii dar hai ca nu mai fac glume din astea ca se supara Alina pe mine
Child- am vazut pozele tale si tare mi-a placut parul tau. o culoare f frumoasa (pe langa faptul ca si tu esti mumoasa foc!) Din pacate eu am pielea mai inchisa si cand o fi sa ma vopsesc , nu cred ca pot folosi culoarea ta.
Mami de veveritz (19.04.2010)
child spune:
NAFI pe mine ma bate gandul sa-mi mai deschid un pic culoarea, dar nu sunt hotarata.
Acum imi place ca e foarte apropiata de culoarea mea naturala, doar cu o nuanta mai deschisa si nu se vede radacina inchisa cand creste parul.
E mai comod deocamdata, acum cu timpul stau foarte prost.
Oricum, coafeza mea nu vrea nici sa ma tunda scurt nici sa ma vopseasca alta nuanta. Ea doar asa ma place