Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lo spune:

...da, am reusit

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata burtici!!!
ce faceti azi???

Lo. Angie bafta multa la eco azi
va asteptam cu vesti bune si cu carucioare colorate

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata!!

Bun venit, fetelor noi! Sa dea Domnul sa ramanem toate pana la sfarsit!
Mult succes fetelor care merg la eco...eu abia pe 12 aug

se pare ca eu voi naste prin cezariana din 3 motive mari si late:
1. am 33 de ani (in feb 2011)
2. port ochelari de vedere
3. sunt purtatoare de hep B

deci no chance de nastere naturala. Sper macar sa-mi dea voie sa-l alaptez. Am intele ca in urma unor analize vor vedea daca transmit sau nu la copil virus. Apoi o alta grija in afara plicurilor va fi vaccinul de imunoglobulina care este greu de procurat si f scump si care are mare importanta ptr copiii nascuti de mame HBV. Trebuie facut atunci imediat, dupa nastere. Eu ma gandesc sa fac cumva sa stea sotul meu cu mine in ziua aia. El e atat de bagaret si insistent, fara nici o rusine, cand e vorba ca trebuie sa obtina ceva.As fi mult mai in siguranta daca l-as sti pe el cu mine in sala de operatie si dupa, la reanimare, unde am inteles ca e cam naspa ca nu simti partea de jos si te panichezi, ai niste frisoane de la anestezie de te scuturi din toti rarunchii.Si nici el nu cred sa poata sta afara, fara sa stie cum sunt, sa ma vada el ca-s bine. El face ca trenul cand merg la control, d-apoi sa ma stie intr-o afza atat de importanta...Oricum, ma indoiesc ca o sa pot pune in practica toate astea. Voi vedea.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Lorich, ai mare dreptate cu spitalul. parca eu as daca as putea as opta sa nasc acasa.
la mine cand am nascut s-au perindat prin sala de travaliu cred ca vreo 5 iar cand am nascut erau vreo 7 in sala....cui sa mai dau banii. Am nascut si dupa aia i-am dat doar doctoritei...ca eu pe restul nu le-am mai recunoscut.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

9+

bebelicu

Mergi la inceput

dar nu e mai bine dc dam plicurile dupa nastere?
k la cati vor fi in jurul nostru, sigur nu stim care se vor ocupa de noi si care sunt acolo sa fie si ei sa vada ce si cum.
chiar nu stiu cum voi proceda,
mai ale sk eu uras sa dau plicu
atata timp cat platesc niste taxe pt sanatate, mi se pare normal sa fie totu gratuit. dc imi face mie placere k la sf sa ii dau ceva,bine, daca nu, nu ma obliga frate..
dar...stiu k dc nu le bagi, nici nu te vad. ce sa mai zic sa se uite la tine si sa te ajute.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IceSky spune:

buna dimineata! sunt costina, o viitoare mamica si mi-ar face placere daca m-as alatura voua :)

Mergi la inceput

SImo uite despre crema asta iti ziceam pt picioare

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

ooo..da..interesant subiect asta cu plicul..e musai sa-l dai..doar traim in Romania..si cum spunea o cunostinta de-a mea..\ROMANIA e o tara frumoasa...pacat ca e populata
eu optez tot dupa...sau inainte dar sa fii sigura ca iti face cezariana.sa fi sigura ca vine dr...om vedeam noi atunci

Angie+13

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

sau uite aici de la sanosan. mai ieftina

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

ANgi si dc la cezariana te cheama pt ora 8 de ex.
intre timp iti zice k a intervenit cine stie ce si k nasti dupa-amiaza.
si tu stai linistita.
si dupa 5 min te trezesti k tabara toti pe tine sa te duca sa nasti
ce faci?
tot dupa ii dai k altfel nu ai cum
nu le zici: "stati sa iau plicurile sa le impart si dupa mergem sa nasc"

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput