Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

Poftiti la sporovait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu am fost obligata sa folosesc pompa pt ca trebuia sa-i duc fetitei lapte in spital si ea era hranita doar prin gavaj..am avut 1 data chicco manuala..s-a stricat..am vazut in farmacie nuk din aia tip "seringa" ..cu aia doar tragi 1 data si apoi curge laptele singur..dezavantajul era ca era destul de mica si trebuia sa stau mereu sa torn in biberon..dar nu facea absolut nici un zgomot..si nu ma durea nimic..sunt 100 % de acord cu voi ca NU AVETI NEVOIE DE POMPA INAINTE DE A NASTE SI LUATI_VA DOAR DACA BB NU ACCEPTA SANUL..si bb este cel mai bun desfunzator de canale asta in cazul in care se intampla sa aveti vreun canal infundat..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lorin, felicitari pentru bebelina !
Siema, scutecele lavabile sunt intr-o plaja larga de preturi, de la 30 la 80 ron. Eu cred ca voi lua mai multe si mai variate.
Hihi, Lorin, si pe mine m-a intrebat M acelasi lucru. Am intrebat-o daca ea vede inauntru, in burtica mea. A spus ca nu. Si i-am explicat ca tot asa, bb nu o vede nici el pe ea, ca e intuneric. Na, raspunsuri simple pt intrebari simple. Rar ma avant in explicatii elaborate, de genul ca mai incolo va fi ceva lumina, etc...:)
ral_eli, linkurile retetelor sunt in josul pozelor, dar o sa le mai dau odata.:) La tarta cu branza scriu eu reteta ca e proprie, dar cea mai delicioasa. :)
Eva, e grozava salteluta aia, probabil voi cumpara ! Ma gandeam ca voi putea la un moment dat sa le pun in cadita de bbei pe amandoua, si pe Maria si pe puia mica, ea in salteluta asta. Eu ma gandeam si la un wash-pod, dar nu gasesc aici.
Alinushca, are si pompa rolul ei. Eu am facut mastita de cateva ori, nu grava ce-i drept, dar m-a ajutat mult pompa. E drept ca e folosita doar in momentele de criza , dar peste alea trebuie sa treci musai. Ce faci? Imprmuti? :) Eu stiu ca as fi facut orice, numai sa scap de senzatia aia, de disconfort si durere. La a doua sarcina va fi mult mai usor, ne sincronizam mult mai repede cu nevoile copilului. De ex, la inceput, la furia laptelui, e musai sa golesti sanii si bb nu bea atata, se face frecvent febra, iar prin metoda asta chiar scapi de antibiotic. Azi dimineata vorbeam cu o prietena care a nascut de curand, a avut 2 puseuri de febra, iar dupa ce a golit sanii si si-a pus comprese reci i-a trecut. Nu sunt pt folosirea constanta daca nu e nevoie.
Am luat o pompa care a costat putin, nu Avent, dar a fost f ok. Tocmai ca rezolva doar situatiile de criza.

Am fugit la copilul mare, o seara placuta tuturor!

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

fetelor ms pt parola
in leg cu alaptatul si eu vreau sa ii dau san cat mai mult.si nu o sa cedez repede dak nu prea vrea.......in leg cu desf canalelor eu am zis k imi pun sotul sa le desfunde

20 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput