Dovlecei in sarbatoare171-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 2
selen80 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fragutza
Aici am inceput sa plang, partea asta m-a impactat puternic. Imi da cineva un sfat ca sa-mi revin? Pentru puiul tau |
strange tare gaurica
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
happy_uka spune:
Norocul vostru ( sau ghinionul) ca sunt la soacramea .. Si ceva din casa asta imi blocheaza spontaneitatea si orice urma de hazosenie, altfel va scoteam eu din impas.
O singura observatie am: fetele care merg la sala, de obicei au nevoie de incurajari si un moral bun, da? TU NU AJUTI daca te prezinti cu fizicul tau in-cre-di-bi-llll acolo, da? Fii buna si primeste extra-osul ala ca pe un membru al familiei, plimba-l cu Ferrariu'.. Haide, e uso sa fii fericit!! ca te prezinti cu fizicul tau in-cre-di-bi-llll acolo, da? Fii buna si primeste extra-osul ala ca pe un membru al familiei, plimba-l cu Ferrariu'.. Haide, e usor sa fii fericit!!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
alex25 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui selen80
strange tare gaurica de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka .... Si ceva din casa asta imi blocheaza spontaneitatea si orice urma de hazosenie..... _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
ce? ce? ce?
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui selen80
ROSU, ca sa mearga si la Sarah noi asa avem |
luto, vezi mami ce culoare au www.13enterprise.co.uk/La%20plimbare/accesorii%20plimbare/ham-de-mana" target="_blank">astia disponibila imediat din stoc .
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
lutoniana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui hepilica
luto, vezi mami ce culoare au www.13enterprise.co.uk/La%20plimbare/accesorii%20plimbare/ham-de-mana" target="_blank">astia disponibila imediat din stoc . --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
hepilica spune:
alex, e ora 22. nu te-ai culcat?
---
Multumesc lui DD.
alex25 spune:
citat din mesajul lui hepilica alex, e ora 22. nu te-ai culcat? --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
Vroiam sa va zic noapte buna, dar parca prea sunteti in verva ca sa nu ma dixtrez si eu nitel.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
lutoniana spune:
citat din mesajul lui hepilica alex, e ora 22. nu te-ai culcat? --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
mai coana Hepilico tu esti pusa pe sotii sau mi se pare ?
hepilica spune:
citat din mesajul lui happy_uka Norocul vostru ( sau ghinionul) ca sunt la soacramea .. Si ceva din casa asta imi blocheaza spontaneitatea si orice urma de hazosenie, altfel va scoteam eu din impas. O singura observatie am: fetele care merg la sala, de obicei au nevoie de incurajari si un moral bun, da? TU NU AJUTI daca te prezinti cu fizicul tau in-cre-di-bi-llll acolo, da? Fii buna si primeste extra-osul ala ca pe un membru al familiei, plimba-l cu Ferrariu'.. Haide, e uso sa fii fericit!! ca te prezinti cu fizicul tau in-cre-di-bi-llll acolo, da? Fii buna si primeste extra-osul ala ca pe un membru al familiei, plimba-l cu Ferrariu'.. Haide, e usor sa fii fericit!! |
da' de ce repeti asa? ai vreo problema de sanatate ?
---
Multumesc lui DD.