Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(216)
Raspunsuri - Pagina 12
Victo spune:
hello
mai fetelor, Stefan refuza sa mai doarma la amiaza. si normal ca apoi e obosit si nu ne mai intelegem. aveti vreo idee geniala?![]()
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ellis spune:
Va pup si eu, sunt pe aici, in umbra!
am vazut o graviduta superba, baga , mami, la inghetata ca ai unde sa pui kg, fara grija! arati f bine, ALINA!
daca a mai pus cineva poze si nu am fost pe faza, scuze;
am fost f ocupata, again, suntem tot intr-o fuga, am mai fost si la munte, la Pestera, la bunici mergem mereu, ei in timpul saptamanii, ier eu in weekend, as mai avea eu ceva de zis, dar ma pastrez pt saptamana viitoare, sper sa fie de bine anuntul;
sa laud si eu puiul de cioara: A stie multe poezii, ia sa vad eu daca imi amintesc toate titlurile: Catelusul schiop, Gandacelul, O fetita cuminte, Doi frati cuminti, Pusculita, Sfatul degetelor...o mai fi alta??? si a inceput sa vorbeasca f frumos, elevat, nu stiu cum sa zic, e f politicoasa...ceva de speriat si de ras...ne topeste: ieri ii spunea Stefaniei(papusa) "imi pale bine sa te levad!"...e asa haioasa!!
de jocuri , nimic f nou si interesant, si A stie formele geometrice, ii plac mult cartile de la teora cu activitati si cele cu abtipilduri, acum i-am luat pt Sfanta Maria www.coolbaby.ro/73389-nisiparnita-thomas.html" target="_blank">asta, este pt la casa , la bunici, sper sa se bucure de ea; si plastilina cu multe forme...
Roxxy80 spune:
Poate parea ciudat, dar cred ca e o forma de a-si arata gelozia pe bebe. Cred ca ii este teama ca ramai tu singura cu bebe sau vrea sa stea mai mult cu tine. Ideea e sa nu cedezi. Stiu ca e greu de spus, dar oricate show-uri ar face obliga-l sa doarma. Somnul de pranz este esential inca la varsta asta (ca sa nu mai spun pt psihicul tau). Multa, multa rabdare iti doresc.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo hello mai fetelor, Stefan refuza sa mai doarma la amiaza. si normal ca apoi e obosit si nu ne mai intelegem. aveti vreo idee geniala? Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Roxxy80 spune:
Daca esti gravi, vreau sa stiu repede-repede ca mor aici de curiozitate
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis as mai avea eu ceva de zis, dar ma pastrez pt saptamana viitoare, sper sa fie de bine anuntul; |
bb_yasmi spune:
helloo
multumesc de raspunsuri.
roxxy e super site-ul de la dtoys. iti multumesc. am vazut ca sunt ff multe jocuri creionul fermecat. care anume il aveti??
victo, nu stiu ce sa iti spun. iasmi inca doarme 3 ore la amiaza. dar la ce ora se trezeste stefan dimineata??? fetita prietenei mele se trezeste pe la 10.30 si nu mai doarme la amiaza de cateva luni. are aceasi varsta cu iasmi.
ellis.....ce surpriza ne oferi???
mamica fericita de
2+ si
11 +
Victo spune:
nu v-am mai scris de mult, pt ca nu am avut starea de spirit necesara.
mi-e greu cu toate. adunate oboseala cu depresia postnatala cu paracrizele lui Stefan sunt la pamant, dpdv psihic mai ales.
nici nu vreau sa intru in amanunte ca nu ma mai opreste nimeni.
Roxxy, am incercat..s-a culcat din ce in ce mai tarziu, iar azi nu am reusit cu niciun chip sa il fac sa se culce.
v-am zis ca pt mine concediul si pauza de la gradi, in conditiile cu bb mic acasa e o mare incercare, si asa si este.
prin urmare, astept sa vina luna septembrie, sa plece fiecare in treaba lui.
sunt mai usor de gestionat doar 3 ore de crize pe zi decat acum, o zi intreaga.
BB ee..se trez f devreme, pe la 6, maxim 7.
va dati seama ca eu noaptea ma culc pe la 12, apoi pe la 1, pe la 4 ma trezesc pt papa lui Mihai, si apoi de pe la 5 oricum nu mai reusesc sa adorm ca incepe micutul sa se foiasca..la 6 vine Stefan..
azi pe la 6 eu spalam aragazul..vasele..chiuveta..si uite asa am facut si curatenie, si cumparaturi...maine o sa fac mancare si tot asa. roboteala roboteala.
in schimb micutul e un ingeras si un dulce, seamana leit cu o veverita :)...el mi-e oarecum oaza de liniste, ca in rest

Roxxy acuma depinde de fiecare, eu cu Stefan m-am reintors cd el avea 10 luni, am fost o luna in Buc..apoi in Cj, il vedeam doar seara pe la 5 cd se trezea. acu sa nu ma luati ca mama denaturata, dar mie imi prieste sa merg la serviciu, sa stau toata ziua acasa cu piticii mi se pare f obositor, plus rutina...dar la noi au stat bunicile cu el, deci nu stateam cu grija.
deci eu in locul tau, mai ales dc zici ca se merita financiar, n-as ezita. dar na, tu nu esti eu ;)
Victo spune:
bianca, voi cum mai sunteti?
bb_yasmi spune:
victo capu' sus . vor veni si vremuri mai usoare. 

woww de la 6 se trezeste stefan??? dar la cat se culca seara?? poate se culca prea devreme...
eu momentan am acelasi program cu iasmi de vreun an jumate. seara la 22.30-23 culcarea, dimi trezirea pe la 8-9 si de la 13.30-14 pana pe la 16.30 nani.
mamica fericita de
2+ si
11 +
ellis spune:
am revenit si eu...
ROXXY - nu sunt gravi, ma tot lupt eu de vreo luna si jumatate-doua sa rezolv alta problema si tot sper sa reusesc...
despre situatia ta cu jobul, cred ca trebuie sa te intaresti tu si sa accepti, in perioada asta este o minune sa capeti un job bun; succes! cunosc sentimentele pe care le descrii tu, eu am fost nevoita sa revin la job cand A avea un an si doua luni, iar conditiile de la locul meu de munca sunt departe de ce spui tu!
aoleu, BB, nu-i nicio surpriza pt tine...las'ca stii tu, nummai ca am asa emotii si ma simt cea mai proasta femeie din lume
VICTO - imi pare rau de probleme, insa si eu cred ca la Stefan e doar un mod de a -si arata gelozia, sau de a se "razbuna" pe tine; hai ca acum vine septembrie!
Victo spune:
off..sper mai sa vina vremuri mai bune, ca deocamdata...imi tot suna in cap mereu si mereu.,.cine m-a pus sa mai fac un copil..acu totul e cu susu-n jos..nimeni si nimic parca nu mai merge..nici eu, nici sotu, nici copilu mare..de ala mic nu am timp cat as vrea...
efectiv, daca ar exista o masina a timpului, nu as mai face un al doilea copil, oricat de dragalas e el.
BB..asta este programul lui de ani de zile..culcarea la 21, 21,30 si trezirea la 7,30-8. somn de la 13,30-14 pana pe la 16,30-17. mai ales cd merge la gradi e un program f bun.