prietene la bine si la greu 36 -rares sanatate

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Tina, la noi a mers pentru scaderea febrei baita in apa calduta, mai rece decat el cu putin. Panadolul si sosete cu otet. Nurofenul nu a avut efect la noi.
Pup puii cu febra sa scada uracioasa!

Lavi, pup mamica si puiul sa treceti usor peste incident.

Ionela, nu am cuvinte, dar poate o imbratisare ajuta macar un strop!

Monis, noi dupa 2 zile ne-am acomodat, deci ai un pic de rabdare, va fi superb, in alt fel decat in doi, evident, dar superb! Concediu placut!

Maraie, fug si revin

Am revenit

In masina, schimb regulat scutecele de finet pe care le pun pe scaunul auto, antitranspirat. Nu cred ca exista ceva sa nu transpire.

La multi ani, Dominic! Sa cresti mare si frumos!

Pupam fulgimea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna seara!

A venit sotiorul la mine, si pentru ca stia ca raman peste noapte aici, a trecut si pe acasa si a adus laptopul si a imprumutat un modem de vodafone sa nu ma plictisesc!

Vesti despre Rares: s-a trezit, a mancat, insa nu e deloc asa vioi...e mai mult ca o "balega" nu are forta in picioruse, nu imi place deloc....asistentele de aici imi zic ca e de la medicamentul administrat atunci cand l-au bagat la tomograf...l-au sedat practic, sa nu se miste. Astept maine sa vad cum este!

Va multumesc inca o data pentru sustinere si incurajari!
Bag o ocheada sa recuperez din urma, si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Tina iti scriu cum mi-a explicat mie pedi. in caz de febra, nu stiu cat de bine este, insa la noi a fost ok. Daca metodele stiute de noi toate(sosete cu otet, baita, etc) nu dau rezultat mi s-a spus asa: pana la 38,5 supozitor paracetamol si monitorizat la 4 ore, daca incontinuare creste, alternativ panadol baby cu nurofen la 8 ore si monitorizat febra.
Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Buna seara!

A venit sotiorul la mine, si pentru ca stia ca raman peste noapte aici, a trecut si pe acasa si a adus laptopul si a imprumutat un modem de vodafone sa nu ma plictisesc!

Vesti despre Rares: s-a trezit, a mancat, insa nu e deloc asa vioi...e mai mult ca o "balega" nu are forta in picioruse, nu imi place deloc....asistentele de aici imi zic ca e de la medicamentul administrat atunci cand l-au bagat la tomograf...l-au sedat practic, sa nu se miste. Astept maine sa vad cum este!

Va multumesc inca o data pentru sustinere si incurajari!
Bag o ocheada sa recuperez din urma, si revin!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Tina, stii ce poti sa faci, ca sa ii scada febra? baga un prosop in apa la temperatura camerei...sau la temperatura la care de obicei ii faci baie, si apoi tine-l infasurat in el cam 5 minute...Si apoi, imbraca-l normal si asteapta...o sa ii scada febra. La mine cand nu a avut efect sosetica cu otet, cearsaful ud a dat rezultate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele i-a cititi ce a scris Can-can-ul despre DC SI PEDOFILI:

C-C de wnd:http://www.cancan.ro/actualitate/intern/pedofili-deghizati-in-mamici-115429.html

C-C azi:http://www.cancan.ro/actualitate/intern/politia-pe-urmele-pedofililor-deghizati-in-mamici-115369.html

si noul subiect deschis pe forum:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154555&whichpage=1

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Vroiam sa zic ca Geo e bine.Dupa baie avea 37.6 acum are 38.0.De la sosete l-a apucat tremuratul si e vanat.Acum l-am imbracat ca s-a trezit tremurand.Sosetele i le pusesem calde dar s-au racit.IMI vine sa.Nu am avut probleme pana acum.Spe sa fie ok.Acum il culc in carut.Toata noaptea il supraveghez.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Va invit la o.Azi facem doi ani de casnicie(civila+religioasa),iar maine se lasa cu chef ca e ziua sotului.
Va ofer .Servi-ti va rog.Eu nu sunt in stare.Sper sa isi revina piciul.Respira si un pic greu

Mergi la inceput

Multumesc pentru sfaturi.A adormit.Are38.2 in gurita.
Incerc sa fiu calma.Deocamdata are mainile si picioarele sloi.Sper sa isi revina repede si maine sa fie ca nou.De la dinti poate face asa?sau e raceala?

Mergi la inceput

Tina, " la cat mai multi ani" impreuna, fericiti si sanatosi siiiii sa-ti traiasca sotzul.
Pupam pe micul Geo.

Mergi la inceput