Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Ana, nu prea am ce face prin casa, doar sa sterg parchetul din cand in cand, sa ma ocup de bucatarie si sa bag rufele la spalat...asa e intr-o garsoniera...spatiul e mic si trebuie mentinuta ordinea ca de nu...e jale.
Vreau sa ies mai tarziu la piata deoarece mi-am propus sa fac azi o chestie gen tort cu iaurt, frisca si fructe. E foarte bun pe vremea asta, un inlocuitor excelent pentru inghetata

Mariuk 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Neatza burtici!!

Am schimbat semnatura azi, intram oficial in ultimul trimestru de sarcina!!

Pity, cel mai apropiat hotel de facultatea de medicina e Continentalul, dar cred ca au preturi destul de piperate.

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata!!!

Mari, multumim pt micul dejun!

Azi am schimbat si noi semnatura!!!

Crina, Chichi, Pianna si celorlalte fete care schimba azi semnatura, FELICITARI!!! Sa o tinem tot asa pana la 40 de sapt!!!

O zi frumoasa

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimineata, burtici

azi este temperatura perfecta, la fel a fost si azi noapte. Mi-as fi scos patul afara,daca as fi putut

Kiti, apropo de cand povesteai aseara cum ii taiai lui Vlad unghiutele cu forfecuta ta, am citit pe net ca sunt persoane care rod unghiutele bebelusilor, ca le-ar fi mai simplu asa...
imi inchipuiam numai filme horror

Valentina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele,
am dormit prost.trezita din ora in ora sa beau apa, pt ca am renuntat la branula, intrucat se inflamase si vena in care ea era pusa.

punga cu infectie e chiar pe traiectul venei.
iau antibiotic, ma dau cu crema cu heparina, special facuta in farmacia spitalului, doar heparina, veselina si lanolin.
speram sa dea cel mai mic semn de retragere.

bebe a zis ca daca pelvian nu imi placea, poate imi place mai mult transversal,asa ca s-a mutat ca atare.
e scumpic si haios.imi vine sa il pupacesc tot.

+32 sapt
mami il pe DD ca sa creasca mare si sa stea pana la termen in buritca

nike

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata si de la noi!

Ma temeam ca nu apuc sa citesc din urma dar vad ca nu mai sunteti asa vorbarete .
M-am trezit la 5.30, am expediat sotul la munca si m-am cuibarit iar in motul patului. Ce bine e sa stai acasa...
Galuscutul e vesel si miscacios, l-am simtit toata noaptea, dimineata s-a trezit inaintea mea, imi e asa de drag ca nu-mi pot lua mainile de pe burta.
Cu intarziere: Ana - la multi-multi ani fericiti! sa va iubiti mereu ca acum! Alina - sa-ti traiasca sotul si sa fie sanatos si fericit alaturi de voi!
Pianna- felicitari pt semnaturica noua, tot inainte spre 40+
Fug sa rod ceva si revin (sper sa nu mai pice curentul iar, ca de data asta imi strica de tot computeru')

Donna 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Buburuza, felicitari si tie pt semnatura noua... uuu, am emotii cand vad 34+

Nike - multa putere! o sa treaca, mai ai atat de putin si cand o sa tii nazdravanul in brate vei uita de toate durerile.

Donna 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimineata dragelor
Astazi suntem multe care ne schimbam semnaturile: Buburuza, Chichiuta,Pianna, Mariuk, ionela. Tuturor va doresc sarcini la termen si fara complicatii!
Noi astazi facem 31s, ceea ce am vazut ca inseamna ca am incheiat luna a 7-a. Fetelor mai aven un pic si ne vedem !
Eu maine ma duc sa-mi fac morfologia de trim 3 si am sa-mi vad fetita.
Astazi vine mama sa-mi spele toate hainutele, lenjeria si ce-o mai fi pentru bebita. Apoi calcat si incepem bagajelul.
Le-am cam strans, bine tot timpul mai apare cate ceva, dar in mare am luat ce era necesar.
Mi-am luat ieri si niste cutiute foarte frumoase in care am sa-mi depozitez piepenelul, forfecuta, peria fetitei, iar in alta am sa pun suzetele si tetinele dupa ce le sterilizez.

Sa aveti o zi perfecta!

31+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Buburuza, felicitari si tie pt semnatura noua... uuu, am emotii cand vad 34+

Nike - multa putere! o sa treaca, mai ai atat de putin si cand o sa tii nazdravanul in brate vei uita de toate durerile.

Donna 29+ cu

Emotii? De ce? Mai e mult timp pana la nastere... vreo 6 saptamani! Sotul meu numara zilele... AMR 42 de zile pana la DPN. Glumesc! Am sentimente amestecate. De abia astept sa treaca timpul si sa imi tin minunea in brate! Sa o vad eu ca e sanatoasa! Pe de alta parte, mi-e o frica de mor de nastere! Uffff!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

neata burtici dragi si de la noi. Sunt treaza de la ora 6 ca am fost sa fac analizele de 7 luni la MF, sange si urina, si acum m-a luat un somn.....mai stau putin si ma bag la . Felicitari tuturor fetelor care schimba azi senatura, sa va ajute Dumnezeu sa ajungeti cu bine la 40s. sunteti multe care schimbati azi semnatura si mi-e greu sa va retin pe toate mi-e sa nu uit pe careva.

cristina si bebe in burtica 29+sapt

Mergi la inceput