Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

salutare!
noi suntem la mare de sambata! baietii sunt fericiti! noi suntem bine, chiar ne-am si relaxat! Vremea e buna! Aseara a fost mai innourat dar tot am stat pe plaja! Numai bine!
Batista bebelusului se gaseste in farmacii!
-ci la -dute!

Alina-Mirela 33+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Ana am vazut noile poze , frumoasa graviduta
Mari-Mariuk am observat k ai mai adaugat ink o poza cu tine , esti tare scumpa , dar doar atatea ? nu ne arati mai multe ?
SI NE LAUDAM SI NOI CU NOUA SEMNATURIK

Burtica de 34 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Tanamera , ma bucur ca piciorusul tau ok!!! Slava Domnului ca nu e momentul acum pt complicatii! Degetelul meu nu mai este albastru (vanat), dar tot imobilizat (legat de inelar).. pana pe 4 august!

Nike, eu am luat paturica cu gaurele pentru bebe de la mothercare. Nu stiu cat costa in Romania...

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Saru'mana pentru felicitarile pentru semnatura si pentru urarile pentru prietena mea de aici.

Botosel, eu nu am vrut sa marginalizez pe nimeni, sau prin ce trecem toate fiind insarcinate. Doar vream sa zic ca unele dintre noi nu au de ales si trec prin niste greutati greu de imaginat pentru mine (de ex Nike, plus si crina-s care sta la pat)... Eu, in schimb, am ales pentru simptomul meu (picioare umflate): mananc sarat, stau cate 8-9 ore pe scaun la birou, plus cand ajung acasa nu ma odihnesc... Deci, eu nu cred ca am dreptul sa ma plang...

Sabina, 32+ cu Nicklas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Kiti tu mananci dimineata ceva?Ai grija de tine.

Alexuza felicitari pentru semnatura.

Buburuza inca un pic si scapi si de imobilizare.

Office,Alynta concediu placut in continuare.

M-ati bagat in ceata cu paturica cu gaurele,asta la ce ne foloseste?

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Mananc, mananc...cum sa nu... azi am prestat o jumatate de bagheta frantuzeasca, cu branza si rosii si o felioaie de pepene rosu. De aia m-am si mirat ca m-a luat... O fi un semn ca tb sa mananc mai mult

Kiti, 29+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Nike, in Danemarca e super! Din toate punctele de vedere. Bineinteles ca si aici sunt marlani, si nationalisti care se comporta aiurea, insa procentajul e muuulllltttt mai mic, drept pentru care sunt multumita.

O lupta constanta insa e cu limba - e dificila rau, cel putin pentru mine care nu am avut nici o inclinare spre stiintele umane niciodata... Scriu un lucru, pronunta altul. Si construiesc si propozitiile aiurea!!! De ex, ca sa zica "nu stiu", ei spun (tradus mot-a-mot) "asta cunosc eu nu"... Cred ca din daneza s-au inspirat pentru cum vb Yoda...

Vremea - da, e racoare fata de Romania, insa eu m-am obisnuit. Primul an a fost crunt de frig, de nu am purtat nici un tricou pe timpul verii, numai pulovere. Insa acum imi e ff bine, si 25+ grade mi se pare mult...

In rest, e mult aer curat, respect, liniste si binevointa - exact ce cautam eu...

Sabina, 32+ cu Nicklas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna tuturor ! Hop si eu, sa ma bag in seama . Dar se apropie concediul ( mai am 2 saptamanai ) si trebuie sa va obisnuiesc cu prezenta mea. Ca atunci sigur voi deveni activa la subiect.

nicopic, scutece de finet gata facute gasesti la Carrefour. Sunt la set, din cate imi amintesc, au latime de cca 70/50 cm - mi s-au parut mai practice decat cele de 1/1 m pe care le facusem la croitoreasa.
Si eu mi-am luat acum 3 ani la inceput finet si l-am dat la cineva sa-l taie si sa-l coasa. Dupa aceea am descoperit scutecele de la Carrefour si pana la urma pe acelea le-am folosit cel mai mult.
Am si eu in plan sa merg sa cumpar 1-2 seturi, ca oricum mai am de la Maria.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 30+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Ana am vazut noile poze , frumoasa graviduta
Mari-Mariuk am observat k ai mai adaugat ink o poza cu tine , esti tare scumpa , dar doar atatea ? nu ne arati mai multe ?
SI NE LAUDAM SI NOI CU NOUA SEMNATURIK

Burtica de 34 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA

Am foarte multe poze de la nunta, insa am ales doar cateva ce mi s-au parut mai dragute...fotograful ce l-am avut si-a cam batut joc de banii nostri si a facut poze aiurea rau de tot: ochi inchisi, gura cascata, maini pe sus, etc...bine ca macar filmarea e cat de cat ok...
Chiar ma gandeam sa pun cateva poze de la Sighisoara si de la Busteni(din voiaj) asa ca asta voi face acum.

Mariuk 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Din cate am inteles, paturica cu gaurele este buna pentru ca bebe nu se poate sufoca, chiar daca si-o trage peste fatza. Arata cam asa: http://static.letsbuyit.com/filer/images/uk/products/original/121/29/prammoses-basket-cotton-cellular-blanket-pink-12129167.jpeg.

33+

Mergi la inceput