Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Heloo!!! Am aterizat si noi!
Felicitari fetelor care au achimbat azi semnatura!!!(nu va enumar ca poate uit vreouna)!
BOTOSEL si eu am auzit de chestia asta cu rosul unghiilor la bebei! eu una nu as putea,mai bine i le tai cu forfecuta!
DONNA multumim!!
IONELA distractie placuta la mare!!Sa faci poze!!
LUY am rezolvat in sfarsit,dupa ore de stat la cozi nesfarsite. Am reusit sa scot afurisita aia de adeverinta de asigurat.
Superstitii.....hmm...nu mai cred nimic de la nici o baba!nici macar nu mai stau sa le ascult!

Analizele au iesit ok,nu am anticorpi in sange!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Eu chiar nu inteleg cum de se poate abera in halul asta. Cum sa ii rod unghiile?? Ma rog...acum, ca stiu, nu mai primesc nicio baba in casa in prima luna, pana nu ma calmez destul de mult ca pot da ignore la tot ce spun
Buburuza
Raluca - nu te panica . Intreaba si te ajutam noi sa o scoti la capat.
Deci - Klorane - este o firma de cosmetice pentru bebelusi, un pic mai scumpe decat altele. In functie de pielea bebeului tau, poti sa folosesti fara nicio problema Sanosan, care este super rezonabil la pret si f bune. Eu pe astea le-am folosit la primul bebe.
Paturici - in functie de cat de cald este la tine in casa, este bine sa ai si una de bumbac, nu foarte groasa si sa ai si una groasa pentru cand iese afara.
Pentru bebe in spital - din cate stiu eu, iti trebuie doar hainutele cu care o sa il/o scoti din maternitate - adica un body, salopetica, caciulita si, in functie de cat de frig va fi o paturica. Pentru spital este bine sa intrebi inainte ce cosmetice or sa tb - eu la Vladut am dus Pampers, ulei de corp, baneocin si servetele umede.

Lista pentru acasa am postat-o de curand, dar, dc vrei, ti-o dau si pe PM. Oricum, mai gasesti o lista pe blogul comun.

Pup si intreaba dc mai ai nelamuriri.

Kiti, 29+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LilianaR

Despre supertitii... mama, ce-mi plac! Am trait cu ele toata copilaria!
Si ce e mai tare e ca te prind, adica tot auzi repetand toti astia si te trezesti intr-o zi ca ai prunc de 6 luni, cu parul in ochi de incepe sa se uite spanchi si... nu-l tunzi!
Asta e chiar culmea, sa lasi copilul sa-si strambe ochii ca nu poti ciunti 3 floace din fata!!!

Se trezeste cate un medic sa ii intrebe pe parinti: chiar vreti sa-i taiati parul inainte de mot?
Ba ce sa observ, la noi era 1 an, prin Bucuresti cica vreo 3 ani... ca la nebuni!

Fetele, voi cum va mai simtiti? Ceva simptome neplacute in ultimul trimestru? Ca eu asa am fost atentionata si... nu vad nimic asa de rau.
Revin cu PFAul, stie careva cum se intra in prenatal?

32+

Daaa, pe asta cu parul o uitasem
Norocul nostru ca fiu-meu a fost mai chelios pana au inceput sa ii creasca buclele la un an, asa ca, macar la capitolul asta, nu am starnit controverse

Cu PFA-ul nu stiu sa te ajut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Raluca la ce ora mergi joi la dr ca si eu trebuie sa merg, poate ne intalnim. am ratat programarea de joia trecuta ca nu a avut curent la cabinet asa ca mi-a zis sa o sun miercuri seara sa vedem cum ma programeaza pt joi.

cristina si bebe in burtica 29+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Mercic kitty, in urma cu ceva vreme am copiat o listuta in agenda...acolo scrie ca trebuie la spital pentru bebe 2 schimburi pe zi, 2 paturici,2 caciulite si 2 manusi...de aici inteleg ca pentru 2 zile trebuie sa am 4 body, 4 costumase sau pantalon+bluzita, 4 botosei in caz ca nu sunt pantalonasii cu totul...?pana acum am o paturica din bumbac ...ca si costumasul...erau la set caciulita botosei, costumas..toate sunt din acelasi bumbacel..prietena meacare a nascut cu aceeasi doctorita acum 3 ani in iunie spune ca a avuty cam 3 schimburi la ea insa bebelushul a stat acolo numai in body ca era cald...si asa eru toti adika fara pantalonasi, fara caciulita, fara botosei si s-a uitat un pik ciudat cand a vazut printre achizitii si 1 babetzica...si mi-a spus ca o sa am nevoie de ele...mai tarziu un pik nu imi trebe in setul de la maternitate...in fine.. mai consult eu si alte liste sa vedem ...acum merg in vizita la bunica, multam de sfaturi!

30+ Sara Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RalucaElenaM

Mercic kitty, in urma cu ceva vreme am copiat o listuta in agenda...acolo scrie ca trebuie la spital pentru bebe 2 schimburi pe zi, 2 paturici,2 caciulite si 2 manusi...de aici inteleg ca pentru 2 zile trebuie sa am 4 body, 4 costumase sau pantalon+bluzita, 4 botosei in caz ca nu sunt pantalonasii cu totul...?pana acum am o paturica din bumbac ...ca si costumasul...erau la set caciulita botosei, costumas..toate sunt din acelasi bumbacel..prietena meacare a nascut cu aceeasi doctorita acum 3 ani in iunie spune ca a avuty cam 3 schimburi la ea insa bebelushul a stat acolo numai in body ca era cald...si asa eru toti adika fara pantalonasi, fara caciulita, fara botosei si s-a uitat un pik ciudat cand a vazut printre achizitii si 1 babetzica...si mi-a spus ca o sa am nevoie de ele...mai tarziu un pik nu imi trebe in setul de la maternitate...in fine.. mai consult eu si alte liste sa vedem ...acum merg in vizita la bunica, multam de sfaturi!

30+ Sara Maria

Unde am nascut eu nu tb hainute pentru bebe cat a stat in maternitate, ii tineau infasati ca pe sarmale. Deci, dc la tine tb, cel mai bine este o intrebi pe dr sau direct la spital, inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Salutici si de la noi.
Felicitari tuturor burticilor care isi schimba azi semnaturile, sa fiti sanatoase si voi si bebeii .
Ionela distractie maxima la mare, sa ai grija la radiatii ca au anuntat astia cod rosu la mare.
Noi azi ne-am trezit mai tarziu si am gatit niste paste cu sos alb, ca ma luase pofta, au iesit foarte bune, va invit la masa.

Va pup, sa aveti o zi racoroasa

Klarisse graviduta 29+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Cris la ora 15 la cabinetul"bebe cris", abia ieri mi-au recoltat analizele sper sa imi iasa in timp util...vineri merg la MF sa imi dea pre natal...
Am fujit la bunica... lasa-mi scris tu cand vii la control joi?

30+ Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Neatza burtici!!

Am schimbat semnatura azi, intram oficial in ultimul trimestru de sarcina!!

27+ cu

Felicitari pentru semnatura!

Tina, cu(34+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Buna dimineata!!!

Azi am schimbat si noi semnatura!!!

Crina, Chichi, Pianna si celorlalte fete care schimba azi semnatura, FELICITARI!!! Sa o tinem tot asa pana la 40 de sapt!!!

34+

Felicitari pentru semnaturi fetelor!

Tina, cu(34+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput