Cate ore pana in Paralia?
Raspunsuri - Pagina 2
buli spune:
nu
bonul fiscal e in lei.
ca toate bonurile fiscale din Ro, de altfel.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli nu bonul fiscal e in lei. ca toate bonurile fiscale din Ro, de altfel. www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Asa stiam si eu, ca nu se poate plati decat in moneda oficiala. Cred ca si la bulgari si iti trebuie leva neaparat. Ma indoiesc ca au case de schimb valutar in benzinarii.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
lavi02 spune:
In principiu cel mai bine e sa platiti cu cardul, dar e bine sa intrebati inainte de a pune benzina daca le merge cardul. La unele benzinarii se poate plati si in EUR dar in mod clar cursul e mai dezavantajos pt cumparator. Am vazut si la noi, pe Valea Oltului, un strain platind benzina cu euro, la fel, taxat la un curs oarecum dezavantajos, ceea ce e si normal, angajatul respectiv trebuie sa se complice sa schimbe euro in lei ca sa regleze plata.
roxana c. spune:
Am vrut sa raspund dar vad ca deja a scris Lavi: cu cardul platesti, nici nu-ti ia comision, iar leva se calculeaza la curs BNR. Dar - depinde si de consum- noi am fost plecati cu o Dacie Nova, atunci, am facut plinul la Giurgiu, apoi am mai alimentat imediat dupa ce am intrat in Grecia. Acum...cu situatia care este...te-as sfatui sa faci iar plinul pana in vama cu Grecia, sa fii mai sigura. Si cardul e sfant, nici nu te poate tepui, nici nu ramai cu leva.
Nu mai retin daca e benzinarie chiar pe vama, dar mai cauta si tu pe alt forum si intreaba acolo ( incepe cu S.....ofpedia), sau poate stie chiar cineva de aici care a fost curand.
Laura25 spune:
Este o benzinarie pe stanga cum mergi incolo, la cativa km inainte de Kulata, dar arata cam ... hm .. de neincredere sa zicem. Adica arata cam 'necomercial'. Mai bine de oprit la o benzinarie intr-o localitate/oras mai devreme, nu lasat pe ultimii km. Si noi am alimentat la Giurgiu, apoi la vreo 50 km dupa ce am intrat in Grecia. E bine si in Grecia sa nu te 'infingi' in prima benzinarie intalnita, pt ca preturile la benzina scad pe masura ce te indepartezi de granita. (ceva de genul de la 1.8 la 1.4€/l in urma cu 2 luni, acum nu stiu cat o mai fi pretul)
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
abramburika spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Laura25
Nu am vazut si nici nu am incercat sa cumpar. Chiar, la noi se poate cumpara benzina cu euro? Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Da! Noi am platit in euro le bezinarie, daca nu ma insel Lukoil. Undeva intre Arad si Deva. E drept ca acum vreo 3 ani. Acum nu stiu daca mai e posibil.
nicole2005 spune:
noi am platit anul trecut la o benzinarie undeva prin Sibiu cred in lire. si anul acesta la fel tot in lire.