Felicitari Medeea,Anamira!Aspirante (543)
Raspunsuri - Pagina 7
ancadragoman spune:
pai fata stia ce vrea,adica daca eu vreau sa mananc tu ma trimiti sa ma culc?
Bine ca nu se mai vad,am facut albumele private
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
draguta spune:
buna fetele
Lia ce mai faci, esti bine?
Paula deja un simptom, poate ne faci o surpriza zilele astea
cos_minutza spune:
Anca am auzit zvonurile cu pozelePacat ca sunt oameni din astia
Draguta Lia cred ca e in concediu daca am retinut bine
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
tanamera spune:
Raluci bine ai revenit la aspirante,ce repede v-ati hotarat,si voi si Camy_pus,hotarate femei.
Dana la ce medic mergi?Vad ca esti din Mures.
Anca ce vesti a primit sora ta sambata la medic?
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
neliaCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cos_minutza NeliaCris sper sa prindeti vreme buna la mare si te asteptam cu liniutzeleCe mai face Cris?E mai bine?parca aveai ceva problemute cu el,ceva alergie(sper ca am retinut bine) Cosmi,aspiranta optimista viitoare www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
Cris e binisor.Chiar nu imi dau seama cum de este alergic,pana acum nu am avut problema cu asa ceva.Normal alergiile usoare trec de la sine dupa 5-6 ani.va pup..
Azi sunt asa de plicti,nici netul nu merge bine
Bun regasit fetelor,ma bucur cand aud de mamici proaspete si aspirante
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008
dana_r spune:
tanamera, la dr. Margineanu merg si sunt multumita, mama la fel, nasa si fetele ei la fel. am fost o data la dr Habor, cand dr M era plecat, si mi+a placut ca a avut rabdare sa+mi raspunda la toate intrebarile, ca eu sunt curioasa de felul meu :)
tu la cine mergi?
www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB
ovulation ticker
ancadragoman spune:
vestile sunt bune,trebuie sa faca la menstruatia asta hormonale de z3 si hsg iar in lotul de sept -oct incepe FIV-ul.
M-am intalinit acolo cu Alexandra,nu ii mai stiu nik-ul ,se pregatea si ea sa inceapa procedura...cu Didi de care stiti si cu Ingeras alata fata de aici de pe forum care incepe si eas in oct.
A fost o mica reuniune
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
cos_minutza spune:
Tana da mai ,hotarate sunt femeile asteaEle se apuca de bb2 si eu inca mai bantui pe aici tot negravidoasaDar nu pt mult timp,simt ca sunt aproape de liniutze si mai stiu ca DD o sa-mi dea si mie o minune mica
Nelia ma bucur ca e mai bine Cris.
Anca multa bafta surioarei tale,sa o ajute DD sa reuseaca FIV-ul
Dana
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
tanamera spune:
Dana eu merg la el dintotdeauna,la alt medic nu am fost niciodata,e intradevar un pic mai scump,dar isi merita banii.Bafta multa luna asta!
Cosminutza ma bucur ca esti optimista,nu te lasa.
Nelia pai atunci la inceputul lui august scoatem majoretele,Doamne ajuta sa fie cu ochisori.
Anca ma bucur ca vestile sunt bune.Nu stiu de ce Alexandra zici,o cunosc?
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png