Felicitari Medeea,Anamira!Aspirante (543)
Raspunsuri - Pagina 5
cos_minutza spune:
Tanamera nu mi-am trecut TB-ul ca zi m-am trezit mult mai devreme decat de obicei si nu stiu daca o trec ori baTu ce zici?Era 36.5...A fost bine la mare asa-i?
Dana ma bucur ca a decurs bine operatia socrului
Paula e mai bine sa astepti cateva zile
Mandreac,Histamina,Camcris si tuturor fetelor multi
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Fetelooorrr am un somn in mine,pur si simplu abia imi tin ochii deschisi
Naspa e la servici dupa concediu
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
JoAnn spune:
buna fetelor
oare va mai amintiti de mine???
oricum...stiu ca am promis ca atunci cand aflu ce am la purtator sa va zic si voua...
deci, am fost sambata la eco si se pare ca voi avea doua fetite deocamdata au 450g, respectiv 420g....si erau miscacioase rau ca nu aveau chef sa stea la masuratori...si nici fatucile nu au vrut sa le arate , una s-a intors cu spatele si alta a pus mana peste nasuc si ochisori...
va pup si sa auzim de multe teste pozitive
cos_minutza spune:
JoAnn sigur ca te tinem minte!Ce frumos,o sa ai doua fetite cu funditzeFelicitari,sarcina usoara in continuare
tanamera spune:
Cosminutza daca ai dormit cel putin 4 ore cred ca poti trece temperatura in grafic.
Joann felicitari pentru fetite.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
neliaCris spune:
Buna fete,suntem si noi pe aici
Paula Frida,mie ultima data mi-a iesit testul pozitiv la 3 apt si cateva zile,la vreo 9 zile de la ovulatie parca?atunci am zis si eu sa mai astept,sa nu,si oricum daca e sa fie sau sa nu fie,macar sa stii din timp,testele digitale ies cu siguranta 100 la 100 pozitiv sau negativ...
EU astept acum sf de luna pentru a pleca la mare,numai ca vremea nu va fi fr buna a dupa cum am vazut,sper doar sa nu ploua diminetile cand il duc pe Cris sa prinda rasaritul
Noi ne testam pe data de 9 august sau probabil dupa 6 august...mai avem ceva rabdare,si gandim pozitiv mereu..
pup all
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008
cos_minutza spune:
Tana de dormit am dormit,o trec imediat cu toate ca nu-mi place ca nu se mentine ridicataMa enerveaza oscilatiile astea,cand sus cand jos
cos_minutza spune:
NeliaCris sper sa prindeti vreme buna la mare si te asteptam cu liniutzeleCe mai face Cris?E mai bine?parca aveai ceva problemute cu el,ceva alergie(sper ca am retinut bine)
histamina spune:
Felicitari pt bebline , Jo Ann.
trebuie sa fie f frumos sa ai fetite.
eu am papat o perfuzie,dar si aceasta branula noua are probleme.
+32
dana_r spune:
JoAnn si Tanamera, tare ma bucur pentru voi si noi ne dorim gemeni, mai ales ca la mine in familie au fost vreo 3 perechi :)
www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB
ovulation ticker