Felicitari Medeea,Anamira!Aspirante (543)
Raspunsuri - Pagina 19
raluci_b spune:
Heloo
Dap eco abdominala la care sa se vada ceva este de la 12 sapt in colo, eu transvaginala am facut la 5 si la 7 saptamani.
fetele am vazut ca vorbeati de kg acumulate, aveti mare grija eu am luat 25 de kg inca ma mai chinui cu 10 dintre ele nesimtitele. M-am ingrasat nu pt ca am mancat mult ci pt ca am mancat haotic, asadar secretul este in alimentatie ordonata.
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
histamina spune:
am calculat si eu kg mele din sarcina.
inca bocesc dupa ele, mai ales ca stiu ca le-am pierdut si cu greu mi le iau inapoi.
dar pune sotul fetele mele intr-o veselie.mi-a spus ca este asa pt ca "un trup suntem...............parca asa a zis preotul la cununie".
ce mai era sa zic?????????????///
bebelu86 spune:
roxy vreau sa incerc sa tin tot postu Maicii DOmnului k tine 2 sapt
nu e ff mult. dc nu mai pot merg la preot si ii zic si imi da dezlegare
cel mai bine mergi si vb cu duhovnicul tau.
mie de ex mi-a zis sa tin min 3 zile post si dupa aia merg la spovedit si impratasit,
lui Adita i-a dat dezlegare si poate sa mearga oricand.
tine de fiecare preot in parte.
deci cel mai bine mergi si vezi ce iti zice.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+
858 SMS PT COPII
roxy_s spune:
camcris cand o sa merg la urmatoarea eco o sa am 12 sapt. poate o sa se vada ceva
S-a intamplat minunea mult asteptata9+
roxy_s spune:
bebelu asa este, fiecare preot cu parerea. ca nu-i la fel peste tot. nu ar trebui sa fie peste tot la fel?
eu am tras un pui de somn si inca as mai dormi. afara ploua, s-a racorit bine.
as manca dar nu-mi trebuie nimic, nimic. si am 3 feluri de ciorba , una de peste facuta de mama, o supa de pui pt mine si ciorbita de vacuta i-am facut la al meu. dar nimic din astea nu-mi trebuie.
fetelor ce mai faceti?
bebelu86 spune:
roxy dc bb la 12s va sta la pozat, siguri afli sexuliciu
dar numai sa stea
al meu la 10s statea cracanat de nu avea treaba, dar era prea dvrm sa imi zica ce e.
iar la 13s, nu a mai vrut. dadea din maini si picioare de nu avea treaba.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
858 SMS PT COPII
bebelu86 spune:
dc nu ai nici un fel de probl de sanatate, in carte scrie clar k trebuie sa ti minim 3 zile de post.
dar fiind gravida, unele femei mai au probl cu calciu, sau cu altele si au nevoie de alimentatie speciala. si atunci nu poti sa ii zici k nu o primesti.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
858 SMS PT COPII
roxy_s spune:
bebelu abia astept sa merg la eco sa-l vad.cred ca o sa am ce vedea acum fata de data trecuta cand avea aproape 8 sapt.
cel mai bine este sa tinem post, 3 zile nu-i asa mare problema ca nu mananci lapte si alte chestii. si asa nu mananc eu foarte multe din astea.