Felicitari Medeea,Anamira!Aspirante (543)
Raspunsuri - Pagina 17
camcris spune:
neata paula
fetelor am vorbit cu didi se simpte bine acum a iesit din operatie asteapta sa o exteneze
ieri intradevar ia fost foarte rau, reactii advesrse date de acele pastile care le-a luat la sfatul medicului si dupa ce a vorbit cu el nu a mai luat
cixinica spune:
buna dimineata fetele!
Medeea, anamirafelicitari ! ce ma bucur cand vin fetele si anunta ca sunt gravidute, ma gandesc ca urmatoarea poate sunt eu!
camcris
multi roxy, cos_minutza, bebelu, draguta, didi, bebelu, histamina, mandreeac, lorena, katy, paula
daca am uitat pe cineva dau suplimentari, sa nu se supere nimeni
medeea76nou spune:
Fetele, va multumesc mult, mult pentru urari!!!
Bebe 3 e o mare surpriza pentru noi, caci deja vorbeam cu sotul sa mai amanam un an-doi... Nu ma dezmeticesc, nici macar nu stiu cand am ovulat, am lasat totul la intamplare luna asta. Cand ma gandesc cat de greu a fost pana am avut prima fetita, la a doua am incercat 11 luni iar acum, bebe vine in a doua luna dupa ce am renuntat la anticonceptionale. Ne bucuram si il asteptam cu drag. Inca astept rezultatele de la Beta Hcg, caci testul din urina s-a inrosit instantaneu, adica pare o sarcina mai mare, ce fericita as fi sa fie 2 bebei!
Anamira, felicitari, sa ne vedem cu bine la odisee!
Mamica de Ana si de Tea
histamina spune:
ma bucur ca didisor e ok.
o sa-i fie bine.
offfffff, urasc reactiile astea adverse.
poate un antihistaminic ar ajuta-o.
pt toate fetele
medeea,
si eu mi-am dorit 2 bebei, pt ca stiu sigur,ca pe al doilea, nu am cum sa-l mai fac si mi-l doresc f mult.
cos_minutza spune:
Ma bucur ca Didisor e bineO asteptam cu vesti!
Katy ma bucur sa te vad,banuiam eu ca dai tarcoale butoiului...
Medeea,Nelia,Camcris,Paula,Cixinica,Draguta,Histamina,Anca si tuturor fetelor multi
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
E mai bine un picIncet,incet o sa ma reacomodez...
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
neataaa
am vb cu DIDI acu isi facea externarea, era mai bine.
a zis k i-a gasit niste polipi.
urmeaza sa vb mai multe dupa ce termina de semnat toate actele
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+
858 SMS PT COPII
cos_minutza spune:
Joann acum mi-am adus aminte
Sa faci bine sa ne vizitezi mai des ca vad ca aduci noroc,sa ne tragi pe toate dupa tine
Bebelu