Felicitari Medeea,Anamira!Aspirante (543)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Kity draga capul sus,stiu ca e greu,foarte greu dupa multe dezamagiri insa nu avem ce face trebuie sa luptam si sa ne ridicam ori de cate ori e nevoie.DD ne pune la incercare si trebuie sa credem ca intr-o zi el ne va rasplati si ne va da minunea mult dorita.Noi suntem aici alaturi de tine,descarcate, plangi,dupa aceea stergeti lacrimile si priveste cu optimism si lupta in continuare
Anamira exact asa si eu am facut si stimulari,am luat si pumn intreg de medicamente si tot nimic...Deocamdata raman la ceaiul de napraznic pana ajung la medic sa vad ce zice
Yasmi lasa mama ca nu e mult cate kg ai pus,hai nu fi suparata,sunt sigura ca nu o sa iei prea multe kg si chiar daca ai lua le dai tu jos dupa,important e sa fie bebe sanatos
Camcris,Roxi,Lorena si tuturor fetelor multi

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

felicitari medeea, anamira!!! sarcini usoare si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

ms.. cos_minuta pt incurajari...ai dreptate...offffff...dar este atat de greu...

Mergi la inceput

Kiti stiu cat e de greu crede-ma,si eu mai am perioade din astea dar plang,ma culc si a doua zi ma ridic din nouHai ca va fi bine ai sa vezi multi sa treaca supararea!!

Draguta

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cosmi

cine se mai testeaza inafara de paula??

gravidutele de la fluturasi de mart-apr tot venim sa va atragem la noi.....

mamica fericita de 2+ si 9+

Mergi la inceput

Fetelor eu ma bag la nani ca nu mai pot de somnDaca n-ar fi Tb-ul care sa-mi arate ca nu am ovulat sigur m-as crede gravidaAm dormit pe mine toata ziua
Noapte buna,somnic usor si vise placute!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

noapte buna cosmi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Medeea&Anamira felicitari,asa sa ne ajute si pe noi DD.
JoAnn (mamicuta cu )muuulta sanatate si fericire alaturi de tatic si de
Didi pina se afiseaza si mesajul asta sper ca esti mult mai bine,ai grija de tine,practica mult ,numa bine
Kitty daca mai plingi mult iti cumpar
Cos_minutza esti o dulcica si o atenta- multumesc Io cind scap de moderare?- e drept ca nu am timp sa postez prea mult. Dar mi-ar place sa postez in timp real(eh,cu dif de fus orar dar tot ar fi mai dragut decit acuma)
La ora asta dormiti,asa ca va urez vise placute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Am scapat de moderare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

NEATA FETELE!!!!!!!!!!!!

poftiti la o www.mayra.ro/assets/images/TENDINTE5/020_coffee2.jpg" target="_blank">cafeluta delicioasa si aromata

Mergi la inceput