Bobocei de sept-oct 2008 (302)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nerantula, nu vreau sa creez dispute, pt. ca stiu ca, in general, tratamentul homeopat este controversat, si s-a mai discutat mult pro si contra pe acest subiect pe aici.
Eu, asa cum a raspuns deja Lidia, am ales calea homeopatiei. De fiecare data! Si, cu Victor cel putin, in 7 ani de zile, au fost muuuulte faringo-amigdalite, toate tratate doar homeopat. Asa cum am mai mentionat eu pe aici, copiii mei n-au vazut niciodata in viata lor antibiotic (si sper sa nici nu vada).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Kllemi bine ai revenit!
Babymom merge si otita tratata homeopat?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babymom sa nu credeti ca daca imi expun punctul de vedere vreau sa si creez o disputa pe tema homeopatelor.
Karina a avut apx ac. diagnostic csi Gruia si am incercat 10 zile homeopat cu kk homeopat adus din SUA si situatia s-a inrautatit in cazul nostru.Am ajuns la urgenta si dupa 3 saptamani am scapat doar cu antibiotic.
Eu una nu mai cred in homeopatie!!!Nu mi-o luati in nume de rau este o parere personala!

cu K2 in 25s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

kllemi 750Km MUC-BRE

cu K2 in 25s si mamica de K1

Multumesc muuult

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Babymom merge si otita tratata homeopat?

Diana

Da, merge! Si de aia am avut! Dureri de ureche, hipoacuzie => consult ORL => diagnostic: otita acuta => tratament: printre altele, ANTIBIOTIC, "peste o sapt. reveniti la control, daca nu merge, timpanotomie + tub de dren. Va dati seama, doamna doctor, ca nu e de glumit!". Ce-am facut eu: am iesit din cabinet si am sunat homeopatul, i-am dat tratamentul homeopat timp de o sapt. si am revenit la control "Vedeti ce frumos a mers daca m-ati ascultat si i-ati dat antibiotic?!" Daaa, vad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Ma scuza-ti, ca ma bag si eu ca musca...dar si eu sunt de parere cu NIKOLICI,....eu cred ca fiecare organism reactioneaza in felul lui, nu poti sa spui ca daca la copilul meu a fost ok si la al tau ar putea fi la fel....ma scuza-ti in ca o data

dya te -acesc muuuult si merci de primire

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Babymom multumesc de raspuns.
Noi am avut otita acum vreo 2 luni insa eu am ales atunci antibioticul din prima.Si eu zic ca am facut bine asa am simtit eu ca e mai bine pt Deiu.Avea si dureri crunte si nu puteam sta sa il vad asa.A luat antibiotic 14 zile dar apoi a fost ok.Pt ficatul lui poate nu a fost chiar cel mai bun lucru dar eu nu cred ca faptul ca a luat atunci antibiotic e atat de grav si ireversibil pt sanatatea lui.
Mai vroiam sa te intreb ce informatii ai despre remediile homeopate cu privire la efectul lor pe termen lung.Dar despre faptul ca unele din ele sunt interzise in unele tari?
Kllemi

Diana

Mergi la inceput

Nikolici, stiu ca nu vrei sa creezi tu o disputa, asa cum nici eu nu vreau. N-as vrea sa se inteleaga asta... Stiu ca ti-ai spus doar parerea, asa cum am facut-o si eu. Nu sustin sus si tare: "Uitati, asta e CALEA!" La noi homeopatia a functionat aproape de fiecare data, cu foarte mici exceptii, motiv pentru care am incredere sa merg pe drumul asta; e drept ca avem si un dr. homeopat extraordinar de bun, la care pot apela oricand.

Pe de alta parte, te intreb, kk-ul homeopat adus din SUA de catre cine era recomandat? Ca de regula, din ce am observat (ca n-am pretentia ca ma pricep sau ca, macar, inteleg) daca dupa 2-3 zile nu se observa o minima imbunatatire a starii pacientului, se trece la alt remediu. Deci, ca si concluzie, e decisiv cine conduce tratamentul. Homeopatie dupa ureche fac multi, din pacate...

Mergi la inceput

Dya, bine ai facut! Asa cum ziceati, fiecare mama isi stie cel mai bine copilul. Si, pentru a ajunge la o destinatie, exista intotdeauna mai multe drumuri. Important e ca Deiu s-a vindecat!

Informatii despre remedii homepate, trebuie sa recunosc ca nu prea am - ma incred orbeste in doctorul nostru . Stiu ca nu au efecte negative, nici acum, nici pe termen lung. Nu stiu de ce in unele tari nu sunt acceptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Google Maps zice ca de la Bremen la Muenchen sunt cca 750km.

Mergi la inceput