Fulgusorii de nov.dec 2009 ..in vacanta!!!!!!(79*)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna seara si de la noi,
azi am avut o zi destul de agitata, in sensul ca am fost tot pe drum, pentru actele micutului si diverse pt botez. Asa incet intram pe ultima suta de metri.
Nici vremea nu tine cu noi, arata de parca ar veni toamna, si cand ma gandesc ca vara a venit doar in iulie... , offf, nu vreau inca, mai vreau vreme vrumoasa!
Fetele, voi pe unde umblati, ce e asa liniste?!?!?! Laurele, Oana, Busy ??? Lorelix, Roxialy, Katy, Tiusca, Lavinia_blaga? Sper ca am strigat catalogul complet, vedeti ca va pun absente...nemotivat!

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

salut cf fetelor???

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Fetele, eu nu prea apuc sa mai scriu....
Am luat-o de la capat cu Vlad... a luat de la Andi viroza... A facut in seara asta 38,6... Nu mai pot... si imi dau seama ca e doar inceputul, cu 2 copii

Hai somn usor

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui busymummy

Fetele, eu nu prea apuc sa mai scriu....
Am luat-o de la capat cu Vlad... a luat de la Andi viroza... A facut in seara asta 38,6... Nu mai pot... si imi dau seama ca e doar inceputul, cu 2 copii

Hai somn usor

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI

rezista cu stoicism

getik mamika de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Sunshine, pe mine te rog sa ma motivezi pentru ieri poate si pentru azi, inca nu stiu daca reusesc sa-mi rezolv totul in timp ca sa apuc sa mai si scriu pe aici si mai ales sa updatez prima pagina).

Ieri am fost cu Diana la un centru de ortopedie pentru niste suporturi pentru picioare (din cauza ca nu le poate misca, picioarele se pot deformain timp, suporturile sunt ca sa nu se intample asta).
Vizita scolo a durat mai mult decat ni se spusese initial, si nici nu au terminat suporturile- am stat acolo de la 9 la 2. Am fost si cu Sophia dupa noi, evident ca a fost agitata ca nu i-a placut sa stea atatea ore in carut/brate, iar noi nu am avut luate suficiente schimburi, mancare si jucarii Cert e ca am ajuns acasa cu o imensa durere de cap si cu frisoane. A trebuit totusi sa ma ocup in continuare de fete pana cand s-au culcat- din pacate fara prea mare ajutor din partea lui Andrei, care se simtea si mai rau decat mine.

Azi trebuie sa rezolv cu niste comenzi, programari si rezervari pentru luna august.

Sunshine, botezul il faceti in Germania sau in Romania? Acasa sau la restaurant? Pe la voi "se poarta" micile amintiri (Favors) de la petrecere?

Busymummy, imi pare rau ca ai amandoi copilasii bolnaviori. Sanatate multa, iar tie iti doresc putere sa rezisti.

Getik, votat si eu ariciul cu ochi frumosi

_

Bucataria lui mami

Mergi la inceput

neata ce facetii fetelor. cu cine beau si eu o cafea.
acum am hranit u mik arici si asteptam sa vina doctora la vaccin

getik mamika de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata gagici
mummy imi pare tare rau ca amandoi copii is bolnaviori...sper sa se faca bine repede...va pupam si iti transmitem virtual rabdare si putere
getik votat ochisorii frumosi

fetele care dati iaurt la bebeii...cum il incalziti sau cum il dati...ca din frigi ii rece, asa nu-i pot da...daca il bag la micro se face apos....cum sa fac?
A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

'neata gagici
mummy imi pare tare rau ca amandoi copii is bolnaviori...sper sa se faca bine repede...va pupam si iti transmitem virtual rabdare si putere
getik votat ochisorii frumosi

fetele care dati iaurt la bebeii...cum il incalziti sau cum il dati...ca din frigi ii rece, asa nu-i pot da...daca il bag la micro se face apos....cum sa fac?

A_driana , de minunea mea David-Andrei

eu lu ary il las vreo 10 min afara sau chiar mai putin pe caldurile astea si este la temp camerei

getik mamika de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna dimineata si de la noi!
foarte buna cafeaua!
Busy: imi pare rau sa aud ca micutii sunt iara bolnavi, sper sa fie bine totul iara cat mai repede.
Getik; am votat si noi puiut ochios tare
Laura: tinem pumnii si pentru azi, sa fie bine !
Noi organizam botezul aici, ca in Romania n-am nici cum si nici cu cine. O sa facem la o sala ce tine de biserica si lasam o parte sa ne aduca party-service si o parte facem noi. Cat despre amintiri nus tiu ce sa zic, am facut invitatiile in asa fel incat se poate pastra o poza foarte frumoasa cu jr, si probabil o sa dam din prajituri la pachet. Mai mult nu cred, ca prea ne intindem. SI asa deja devine cam complicat...
Apropo, am studiat mai cu atentie listuta din fata si am descoperit ca la tine lipseste anul nasterii...
Iar la schimbat functioneaza momentan destul de bine urmatoarea tehnica: pe podea cu Matte-le sub el, si trapezul cu jucarii deasupra (cel care se foloseste chiar la inceput,cand nu pot sa stea decat pe spate, ca sa dea cu mainile dupa jucarii)
Ma duc sa -mi fac o reala , ca de la cea virtuala nu mi s-au urcat biti la cap

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui sunshine2009

Buna dimineata si de la noi!
foarte buna cafeaua!
Busy: imi pare rau sa aud ca micutii sunt iara bolnavi, sper sa fie bine totul iara cat mai repede.
Getik; am votat si noi puiut ochios tare
Laura: tinem pumnii si pentru azi, sa fie bine !
Noi organizam botezul aici, ca in Romania n-am nici cum si nici cu cine. O sa facem la o sala ce tine de biserica si lasam o parte sa ne aduca party-service si o parte facem noi. Cat despre amintiri nus tiu ce sa zic, am facut invitatiile in asa fel incat se poate pastra o poza foarte frumoasa cu jr, si probabil o sa dam din prajituri la pachet. Mai mult nu cred, ca prea ne intindem. SI asa deja devine cam complicat...
Apropo, am studiat mai cu atentie listuta din fata si am descoperit ca la tine lipseste anul nasterii...
Iar la schimbat functioneaza momentan destul de bine urmatoarea tehnica: pe podea cu Matte-le sub el, si trapezul cu jucarii deasupra (cel care se foloseste chiar la inceput,cand nu pot sa stea decat pe spate, ca sa dea cu mainile dupa jucarii)
Ma duc sa -mi fac o reala , ca de la cea virtuala nu mi s-au urcat biti la cap

_
Don't feed the trolls!

pentru ce zici ca folosesti trapezu ca nu am inteles???

getik mamika de

Mergi la inceput