SOCANT: ziarul Cancan si jurnalismul
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
Da, a iesit o varza...
Cine a scris la cancan (acest ziar second ...) ... nu intelege nimic si face niste confuzii grave, Ziaristul de serviciu a scris un articol de 2 lei in timp ce manca saorma .... Iata ca de la un topic serios pe DC s-a ajuns la o mizerie ... pacat.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gabi25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chiccutza mai fetelor,dati click mai jos sub articol,unde scrie cu albastru,ca arata si pozele de pe picasa si este si comentariul lui Gabi25. MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005) ALTE POZE BLOGU' MEU |
Doamne....multumesc ca ai scris...ca nu intram la link-ul celalalt .... si a folosit si numele copiilor mei!!!!!!!
Acuma am citit si comentariile....mi se pare mie sau una ma face pe mine dobitoaca ca nu l-am denuntat la politie......si aia nu au scris tot ce am facut eu legat de subiect si nici ca, copii mei nu erau dezbracati.
Nu ma pot abtine....tremur de nervi....eu credeam ca scriu aici sa ajut cu informatii si nu ca as fi expusa sa ma faca altii albie de porci.
Rog pe cei de aici care ma pot ajuta sa fac razboi cu cei de la ziar!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Sibylle la celalalt topic nu stiu cine a anuntat ca le-a scris celor de la can-can ... o mai proasta inspiratie nici ca se putea ... |
Stiu eu cine a auntat mandra si plina de sine ca a trimis la ziare link la un subiect controversat de pe DC. "ca sa se stie" .."asa ceva sa nu ramana fara urmari". Ce mai putem zice!?
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ADMIN/ADMIN.jpg)
admin spune:
buli, la acest articol ma refeream eu - aici se fac acuzatiile grave la adresa DC.
O zi buna Echipa Desprecopii.com
Gretchen spune:
Ca sa vezi, unde dai si unde crapa. Cam asta e jurnalismul de monden in Romania.
Cred ca acum am putea intelege frustrarile multor persoane publice despre care se scrie prin ziare. Si putem decide daca sa mai credem ce scriu.
Mai mult de atat... ce putem face? Sa ne certam cu ziarele? Sa le spunem ca sunt niste mincinosi? (de parca le-ar pasa) Sa intram pe site-ul lor si sa postam comentarii la articol? (aoleu, asta ne-ar pune la acelasi nivel cu comentatorii lor obisnuiti, si nu cred ca vreuna dintre noi isi doreste asta).
ILoey spune:
Absolut jenant articolul din Cancan.
In plus, publica pozele acelea - inclusiv fetita aceea de pe Picassa - expusa integral si cu siguranta fara acordul parintilor sai. Ceea ce a afacut acest ziar este penal si scandalos.
In plus, trimite politia sa caute pedofilii pe Desprecopii.com ... asta e ca in comediile cu Charlie Chaplin - cand hotul fugea intr-o directie si alt hot ...ii arata politistului gras si obosit care intreba pe hotul 2 unde e hotul 1, alta directie !
Merita sa dai Can-can in judecata !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/liliana83/liliana83.jpg)
liliana83 spune:
"Se discuta chiar acum la Antena 3. In mod normal in cat timp ar trebui sa se autosesizeze autoritatile si acest tembel sa ajunga unde ii este locul? Imaginile astea au fost scoase de la murat dupa 5 ani, ceea ce inseamna ca fapta s-a prescris, nu?"
"Daca Basescu ar avea macar 1 gram de creier asta ar fi fost reactia lui. Insa el a spus ca probabil copilul a injurat. Oricum n-am nici un motiv sa cred ca filmul ar fi trucat, scena se aseaza ca o manusa peste imaginea mea despre Base. Ar trebui pus pe coperta atlasului de mitocanie, sa fie presedintele tuturor mitocanilor."
" Pentru mine Basescu este un nebun in libertate, insa un nebun care face pe seriosul "
Accept , aceste citate iti apartin . Cat de grave au fost aceste afirmatii facute la adresa sefului statului ? De ce nu s-a inchis atunci acel topic!?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/accept92/accept92.jpg)
accept92 spune:
citat din mesajul lui liliana83 "Se discuta chiar acum la Antena 3. In mod normal in cat timp ar trebui sa se autosesizeze autoritatile si acest tembel sa ajunga unde ii este locul? Imaginile astea au fost scoase de la murat dupa 5 ani, ceea ce inseamna ca fapta s-a prescris, nu?" "Daca Basescu ar avea macar 1 gram de creier asta ar fi fost reactia lui. Insa el a spus ca probabil copilul a injurat. Oricum n-am nici un motiv sa cred ca filmul ar fi trucat, scena se aseaza ca o manusa peste imaginea mea despre Base. Ar trebui pus pe coperta atlasului de mitocanie, sa fie presedintele tuturor mitocanilor." " Pentru mine Basescu este un nebun in libertate, insa un nebun care face pe seriosul " Accept , aceste citate iti apartin . Cat de grave au fost aceste afirmatii facute la adresa sefului statului ? De ce nu s-a inchis atunci acel topic!? |
Nu se poate sa las efortul nerasplatit cu un raspuns. Afirmatiile mele au fost o reactie la niste imagini, intr-adevar aceasta este parerea mea despre Bsescu si mi-am exprimat-o. Parere formata strict pe baza a ceea ce a facut sau a spus. Este o mare diferenta intre ce a fost acolo si "ma uit la fata lu Base si sunt convinsa ca...e un bataus de copii, nu isi satisface nevasta, nu se intelege bine cu soacra, are ascendent in varsator, este constipat...voi ce credeti?, haideti sa deslusim misterul impreuna!".
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chiccutza/chiccutza.jpg)
chiccutza spune:
a mai aparut un articol la acelasi ziar,dar nu stiu sa pun link
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
BLOGU' MEU