M-am saturat de gamboazele din casa!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Ma alatur celor care te sfatuiesc sa pui plase la geamuri, iar pentru eliminarea goangelor deja existente iti recomand ce am folosit si eu si a functionat de minune: Regent - solutie care se gaseste la magazinele de animale. Se dilueaza si stropesti podeaua, colturile... ai grija sa nu fie atins de copii sau animale de companie. Are avantajul ca nu miroase.
Eu am facut curatenie generala (cu ridicat covoare si tot tacamul) si am stropit cu solutia asta toata podeaua, de la usa de la intrare pana la ultimul dormitor, respectiv tot ce inseamna podea. Am insistat in colturi mai ales la debarale. La ferestre poti stropi pe exterior de jur imprejur, pe unde nu atinge nimeni de-ai casei.
Mult succes si sper sa functioneze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tisina

Ma alatur celor care te sfatuiesc sa pui plase la geamuri, iar pentru eliminarea goangelor deja existente iti recomand ce am folosit si eu si a functionat de minune: Regent - solutie care se gaseste la magazinele de animale. Se dilueaza si stropesti podeaua, colturile... ai grija sa nu fie atins de copii sau animale de companie. Are avantajul ca nu miroase.
Eu am facut curatenie generala (cu ridicat covoare si tot tacamul) si am stropit cu solutia asta toata podeaua, de la usa de la intrare pana la ultimul dormitor, respectiv tot ce inseamna podea. Am insistat in colturi mai ales la debarale. La ferestre poti stropi pe exterior de jur imprejur, pe unde nu atinge nimeni de-ai casei.
Mult succes si sper sa functioneze!

Tisina

Tisina, multumesc!

Cel mai probabil, o sa fac asta cand plecam in concediu, peste vreo 10 zile, asa, atunci duc covoarele la spalat si fac curatenie generala. Pana atunci, curat normal, cu Domestos, nu avem unde sta toti 3, ca sa feresc copilul de substanta.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Dupa cum vezi,lume din cam toate coltzurile tzarii se confrunta cu diverse ginganii,nu numai in Braila sunt!

Ma indoiesc ca in Cluj nu sunt purici!(zau ca m-ai amuzat cu mesajul tau referitor la ginganiile din Braila,desi mie mi s-a parut sincer exrtrem d ejignitor pentru cei ce locuiesc in orasul respectiv)

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Nu cred ca a vrut sa atace pe cineva!
Umiditatea de anul acesta este vinovata de majoritatea relelor.Daca pana acum mai dadeau cu solutii de starpit ,anul acesta fie din motiv de umiditate(cica se spala)fie din motiv de criza nu am mai vazut sa faca dezinsectie...........insa asa tantari "altoiti"n-am mai vazut de la inundatiile din 2005.

Si sa nu fiu total off topic.....eu am spalat si in fata usii de la intrare cu solutie de regent,plus ca am pufait si zidul (in locurile putin accesibile am facut efectiv balta.La fel si exteriorul geamurilor,,,tamplaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

daca apartamentul e inchiriat, o solutie ar fi sa va mutati in altul mai putin infestat. zic si eu....

Mergi la inceput