Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 2
mandruta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
Of, plateea, imi pare rau ca suferi asa... Sper sa te vindeci repede si sa poti manca tot ce doresti! Noroc ca s-a incurcat mandruta in citate si nu se vede bine ce-a facut ea ieri. Nah, c-a editat pana sa apuc sa trimit mesajul... de Isabela si Irina (01.02.2010) |
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
mandruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le mandruta, cred ca ar fi mai bine in ordine inversa. de Isabela si Irina (01.02.2010) |
Da, e doar stadiu de proiect... nu m-am gandit inca. Incep cu bataia, apoi cu fierestraul, si termin cu mitraliera...
Multumesc! Pierdeam toata distractia altfel!
Nik0le spune:
citat din mesajul lui mandruta
Da, e doar stadiu de proiect... nu m-am gandit inca. Incep cu bataia, apoi cu fierestraul, si termin cu mitraliera... Multumesc! Pierdeam toata distractia altfel! Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
Ti-am mai spus ca esti simpatica, da?
de Isabela si Irina (01.02.2010)
plateea spune:
nikole, dar vindecatul meu se numeste bisturiu. si n-o pot face pana nu... pot sa-l las pe bbTo macar 2-3 nopti fara mine. deci, sper eu, sa mai rezist macar jumate de an, daca nu chiar un an. ata ete... traim si vedem.
NB fluturelele mele, io va las ca e si maine o zi!
sa dormiti cu ingerasii!
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
mandruta spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Nik0le
Ti-am mai spus ca esti simpatica, da? de Isabela si Irina (01.02.2010) |
Multumesc! Si putin cam sadica, dar cu anumite persoane...
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui mandruta
Da, e doar stadiu de proiect... nu m-am gandit inca. Incep cu bataia, apoi cu fierestraul, si termin cu mitraliera... Multumesc! Pierdeam toata distractia altfel! Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
io vin la cinste! conteaza pe mine! aduc si muzica
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui plateea nikole, dar vindecatul meu se numeste bisturiu. si n-o pot face pana nu... pot sa-l las pe bbTo macar 2-3 nopti fara mine. deci, sper eu, sa mai rezist macar jumate de an, daca nu chiar un an. ata ete... traim si vedem. NB fluturelele mele, io va las ca e si maine o zi! sa dormiti cu ingerasii! I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
nb si tie!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mandruta spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
io vin la cinste! conteaza pe mine! aduc si muzica mami de Radu si Alex asa creste Alex |
Multumesc pentru ajutor!
Nik0le spune:
citat din mesajul lui plateea nikole, dar vindecatul meu se numeste bisturiu. si n-o pot face pana nu... pot sa-l las pe bbTo macar 2-3 nopti fara mine. deci, sper eu, sa mai rezist macar jumate de an, daca nu chiar un an. ata ete... traim si vedem. NB fluturelele mele, io va las ca e si maine o zi! sa dormiti cu ingerasii! I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
plateea, e o solutie cam radicala , iti tin pumnii sa reusesti sa rezisti cat mai mult pt bbTo. Noapte buna si linistita!
de Isabela si Irina (01.02.2010)