Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

am vazut o delfimamarutza superba dormind pe burtica

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

noi am servit pranzul: avocado cu piept de pui , putin ulei de masline si putina lamaie....f bun la gust...jiji e martait...tare ma tem ca incep dintii...k nu-i mai stiu voia si el ziua e cuminte...

cred ca-i bag tt in gura...ca asa trec toate...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

Imi place semnatura ta! Si cu ocazia asta am actualizat-o si eu pe-a mea, ca vad ca s-a stabilizat cantarul la 56, poate reusesc in urmatoarea luna sa ajug la 55

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 1 kg... si apoi inca 3, daca se poate

TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACI.......56 KG.................NU VB DE LUCRURI SFINTE PLSSSSSSSSS

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Am puiut super marait si agitat cred ca din cauza de dintisori Sper sa nu-l mai chinuie mult
Apropo de dormit noaptea Il adorm in patul nostru (pana il adorm albesc)si apoi il pun in patut la el peste noapte il alaptez si adormim amandoi daca ma mai trezesc il duc inapoi in patutul lui nu pot dormi cu elSunt stresata si incordata si dimineata parca m-a batut cineva Ce norocoase sunt cele care le dorm puiutii toata noaptea Al meu doarme 3-4-5 ore legate si apoi inca 2-3 ore Si la amiaza 1-2 ore legate si inca doua somnuri scurte de cate o jumatate de ora Sau se trezeste din ora in oara ,din 2 in 2 ore sau 3 in 3 ore(cel mai fericit caz) So...dati-mi si mie reteta ca sunt disperata Aseara ne-am intalnit cu o mamica careia un medic pediatru i-a spus ca(virgula)copii care adorm la san se vor trezi noaptea din cauza ca nu au sanul in gurita daca copilul adoarme singur nu se va mai trezio intreb :"si voi cum faceti?"ea:"pai,o las sa planga si adoarme singura"eu:"cat o lasi sa planga ?"ea:"40 de minute a plans cel mai mult"Si sa te tii frate ca fetita saraca plange isteric Sotul a auzit-o Si o intreb ce face peste noapte dac se trezeste :"o las sa planga pana adoarme "Si acum doarme singura si toata noaptea,fetita respectiva EU nu pot face asta !!!!!! Am incercat aseara dar nu l-am putut lasa nici un minut plangand Are nevoie de mine ,e dependent de mine(deocamdata ,pana la etapa cu stoarfa)
As vrea sa doarma toata noaptea dar nu pot aplica metoda asta cu plansul

mami de sumudica cu ochi albastri(asa imi spune tati)

Sa-mi las copilul sa planga 40 minute??? Si eu il mai las cateodata sa planga, dar un minut-doua, nu ma lasa inima sa-l aud plangand...

poze bebe Sebastian

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate

si io am auzit de metoda... simpla de utilizat cand culci copilul in camera lui...

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

nici mie nu imi place sa o vad ca plange,nu ma intereseaza ce zice mama,soacra,cainele sau purcelul..........ce mie nu imi place altuia nu ii fac....daca ma duc la baie sau trebuie sa mestec in mancare si ea plange,cateva secunde/minute o las(mai bine plange un picut decat sa se intample ceva)

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Am uitat sa va zic...ieri mi-a zis si mie prima data "mama". Dar nu chiar asa cum se citeste la prima vedere ci un fel de muma (sper eu nu a padurii) cu i din a in loc de u. Are ta-su distractie noua...sriga prin casa dupa mine mima.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:

Citat:

Citat:

noi am servit pranzul: avocado cu piept de pui , putin ulei de masline si putina lamaie....f bun la gust...jiji e martait...tare ma tem ca incep dintii...k nu-i mai stiu voia si el ziua e cuminte...

cred ca-i bag tt in gura...ca asa trec toate...

poze

Imi place semnatura ta! Si cu ocazia asta am actualizat-o si eu pe-a mea, ca vad ca s-a stabilizat cantarul la 56, poate reusesc in urmatoarea luna sa ajug la 55

poze bebe Sebastian

TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACI.......56 KG.................NU VB DE LUCRURI SFINTE PLSSSSSSSSS

poze

Nu te ambala prea tare, ca eu am 56 kg la 1,59m... Deci destul de departe de starea de fotomodeala

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Am uitat sa va zic...ieri mi-a zis si mie prima data "mama". Dar nu chiar asa cum se citeste la prima vedere ci un fel de muma (sper eu nu a padurii) cu i din a in loc de u. Are ta-su distractie noua...sriga prin casa dupa mine mima.

_

AMR 8 kg

Felicitari pt mama! Las ca or sa vina altele, din ce in ce mai clare... Si Sebi a zis de cateva ori, dar numai cand era suparat, eu astept sa ma strige si cand e fericit asa...

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

Citat:

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

_

AMR 8 kg
Felicitariiiiiiiiiiiiii si mie cand mi-a spus a sunat ca un mammma,dar a zis si baba si sper ca nu la mine se referea.........acum eu astept sa vina momentul sa imi zica mama si sa constientizeze,sa faca asocierea dintre cuv mama si eu ...nu sa ii zica mama lui tati(am vazut caz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

Citat:

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

_

AMR 8 kg
Felicitariiiiiiiiiiiiii si mie cand mi-a spus a sunat ca un mammma,dar a zis si baba si sper ca nu la mine se referea.........acum eu astept sa vina momentul sa imi zica mama si sa constientizeze,sa faca asocierea dintre cuv mama si eu ...nu sa ii zica mama lui tati(am vazut caz)

Simplicity, evyme

Eu nu ma entuziasmez pt ca stiu ca nu a fost constient, doar ca mi s-a parut amuzant ce i-a iesit.

_

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

miremia felicitari pt 'mama' .... sunt asa dulci cand incep sa silabiseasca

fericita de buburuza Andreea Maria

Mergi la inceput