Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 16
mamidepuiuti spune:
am vazut o delfimamarutza superba dormind pe burtica
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui evyme
Imi place semnatura ta! Si cu ocazia asta am actualizat-o si eu pe-a mea, ca vad ca s-a stabilizat cantarul la 56, poate reusesc in urmatoarea luna sa ajug la 55 din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod AMR 1 kg... si apoi inca 3, daca se poate |
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACI.......56 KG.................NU VB DE LUCRURI SFINTE PLSSSSSSSSS
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...stationare la mal sau....mall?...
Ruxita spune:
citat din mesajul lui evyme
Sa-mi las copilul sa planga 40 minute??? Si eu il mai las cateodata sa planga, dar un minut-doua, nu ma lasa inima sa-l aud plangand... din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate |
si io am auzit de metoda... simpla de utilizat cand culci copilul in camera lui...
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
simplicity spune:
nici mie nu imi place sa o vad ca plange,nu ma intereseaza ce zice mama,soacra,cainele sau purcelul..........ce mie nu imi place altuia nu ii fac....daca ma duc la baie sau trebuie sa mestec in mancare si ea plange,cateva secunde/minute o las(mai bine plange un picut decat sa se intample ceva)
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti am vazut o delfimamarutza superba dormind pe burtica mami de Radu si Alex asa creste Alex |
Am uitat sa va zic...ieri mi-a zis si mie prima data "mama". Dar nu chiar asa cum se citeste la prima vedere ci un fel de muma (sper eu nu a padurii) cu i din a in loc de u. Are ta-su distractie noua...sriga prin casa dupa mine mima.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg
evyme spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui decenuela
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACI.......56 KG.................NU VB DE LUCRURI SFINTE PLSSSSSSSSS Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...stationare la mal sau....mall?... |
Nu te ambala prea tare, ca eu am 56 kg la 1,59m... Deci destul de departe de starea de fotomodeala
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR 1 kg... si apoi inca 3, daca se poate
evyme spune:
citat din mesajul lui miremia
Am uitat sa va zic...ieri mi-a zis si mie prima data "mama". Dar nu chiar asa cum se citeste la prima vedere ci un fel de muma (sper eu nu a padurii) cu i din a in loc de u. Are ta-su distractie noua...sriga prin casa dupa mine mima. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
Felicitari pt mama! Las ca or sa vina altele, din ce in ce mai clare... Si Sebi a zis de cateva ori, dar numai cand era suparat, eu astept sa ma strige si cand e fericit asa...
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR 1 kg... si apoi inca 3, daca se poate
simplicity spune:
citat din mesajul lui miremia
Am uitat sa va zic...ieri mi-a zis si mie prima data "mama". Dar nu chiar asa cum se citeste la prima vedere ci un fel de muma (sper eu nu a padurii) cu i din a in loc de u. Are ta-su distractie noua...sriga prin casa dupa mine mima. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!
miremia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simplicity
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina) Vesnic indragostita de voi doi! |
Simplicity, evyme
Eu nu ma entuziasmez pt ca stiu ca nu a fost constient, doar ca mi s-a parut amuzant ce i-a iesit.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg
happyella spune:
miremia felicitari pt 'mama' .... sunt asa dulci cand incep sa silabiseasca
fericita de buburuza Andreea Maria