Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

neata fetele,multu de bunatati

plateea,uita-te ce a zis mandruta ca face cu socrosenia ei si ia exemplu promit ca si la tine vin cu muzica la cinste

ratusca si happyela sa foloseasca strumfii vostri sanatosi scaunelele

MS pupici capritei sper sa-si revina repede

btw...alex a avut aseara kk frumos si normal[am sunat la maica-mea sa-i spun si a ridicat tati,care era destul de mirat de kk frumos ]

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

si noi kk frumos, asa ca un colacel impletit... da ne-am chinuit ceva, ieri i-am pus un supozitor, apoi m-am speriat ca sta cu supozitorul in el si nu facea nimic, dupa mai multe incercari, apoi m-a linistit sotul ca a vazut supozitorul in chiuveta cazut... azi dimineata dupa ceva agitatie, verificat in pampers, vazut ca e in plin proces de expulzie si am mers la baie pentru nitel "antrenament" in pozitia "scaunel" de-asupra chiuvetei... na, ca am facut apologia kkatului... dar vroiam si eu sa ma laud cu kaka frumos (nu si parfumat)... eram disperata, am zis ca azi il indop cu prune! in alta ordine de idei...

sondaj - de cate ori pe zi, sau la cate zile fac kaka pufii?

noi la 4 zile dupa mai multe incercari incepand cu ziua a 3-a... nu stiu ce sa-i dau ca sa faca in fiecare zi... ii dau fructe, supica de legume, apa (cand ii falfaie fontanela ma sperii ca e deshidratat si ii dau o tona de apa, de isi uda tricoul lioarca), am inceput si cerealele dimineata...

daca raspunsul e "in fiecare zi" - ce mananca? cat bea?

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Andrei face kk minim o data pe zi de cand ne-am diversificat. pana la 4-5 in functie de ce papa.

La tine raspunsul este PARA!!! Stiu pe cineva care asa a rezolvat la un copil cu tendinte de constipare. In loc de mar pui para si ar trebui sa se rezolve

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

lorex ,imi place...la alexutzzza m-am gandit ea e cu zzz

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Iar amintiri...
Cuscra,nu v-am parasit dar nu am ami reusit nicicum sa scriu nimic Spar ca Cristi e bine si sanatoasa M-a amuzat faza cu punga e ca Andreiul meu cand trebuia sa facem kk sa duc la analize Nu facea si pace :D sau facea dupa 11 cand era in zadar Si al meu e IT-stAdora sa tasteze Deci au multe in comun
Bea,imi pare rau pt sotul Sanatate multa si sa fii tare !cred ca ti-e tare greu

mami de sumudica cu ochi albastri(asa imi spune tati)

pentru amandoi! Mai intai sa se cunoasca pe mess, e mai putin periculos! Cu tinerii astia nu-i de gluma!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Chiar ! Vreau si eu adrese de mess Ale mamicilor de aici !Please PM Pupici cuscra si Cristi

Nu sunt pe mailul comun?

Trebuie sa ma uit !

Mergi la inceput

Fetili, cam multa activitate pe aici, sa nu va fie de deochi!

Evyme, mai spune o data cum faci cu vasul de yenna ca ma intereseaza, eu am refuzat din start sa mai cumpar o chestie in plus in bucatarie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

M-au amuzat dicutiile despre cartea primita de Jiji de Decenuela si m-a socat ca exista parinti care lasa la indemana unor copii de 8 ani kama sutra...

si cristies Sebi s-a nascut fara par (l-a strans pe tot in cap), ulterior i-a aparut... Ar trebui sa-mi fac griji?

Am terminat cap trecut! La asta trec dupa ce hranesc pustiu` ca nu mai are rabdare...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Ai inteles gresit. Prietena mea nu a lasat la indemana copilului cartea. El era singur acasa si a scotocit printre cartile maica-sii sa caute ceva pentru scoala (ea are tot felul de enciclopedii si albume). Mai mult, cartile erau in camera ei. Si chiar va rog sa nu interpretati gresit pentru ca este un copil foarte educat si nu este expus la chestii de genul asta. Mie mi s-a parut o intamplare amuzanta, dar vad ca se merge prea departe.

si mie mi s-a parut intamplarea amuzanta... cam in genul intamplarilor cu bebelusul care gaseste vibratorul lu maica-sa si se amuza de numa-numa... si il mai arata si vizitatorilor casei...

pe de alta parte, 8 ani nu e chiar cea mai inocenta varsta pentru a incepe educatia sexuala a copilului... noi i-am luat Elei la 10 ani cartea "Sex pentru incepatori"... cumva a ajuns cartea la scoala si altcumva a ajuns pe mana dirigai (Ela zice ca i-a imprumutat-o unei colege si acea colega a stat cu cartea pe banca)... deci i-a confiscat cartea diriga si m-a chemat pe mine la scoala... si imi citea indignata din carte: "sexul este in general ceva placut"... cum sa spui asa ceva unui copil?! (?!)... si mai erau si niste pozitii de sex... desenate caricatural... si la vazul acestora a luat foc diriga... mi s-a parut deplasat... e o femeie tanara de maxim 30 de ani, profesoara de biologie si le mai tinea si disciplina" educatie pentru sanatate"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ziua buna

pana vine alexutzza cu delicatese de la grecci, va fac eu cinste ptr ginerele (fost/primu'/nu conteaza) grec, ca face juma de an: de beut si papa ce poftiti. io astept/visez la un kataif

LML Yannis

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:

Citat:

plateea,uita-te ce a zis mandruta ca face cu socrosenia ei si ia exemplu promit ca si la tine vin cu muzica la cinste

btw...alex a avut aseara kk frumos si normal[am sunat la maica-mea sa-i spun si a ridicat tati,care era destul de mirat de kk frumos ]

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

si noi kk frumos, asa ca un colacel impletit... da ne-am chinuit ceva, ieri i-am pus un supozitor, apoi m-am speriat ca sta cu supozitorul in el si nu facea nimic, dupa mai multe incercari, apoi m-a linistit sotul ca a vazut supozitorul in chiuveta cazut... azi dimineata dupa ceva agitatie, verificat in pampers, vazut ca e in plin proces de expulzie si am mers la baie pentru nitel "antrenament" in pozitia "scaunel" de-asupra chiuvetei... na, ca am facut apologia kkatului... dar vroiam si eu sa ma laud cu kaka frumos (nu si parfumat)... eram disperata, am zis ca azi il indop cu prune! in alta ordine de idei...

noi la 4 zile dupa mai multe incercari incepand cu ziua a 3-a... nu stiu ce sa-i dau ca sa faca in fiecare zi... ii dau fructe, supica de legume, apa (cand ii falfaie fontanela ma sperii ca e deshidratat si ii dau o tona de apa, de isi uda tricoul lioarca), am inceput si cerealele dimineata...

Andrei face kk minim o data pe zi de cand ne-am diversificat. pana la 4-5 in functie de ce papa.

La tine raspunsul este PARA!!! Stiu pe cineva care asa a rezolvat la un copil cu tendinte de constipare. In loc de mar pui para si ar trebui sa se rezolve

saru mana de pont! mie imi plac foarte mult perele, dar inca n-au iesit alea bune... avem cereale cu pere, dar nu cred ca alea de la cutie se pun... (i le fac cu apa fiarta si storc putin LM)... voi incerca mai multe fructe prune, pere... am impresia ca de branzica s-a constipat asa desi i-am dat max o lingurita (ca m-am mult nici nu mi-a iesit).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

M-au amuzat dicutiile despre cartea primita de Jiji de Decenuela si m-a socat ca exista parinti care lasa la indemana unor copii de 8 ani kama sutra...

si cristies Sebi s-a nascut fara par (l-a strans pe tot in cap), ulterior i-a aparut... Ar trebui sa-mi fac griji?

Am terminat cap trecut! La asta trec dupa ce hranesc pustiu` ca nu mai are rabdare...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Ai inteles gresit. Prietena mea nu a lasat la indemana copilului cartea. El era singur acasa si a scotocit printre cartile maica-sii sa caute ceva pentru scoala (ea are tot felul de enciclopedii si albume). Mai mult, cartile erau in camera ei. Si chiar va rog sa nu interpretati gresit pentru ca este un copil foarte educat si nu este expus la chestii de genul asta. Mie mi s-a parut o intamplare amuzanta, dar vad ca se merge prea departe.

si mie mi s-a parut intamplarea amuzanta... cam in genul intamplarilor cu bebelusul care gaseste vibratorul lu maica-sa si se amuza de numa-numa... si il mai arata si vizitatorilor casei...

pe de alta parte, 8 ani nu e chiar cea mai inocenta varsta pentru a incepe educatia sexuala a copilului... noi i-am luat Elei la 10 ani cartea "Sex pentru incepatori"... cumva a ajuns cartea la scoala si altcumva a ajuns pe mana dirigai (Ela zice ca i-a imprumutat-o unei colege si acea colega a stat cu cartea pe banca)... deci i-a confiscat cartea diriga si m-a chemat pe mine la scoala... si imi citea indignata din carte: "sexul este in general ceva placut"... cum sa spui asa ceva unui copil?! (?!)... si mai erau si niste pozitii de sex... desenate caricatural... si la vazul acestora a luat foc diriga... mi s-a parut deplasat... e o femeie tanara de maxim 30 de ani, profesoara de biologie si le mai tinea si disciplina" educatie pentru sanatate"...

ruxita,mama...fimiu face 10 ani acushica... io ziceam ca mai astept 1 -2 ani

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

ma delectez acum cu poze de Iuria-Natalia de pus in rama!

Dece, m-am indragostit de casa ta... o studiem de vreo 3 saptamani asa... e prima casa care imi place si mie si sotului si deja ne gandim la detaliile de executie, cum o extindem un pic, cum mut dormitorul pe lat si modific baia, samd... nu te supi? promit ca aduc un tribut muzei cand ieste casa live.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:

Citat:

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

saru mana de pont! mie imi plac foarte mult perele, dar inca n-au iesit alea bune... avem cereale cu pere, dar nu cred ca alea de la cutie se pun... (i le fac cu apa fiarta si storc putin LM)... voi incerca mai multe fructe prune, pere... am impresia ca de branzica s-a constipat asa desi i-am dat max o lingurita (ca m-am mult nici nu mi-a iesit).

si cerealale constipa. si ingrasa fara rost, adica nu masa musculara, ci grasime... eu incerc sa ii dau mai putine cereale, nu cat mi-a zis doctorul, ca avem peste 8 kile, cica e unu' in plus

Mergi la inceput