Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

A inviat caprita mea!!!!! De la 4:30 nu a mai vomat. A reusit sa bea un pahar de ceai (3-4 lingurite la 15 min) si 100 ml de apa cu saruri de rehidratare si i-a revenit glasul. Nu mai plange a si papat 1/3 dintr-un covrig .

Shtrumful face kk de 2-3 ori pe zi. Papa LP dimineata, fructe (aburite sau crude) la 10-11, legume tot la steamer la 13-14, LP la 17-18, LP cu ceva cereale pe la 21:30 si undeva intre 2:30 si 5 are inca o masa de LP. Bea ceai de colici 20-25 ml/zi in zilele caniculare. In rest nu prea il conving sa bea ceai sau apa....

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Ma bucur ca sunteti mai bine Insanatosire grabnica

mami de sumudica cu ochi albastri(asa imi spune tati)

Mergi la inceput

Iar amintiri...
Cuscra,nu v-am parasit dar nu am ami reusit nicicum sa scriu nimic Spar ca Cristi e bine si sanatoasa M-a amuzat faza cu punga e ca Andreiul meu cand trebuia sa facem kk sa duc la analize Nu facea si pace :D sau facea dupa 11 cand era in zadar Si al meu e IT-stAdora sa tasteze Deci au multe in comun
Bea,imi pare rau pt sotul Sanatate multa si sa fii tare !cred ca ti-e tare greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neata mamici de pufi!

Ratusca sa stapaniti sanatosi scaunul!

Lorex, danyelana de raspunsurile cu gengigelul, cred ca o sa-l testez si eu.

MS cat ma bucur ca si-a revenit Sara!

Alexutza din ce stiu eu, a avut botezul ieri, pe o insula. De ce n-avem si noi insule? Norocos puiul de grec!

Va ca ne-ati felicitat pt cercei, este (scrisesem suntem ) domnisoara in toata regula acum.

Fetele cu BG, daca aveti ceva oferte le trimiteti pls si la mine pe PM sau pe mailul comun?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Evyme eu sunt pentru intalneala si vin oriunde, doar ca nu exista un loc care sa multumeasca pe toata lumea, deci nu prea sunt sanse de o maxi intalneala.

_

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Uitam Plateea,te asteptam in Ardeal Asa scapi si de So_acra Daca te consoleaza cu ceva eu am Mama_acra Asta e putin si frumos spus Ceea ce e dezastruos Nu intru in detalii dar ma rog cumva sa ne ajute DD sa ne mutam de aici ca altfel inebunesc Si ea ne ingroapa pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

am pus poze noi

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

am pus poze noi

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

am vazut si noi vrem in balansoar,ca mai aveti loc

am vazut si "broscutza" catalutzei si pe caius cel vesel

pupici tuturor pufuletilor!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

M-au amuzat dicutiile despre cartea primita de Jiji de Decenuela si m-a socat ca exista parinti care lasa la indemana unor copii de 8 ani kama sutra...

si cristies Sebi s-a nascut fara par (l-a strans pe tot in cap), ulterior i-a aparut... Ar trebui sa-mi fac griji?

Am terminat cap trecut! La asta trec dupa ce hranesc pustiu` ca nu mai are rabdare...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Ai inteles gresit. Prietena mea nu a lasat la indemana copilului cartea. El era singur acasa si a scotocit printre cartile maica-sii sa caute ceva pentru scoala (ea are tot felul de enciclopedii si albume). Mai mult, cartile erau in camera ei. Si chiar va rog sa nu interpretati gresit pentru ca este un copil foarte educat si nu este expus la chestii de genul asta. Mie mi s-a parut o intamplare amuzanta, dar vad ca se merge prea departe.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Am puiut super marait si agitat cred ca din cauza de dintisori Sper sa nu-l mai chinuie mult
Apropo de dormit noaptea Il adorm in patul nostru (pana il adorm albesc)si apoi il pun in patut la el peste noapte il alaptez si adormim amandoi daca ma mai trezesc il duc inapoi in patutul lui nu pot dormi cu elSunt stresata si incordata si dimineata parca m-a batut cineva Ce norocoase sunt cele care le dorm puiutii toata noaptea Al meu doarme 3-4-5 ore legate si apoi inca 2-3 ore Si la amiaza 1-2 ore legate si inca doua somnuri scurte de cate o jumatate de ora Sau se trezeste din ora in oara ,din 2 in 2 ore sau 3 in 3 ore(cel mai fericit caz) So...dati-mi si mie reteta ca sunt disperata Aseara ne-am intalnit cu o mamica careia un medic pediatru i-a spus ca(virgula)copii care adorm la san se vor trezi noaptea din cauza ca nu au sanul in gurita daca copilul adoarme singur nu se va mai trezio intreb :"si voi cum faceti?"ea:"pai,o las sa planga si adoarme singura"eu:"cat o lasi sa planga ?"ea:"40 de minute a plans cel mai mult"Si sa te tii frate ca fetita saraca plange isteric Sotul a auzit-o Si o intreb ce face peste noapte dac se trezeste :"o las sa planga pana adoarme "Si acum doarme singura si toata noaptea,fetita respectiva EU nu pot face asta !!!!!! Am incercat aseara dar nu l-am putut lasa nici un minut plangand Are nevoie de mine ,e dependent de mine(deocamdata ,pana la etapa cu stoarfa)
As vrea sa doarma toata noaptea dar nu pot aplica metoda asta cu plansul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandruta
Ai inteles gresit. Prietena mea nu a lasat la indemana copilului cartea. El era singur acasa si a scotocit printre cartile maica-sii sa caute ceva pentru scoala (ea are tot felul de enciclopedii si albume). Mai mult, cartile erau in camera ei. Si chiar va rog sa nu interpretati gresit pentru ca este un copil foarte educat si nu este expus la chestii de genul asta. Mie mi s-a parut o intamplare amuzanta, dar vad ca se merge prea departe.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Eu cu sora mea ne-am jucat cu "baloanele" (a se citi prezervative) dupa ce am rascolit camera parintilor in lipsa lor. Si ce fericire mai era pe capul nostru........

_

AMR 8 kg

Mergi la inceput