Recomandare medic ginecolog

Recomandare medic ginecolog | Autor: Stefy22

Link direct la acest mesaj

Buna,

Caut un medic ginecolog profesionist in Bucuresti. Ce imi puteti spune despre Dr. Nicolae Paris si cabinetul particular unde ofera consultatii?
Dar despre sotia dansului, Doina Florentina Paris? A nascut cineva cu dansa?
Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi si pareri.
Multumesc din suflet !

Stefania

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Am auzit ca la clinica Medlife sunt doctori foarte buni. Cauta si pe net informatii despre ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Stefy, cu tot respectul, nu ti l-as recomanda pe dr Paris. E bun practician, dar diagnostician nu prea. Daca nu m-ar fi dus mintea as fi ramas de la 27 de ani fara un ovar, pentru ca nu a fost atent, nu m-a controlat, s-a uitat doar pe o ecografie prost executata si a decis sa vin urgent la operatie. Noroc ca nu am ramas la o singura opinie si s-a rezolvat urgent problema.

Medici buni sunt si la Medlife si la Euroclinic si la Giulesti. Cateva nume: Catalin Haiduc (Euroclinic), Magda Petrache (Euroclinic si Polizu), Ion Ionut (Giulesti) si multi altii, din fericire.
Succes!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Eu sunt de aproximativ doua luni pacienta doctorului Albu Dragos de la Medlife si sunt multumita de dansul. Are si rabdare sa asculte, raspunde la intrebari.
De asemenea, ti-l recomand si pe dr. Ion Ionut Adrian de la Giulesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Depinde si ce probleme ai. Eu am mai fost si pacienta Laurei Dracea / Gynera si a Dianei Cocei / Giulesti pentru probleme de infertilitate. Au fost ok din punctul meu de vedere.

Mergi la inceput