Nodul sub brat

Nodul sub brat | Autor: servetel

Link direct la acest mesaj

Toata ziua m-a durut sub bratul stang cu tot cu mana, am inceput sa pipai si am gasit un nodul destul de marisor. Ma doare rau, din ce in ce mai tare.
Nici nu vreau sa ma gandesc la ceva rau ca as inebuni, pana luni cand voi merge la medic o sa imi fac mii si mii de ganduri.
A mai patit cineva asa ceva si daca da ce analize trebuiesc facute?

Gabriela de Ana Maria (18-06-2006).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

sezi blind, nu conteaza ce a avut unul si altul ca la tine nu e neaparat ca la altcineva; conteaza consultul si opinia doctorului! cu opiniile de aici s-ar putea sa innebunesti mai tare...
gindeste pozitiv, nu te stresa inutil pina nu afli concret. poate ca nu e nimic periculos, de ce sa te amarasti degeaba?

multa sanatate!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Eu zic sa nu te alarmezi inainte de a ajunge la medic. Si eu am patit-o acum cativa ani. La fel ca si tine am descoperit un nodul la subsuoara care ma durea ca un cos din ala inflamat si rosu.
M-am panicat rau si m-am dus glont la medic. Era inflamata radacina unui fir de par pe care-l smulsesem. Am pus rivanol si aprox. 1 saptamana nu am mai folosit roll-on. M-am dat cu bicarbonat. Incet-incet a disparut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Si eu patesc asa de la epilat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns servetel spune:

Multumesc de raspunsuri!
Sper sa nu fie nimic grav, am uitat sa spun ca a aparut in ultima zi de menstruatie, o fi ceva hormonal.
Din cate am citit pe net despre persoane care au mai patit asa ceva am inteles ca poate fi si din cauza deodorantului solid, mai ales daca este folosit imediat dupa ce te razi, blocarea unui canal sudorific.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Asa zic, nu e nimic grav.
Eu eram plina de noduli, si ca si tine am fost ingrozita.
Am renuntat la antiperspirantele cu Aluminiu, ptr. ca Al e cauza, si au disparut.
multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Am avut si eu un nodul din asta care ajunsese cam la 3 cm. Era moale si mobil. Pana sa ajung la medic m-am uns cu Diclac (diclofenac) si am renuntat la antiperspirantele cu aluminiu si a disparut in cateva zile. (s-a micsorat pana a disparut de tot). De atunci folosesc numai deodorante cumparate de la plafar, fara aluminiu si nu am mai avut probleme.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LidiaB spune:

Buna,

Si prietena mea a patit asa si a ofst tot de la epilare a fost. eu zic sa nu intri in panica, mai ales ca te doare. Daca e dureros nu e de rau.

Oricum, spre linistirea ta cere parerea si unui medic.

LidiaB

Mergi la inceput