INSEMINARE 68

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Nici macar nu stiam ce inseamna "nidatie".Am cautat in dictionar acum....mmm,ce frumos ar fi!Totusi,nu vreau sa imi fac sperante desarte.Mi-am mai facut si la celalalt IA si am fost dezamagita.asa ca o sa dau vina pe stimulare. Oricum,durerea a fost relativ scurta,cam 10 min,dar taioasa.M-a durut brusc,cu mijloc cu tot.
Alceva nou pe aici?Nu mai face nimeni IA!Sau adteptati sa treaca vara ca sa plece berzele sa va aduca bebeii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Oanamares - sa iei no spa pt dureri neaaparat pana la 4/zi

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Fetelor,deja ma sperii. Azi dimineata,la 6,m-au luat din somn aceleasi dureri groaznice,noi pt mine. Nu e ca durerea de menstra.ma durea tot abdomenul inferior,cu tot cu mijloc si cu noada fundului. M-a tinut mai mult,cam 30 min. Azi sun la dr sa vad ce imi zice

Mergi la inceput

Ai vb ? Ce ti-a zis ?
Ai luat no spa ?

IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

aM sunat,dar am vb cu asistenta.dr era in interventie. O sa il intrebe si ma suna dupa 3. Nospa am cumparat dar nu am luat inca pt ca mi- a trecut criza,dar voi lua sigur daca mamai apuca. Oricum simt reactii in burta mea,ma mai inteapa ovarele. Am intrebat-o pe asistenta daca se poate sa fie de la stimulare,dat mi-a zis ca asta nu doare.dupa ce ma suna va tin la curent.

Mergi la inceput

m-a sunat inapoi medicul meu si mi-a zis sa stau linistita ca e normal. Eu,avand 3 foliculi,ovarele sunt inflamate. Mi-a zis sa iau nospa sau nurofen daca ma mai doare.

Mergi la inceput

Oanamares - parerea mea sa iei doar nospa
a cata zi de la IA e azi ?

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

oanamares eu am facut 3 IAS, fara stimulare si nu am avut dureri. In schimb mi-o intarziat ciclul de la utrogestan.

sensibila te rog modifica pe prima pagina... am 3 IA ratate, cat de curand voi face FIV la Sibiu.

Ma rog din suflet pentru voi sa fie mai simplu... la mine nu o fost posibil. Haideti cu liniute duble, eu va sustin.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Este ziua a 6-a de la IA. Am luat ieri un nospa si atat. Azi nu am mai avut,inca,nici o durere.
Draga mea, am facut si eu i IA fara stimulare si,la fel ca si tine,nu am avut nici o durere,dar nu mi-a intarziat deloc ciclul. Oricum difera reactiile de la corp la corp.

Mergi la inceput

De la nidare nu are cum sa fie durerile, nidarea se produce incepand cu z10 dupa IA, deci ori ti-a facut vreo rana pe acolo, ori e de la o raceala ceva.

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput