INSEMINARE 68
Raspunsuri - Pagina 15
Oanamares spune:
Nici macar nu stiam ce inseamna "nidatie".Am cautat in dictionar acum....mmm,ce frumos ar fi!Totusi,nu vreau sa imi fac sperante desarte.Mi-am mai facut si la celalalt IA si am fost dezamagita.asa ca o sa dau vina pe stimulare. Oricum,durerea a fost relativ scurta,cam 10 min,dar taioasa.M-a durut brusc,cu mijloc cu tot.
Alceva nou pe aici?Nu mai face nimeni IA!Sau adteptati sa treaca vara ca sa plece berzele sa va aduca bebeii?![]()
sensibila spune:
Oanamares - sa iei no spa pt dureri neaaparat pana la 4/zi
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Oanamares spune:
Fetelor,deja ma sperii. Azi dimineata,la 6,m-au luat din somn aceleasi dureri groaznice,noi pt mine. Nu e ca durerea de menstra.ma durea tot abdomenul inferior,cu tot cu mijloc si cu noada fundului. M-a tinut mai mult,cam 30 min. Azi sun la dr sa vad ce imi zice
sensibila spune:
Ai vb ? Ce ti-a zis ?
Ai luat no spa ?
de Steluta Norocoasa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Oanamares spune:
aM sunat,dar am vb cu asistenta.dr era in interventie. O sa il intrebe si ma suna dupa 3. Nospa am cumparat dar nu am luat inca pt ca mi- a trecut criza,dar voi lua sigur daca mamai apuca. Oricum simt reactii in burta mea,ma mai inteapa ovarele. Am intrebat-o pe asistenta daca se poate sa fie de la stimulare,dat mi-a zis ca asta nu doare.dupa ce ma suna va tin la curent.
Oanamares spune:
m-a sunat inapoi medicul meu si mi-a zis sa stau linistita ca e normal. Eu,avand 3 foliculi,ovarele sunt inflamate. Mi-a zis sa iau nospa sau nurofen daca ma mai doare.
sensibila spune:
Oanamares - parerea mea sa iei doar nospa
a cata zi de la IA e azi ?
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
deeva73 spune:
oanamares eu am facut 3 IAS, fara stimulare si nu am avut dureri. In schimb mi-o intarziat ciclul de la utrogestan.
sensibila te rog modifica pe prima pagina... am 3 IA ratate, cat de curand voi face FIV la Sibiu.
Ma rog din suflet pentru voi sa fie mai simplu... la mine nu o fost posibil. Haideti cu liniute duble, eu va sustin.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
Oanamares spune:
Este ziua a 6-a de la IA. Am luat ieri un nospa si atat. Azi nu am mai avut,inca,nici o durere.
Draga mea, am facut si eu i IA fara stimulare si,la fel ca si tine,nu am avut nici o durere,dar nu mi-a intarziat deloc ciclul. Oricum difera reactiile de la corp la corp.
sensibila spune:
De la nidare nu are cum sa fie durerile, nidarea se produce incepand cu z10 dupa IA, deci ori ti-a facut vreo rana pe acolo, ori e de la o raceala ceva.
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !