Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Uau, telenovela nu gluma, crunt in opinia mea, eu cred ca ii dadeam pe toti afara cu catel si purcel!
Dar de, cand iubirea e oarba, oricum nu le dau multi ani de casnicie, la ce neam prost e ea...nu cred ca nu o sa trezeasca varul tau...pacat de copilasul care va creste cu o mama asa....

Oricum m-am amuzat citind, mai ales ca am avut o noapte crunta, si o dimineata inceputa la ora 6, acum doarme puiul, noroc ca azi a mancat ceva, asa ca ma duc si eu sa mananc ceva.

Sanatate multa Mirelei, ne rugam pt vesti bune.

Lori mami de David-Andrei (24.06.2008) si bubu+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

neata burtici. acu ce m-am trezit si eu. inca sunt buimaca de somn dupa noaptea trecuta. sa zicem k a fost ok nunta, mai putin muzica mi-a cantat toata noaptea manele, incat am stat pana diminata pe terasa, unde nu era asa mult fum de tigara si nici aer conditinat care sa-ti bata in cap.
pupicei la toate burticile, ma duc sa caut ceva de bagat la stomacel.

Laura

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Da, nici eu nu-l vad bine. Daca e bou, n-are decit sa suporte! E pacat de copilas, mai ales ca asta bea si fumeaza la greu cu el in burtica. Eu o dadeam afara, dar matusi-mea zice ca nu se poate, si-au batut joc de fata, au raspundere...

LORI, ma bucur ca strumful maninca... Nu te mai stresa, copiii fac asa... Sunt mai multi copii mofturosi decit mincaciosi.

LAURA, bine c-ai gasit o terasa... Eu urasc acum fumul de tigara.

Pupi,
Gabi, Ioana si bebe de 12s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Pana la urma nu am facut nimic..lene generala
in loc sa iasa afara, sotu a adormit
asa ca m-am pus in pat si l-am urmat
abia acu sa gatesc si de vopsit nu cred ca mai am timp si chef
imi place ca e racoare afara..e chiar vant rece..se pregateste de ploaie

Gabi..nasoala poveste, am si eu un caz destul de apropiat
mi-am dat seama ca pana la urma conteaza ce simte si ce gandeste el..si ei chiar se iubesc si sunt fericiti impreuna ..nu stiu pentru cat timp insa, pentru ca la un moment dat cineva se va trezi ca vrea mai mult..va exagera si celalalt nu va mai ierta..si atunci vor aparea problemele..din pacate ''deshisu'' ochilor are loc cam tarziu de obicei, cand ai deja mostenitori si iti dai seama ca e aiurea sa o iei de la capat..si te complaci asa sre ''bucuria'' altora

Simo 17 +

Mergi la inceput

mai fetele..am niste vene vizibile rau pe picioare..aseara eram plina, mi-am facut un masaj cu crema de galbenele, dar tot asa sunt si az..sper sa nu ma trezesc cu varice

si am visat atat de urat..azi-noapte am visat ca eram la dr la eco..si se intamplace ceva ciudat pentru ca nimeni nu vedea si nu zicea nimic, iar eu intrebam intr-una ce se intampla,o asistenta plangea..m-am trezit speriata..acu la 1 cand am adormit si mi-am reluat visul culmea..doar ca eram in spital si aveam un guguloi tare in burtica..tot ma apasam pe burta si se misca ca o minge..dr zicea ca nu e bine
ma omoara visele astea
maine sun sa vad de o programare la eco pe vineri inainte sa plecam in concediu, sa plec linistita

cele care ati trecut de 16 sapt ati mai simtit bebele ? eu pe la 15 am simtit ceva-ceva..acu de doua sapt stau si ma intreb la fiecare chestie de ce nu misca..de ce nu mai simt, citeam ca cica pe la 20 sapt mai simti iar, dar mi se pare aiurea..am zile cand simt ceva dar nu reusesc sa imi dau seama daca e bebe sau nu ..avem 17 sapt si 3 zile ..

Simo 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

SHINES, si eu visez aiurea de tot. Ieri noapte visam ca-i si bunica-mea insarcinata, batrina asa, si-mi arata burtica ei. Si statea la perfuzii in spital si-mi spunea c-o sa nastem amindoua. Azi-noapte am visat-o pe bunica sotului care-a murit, mergea in pielea goala complet si voia sa faca baie si o spalam cu un burete ... Si eu aveam dintii negri si cind am vrut sa iau negreala mi s-au rupt, si ma uitam in oglinda ca eram fara dinti...si-i aveam rupti in mina. Si-apoi m-am bagat cu ea in pat...
Mi-e cam teama de interpretari...

Pupi.

Mergi la inceput

da..la interpretari ma gandesc si eu, de aia ma apuca groaza
ma mai linistesc cand aud ca cica femeile gravide viseaza mai mereu urat..in special pisici (nu inteleg legatura, da ma rog..) ..or fi tot hormonii..sau gandurile noastre din timpul zicei..temerile adunate..cine stie

Simo 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

VIsam urta din cauza ca tot timpul ne gandim sa fie bine. Asa visam si eu in primele saptamani, mai apoi am fost la preot, si apoi cand am fost la echo, bebele se misca intruna. Si mi am zis ca o fi stresat din cauza mea, ca nici nu dormeam bine noptile de ganduri ce aveam. Si din acel moment m am linistit. si nici vise urate nu prea am avut.

Pupici !!!

+15

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

vai de mine ce scarbosenii am gatit..varza calita cu carnaciori..si mici..si nu doar am gatit..am si papat
eu care nu suportam carnea de cateva luni..am facut-o de oaie acu ..dar nu a fost asa rau ..

Simo 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Multumesc fetelor care mi-au urat bine venit , bine v-am gasit si eu
Imi spunea cineva ca sunt moderata dar nu vad de ce as fi, sunt pe forum de muuult timp si am destule mesaje...hmmm,ciudat...
Din pacate saptamana asta nu voi putea intra foarte des, o am pe a mea mama la mine in vacanta si nu voi sta chiar asa mult online, dar sper sa nu ma uitati :)
Pentru lista am vazut ca mai este nevoie si de data nasterii (a mea , hihi) : 15.01.1981
Va urez o duminica frumoasa continuare, eu azi am lenevit, nu am avut energie deloc pentru activitati 'turistice'...

Diana, 14 +

Mergi la inceput