Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

merci.
a plecat al meu acum sa duca din invitati la bisrica k la 6 juma e slujba de cununie. eu am zis ca nu ma duc nicaieri pe caldura asta.

Laura

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mai bine stai linistita si te mai odihnesti
si mergi diseara la restaurant
si diseara ai grija si cu dansu si cu papica
pune-l pe al tau sa guste inainte si sa vada cum e
sa nu ai vreo surpriza cum am avut eu la botez de m-am sticat la stomac.
dc nu e bun, mai bine nu papi
si sa ai la tine no-spa.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

din cate am inteles au fost azi de dimineata si au cumparat tot ceea ce e necesar pt meniu, dar oricum am meu e mai pofticios si mai mofturos decat mine la mancare. iar cu dansul nu cred ca exista vreo sansa. manelele nu-mi plac, populara nu stiu sa dansez asa ca o sa fie o noapte lunga.
merci ca mi-ai adus aminte de no-spa ca il uitam acasa.

Laura

15+

Mergi la inceput

chiar dc sunt proaspete
gandeste-te k sa faci papica pt toti invitatii, nu iti ia 2 ore.dureaza..si acu depinde si cum sunt tinute.
incearca sa eviti rosiile umplute cu branza, vinetele, mezelurile.
restu pestele, sarmalele si fripturile si fac cam la gramada si nu prea sunt probl.
dar laaperitiv ai grija.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

buna seara fetelor

Am revenit si eu azi din minunata delegatie. Sper sa fie ultima ca nu prea mai am nici o tragere de inima... Foarte frumos oras Sibiul, din pacate mai mereu am fost in trecere, niciodata nu am avut ragaz sa ma plimb atat cat as fi vrut. Acum am iesit doar seara putin prin zona pietonala dar este minunat, atat de diferit de Bucurestiul asta plin de oameni acri si grabiti...
Am bagat cateva ture la spalat si as mai avea o gramada de treaba...dar mi-e o leneee, sunt asa obosita..nu am chef de nimic..mai lenevesc pe aici, poate vine si cheful...

_
BB e deja pe drum
Roxana 14+
bebe creste

Mergi la inceput

Se vede ca nu am mai avut timp de forum...am ramas cu semnatura la 14s si noi mai avem putin si facem 16...marti facem eco si speram sa aflam si sexul

_
BB e deja pe drum
Roxana 15+
bebe creste

Mergi la inceput

Roxx bine ai venit
bafta la eco marti
cum te simti?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

BEBELU, n-a mers cu niciun cartof! Am bagat un paracetamol si acum sunt vag amortita, dar tot ma doare. Nu stiu, cred ca hormonal, ca pe mine ma doare capul tot la 2 zile...

ROXX, subscriu! Sibiul e orasul meu de suflet...

Pupi.

Mergi la inceput

ma gandeam k nu merge ..dar am zis k poate poate
mie mi-a facut socrela un masaj pe cap si spate si mi-am mai revenit un pic
dar tot batuta ma simt.
nu am chef de nimci.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

bebelu, ma simt foarte bine. A fost cam nasol cu umiditatea, noroc ca am avut bluze multe in bagaj si le-am tot schimbat...desi eu de obicei nu transpir, acum a fost groaznic. Dar chiar nu am avut altfel de pb.
M-am amuzat citind ce ati scris in urma cu vinetele...si eu am fost innebunita cu vinetele, am mancat pe unde am nimerit si fara sa citesc deloc forumul, deci nu mi-a facut nimeni pofta

_
BB e deja pe drum
Roxana 15+
bebe creste

Mergi la inceput