Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna burticutze vrednicute...
trebuie sa recunosc ca oricat as vrea nu tin pasul cu voi...lenea mea e prea mare..
am venit de la o cafea cu Irinukaa...a fost la mare si m-am vazut cu ea..uite ca totusi am facut o intalnire pe 25..a fost dragutz..mai ales ca vb toata ziua pe aici..zici ca ne cunoastem de cand lumea..

Angie+13

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Hei gagici!
Harnicute,harnicute,am terminat si eu acum de citit ce-ati mai scris.
Bun venit noii mamici!Doamne ajuta sa fie bine pana la sfarsitul sarcinii.
In Moldova a fost superb,manastirile minunate,m-am umplut de mult optimism,desi n-am stat mult,a fost perioada scurta.Dar ma bucur ca am fost.La Voronet m-am simtit cel mai bine,am avut o stare de bine de cum am intrat pe poarta.Am simtit ceva special,ca si cum Doamne Doamne va fi alaturi de mine de data asta.Greu de exprimat in cuvinte,da ma intelegeti voi.
Alinush,de ce intrebarile astea?
Eu am patit ce zici tu acolo,cu tot cu Duphaston.2 saptamani nu am stiut nimic,daca nu mergeam la eco cine stie cat mai stateam.Totusi,mi-am dat seama tarziu ca secretia care o aveam nu era in regula.Avea o culoare ciudata,spre galben-verziu si era mult prea multa,dupa jumatate de zi eram uda de ziceai c-am facut pe mine.Trebuia sa fie un semn de intrebare,dar tot citind ca secretia abundenta este normala,am zis ca asta o fi.Plus starea de rau permanenta.Nu neaparat vomitam,mi-era rau cu totul,dureri de cap,slabisem,mama zicea ca arat groaznic si ca nu-i normal.
Daca simti ca ceva ar putea fi in neregula,mergi si fa o eco sa te linisteti,stresul asta nu e bun deloc.
Ati murit de cald in Buc,da nici acolo n-a fost mai bine,sambata cel putin.Ieri a plouat,a fost racoare.
Va pup pe toate,mi-ati lipsit

12+

Ana

Mergi la inceput

Am schimbat si semnatura.
Inca ceva.Cele care ati facut DT,ziceati de niste sume,nu mai tin minte,da nici n-am inteles exact ce si cat a costat.Vroiam sa fac o comparatie.Pe mine DT m-a costat 300 ron,iar morfologia 170 ron.
O fi mult?

13+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Bine ai revenit Ana. sa-ti fie de bine plimbarea. Ma bucur ca ti-a placut zona.

Laura

15+

Mergi la inceput

Ana DT pe mine m-a costat 146ron si eco a fost gratuit pt mine(e in jur de 150 ron)) la medicover.

Laura

15+

Mergi la inceput

Multumesc Laura.
Mda,superb
A,eu n-am nici o trimitere,nimic,poate conteaza si asta?

13+

Ana

Mergi la inceput

Din cate stiu eu analiza de DT se plateste indiferent daca ai sau nu trimitere. Parca si Ralu a platit cam tot la fel ca tine.

Laura

15+

Mergi la inceput

Ana stai sa vezi ce am patit eu ieri. Ma duc cu reteta de la medic sa-mi iau antiboticul pt ureeaplasma(mi l-a schimbat pe claritromicina). Ajung la hept net cer antibioticul si in final imi zice 2 mil. . Sa-mi pice fata nu alta. MA duc azi la medicul de familie sa mi-l dea compensat si ma duc direct la farmacia dona ca am vazut ca acolo au mai ieftin.

Laura

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

lori disgravidie se numeste si eu am bafta sa fie in forma cea mai urata
sper sa scap de ea
roxx nu mi a dat nik, ca externarea mi a facut o un medic rezident
o sa ma duc la dr cu care am facut fiv sa l intreb ce si cum
dolores, bebelusi, bebelu si celelalte fete

+14 cu si si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hello gagici
am aparut si eu dupa ce am alergat prin bucuresti cu treaba

Ana am dat 355ron pe eco (4D) si 195 DT.
ziceam de trimitere pt cele care vor sa faca morfologia de trim 1 sau 2 la filantropia. este GRATIS!!!!
trebuie trimitere de la medicu de familie si adeverinta de salariat.
dar doar dc vreti sa mergeti acolo.
in rest nu aveti nevoie.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput