Gasca de Constanta *118*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Acum sunt pe receptie

Am in casa ce-mi trebuie mai putin resurse de odihna...dar imi revin in cca 1 ora

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

LA MULTI ANI, ELY, MULTA SANATATE SI IMPLINIRI!

auleuuu, da' ce spor aveti la scris! si eu prin porturi, dar mai asa, din 2 in 2, mi-am mai luat cate o zi de concediu ca am ceva probleme cu socrul, care este cu alzheimer, si a avut o cadere; in locul internarii la neuro, unde e de groaza, am ales sa ii fac acasa tratamentul si sunt prinsa cu perfuziile lui; pe miruna am avansat-o bona la vlad, nu prea o asculta, noroc ca este ea asa de intelegatoare. saptamana viitoare cred ca ii duc iar la tara, ca ne descucam cam greu in formula asta, fara sprijinul socrelei.

lulu, sanatate lui luca din toata boala asta, cel mai greu e cu statul in casa

dana, vad ca mai mult bei decat mananci nu te invidiez deloc acum, da' si cand ne-om revedea, o sa fii

we placut tuturor!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!Ely...sanatate si numai bine tie si alor tai

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Vladis ...sanatate socrului tau, uffff pe caldurile astea e greu sa te luptzi cu un batran cu Alz...rabdare si tutun, vorba lu' moromete

daaaa, sunt in renovari, daca merge bine treaba, trebuie sa intru si in restaurari ...gravitatzia bat-o vina

acum chiar ca inchid, de la 10,30 intru in program...revin la pranz 12-14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

neata mai tarziu!

LA MULTI ANI ELY! sa fii sanatoasa si iubita!

Lulu!
Eu stiu , traducerea ar fii cam asa..<hai ca plec...va pup>...adicalea un pupic pe fuga...nu-i asa Lali????

Happy-mai sterge din mesajele trimise...din outbox. E valabil si pt. cele primite..din cand in cand mai stregi din ele.

Angi...naspa tare boala...din pacate ameliorare nu exista, dar macar o cat de cat stopare a bolii se poate. Am avut o prietena cu tatal cu aceeasi boala...

Un we placut tuturor!

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!
2006-2009
2004-2006

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Dadi, esti o scumpa. mersic mult de invitatie.
noi(eu& sotul)suntem solo: cupila este in Romania la mare. vine inapoi pe 18 cu tot cu mama si tatal meu.
a crescut mare
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2558131380103639187aQskzf
azi ne-am luat micul dejun impreuna pe mess

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui emaaimee

Dadi, esti o scumpa. mersic mult de invitatie.
noi(eu& sotul)suntem solo: cupila este in Romania la mare. vine inapoi pe 18 cu tot cu mama si tatal meu.
a crescut mare
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2558131380103639187aQskzf
azi ne-am luat micul dejun impreuna pe mess

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

POVESTEA MINUNII

Ema bine ai revenit...dupa atat amar de timp...mai m-ai lasat paf...cu fetita ta mare si frumusica foc, cu florile minunate pe care le ai si mai ales....sa nu spui ca ai reusit sa slabesti ...in halul ala(esti tu in poze???????)

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!
2006-2009
2004-2006

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Emaaime...bine ai (re)venit in Gashca ce fetitza frumoasa ai, am admirat-o in poze...relaxare placuta in 2 si vacanta minunata romaneasca fetitzei

Dadi...distractie frumoasa la padure si cat mai putzini tzantzari, daca nu magic fm, atunci autan si fenistil

pe unde sunteti misselor????eu in pauza pana la 14, acum pap

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Eu sunt aici, Cuscra, am mancat...ca sa am ce da jos la sala dupa amiaza.
Astept vichedu' sa inceapa..ce vom face, vom vedea

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

scuze ca am fost cam lapidara, de la munca acu-s in pauza de ceai. sorb din ceaiul meu verde cu lamaie si va scriu.
mersic mult, Dadi. stii cum e cu cioara care isi vede puii, cioriceii, cei mai frumo. nu imi alimenta slabicunea ca as putea sa vb n zile despre scumpa mea. ca a mea e cea mai cea, etc, etc. dar ma temperez. am mancat impreuna MD pe mess.- mica si eu, tati a venit si el si s-a jucat un pic v-ati ascunsa cu ea, el mananca la munca gogosi.
dra avea 112cm si 18,5 kg inainte sa plecam in ro, pe 21 iul. acum cica are cu un kg mai mult. e un pic cam caprita si o disciplineaza sora, i s-a cam facut pe plac, deh. cu 4 bunicii si nshpe rude.
io o pun pe naughty step cand e obraznica. la fel si my other half.
ieri, Oanici& mama mea& sora mea, au fost la acvariu si i-au placut testoasele mult, cica vrea si ea si pisica de mare. normal. de ce? iubim pisicile, mai ales cupila e pisica de mica si miauna. io-s mama pisica si ma miaun si eu, tati e tati motan si ce ne mai mioralim, te doare capul, la propriu.
avem poveste de nani inventata la comun, "Pisa pisica& familia"- cum altfel daca tot iubim matzele. in fiecare seara trebuia sa ii povestesc despre ele. asta vreo cateva luni bune, juma de an' daca nu povestim, musai citim o poveste de nani.
si vrem(noi 2) cate o pisa adevarata de caciula. de ziua ei ce si-a dorit: o pisica adevarata. si una pt mine stia ca nu o sa primeasca de ziua ei matz pt ca e in RO.
asa ca am misiune: sa merg la refugiu de matze sa iau niste fratiori pisoci.
eu sunt am slabit de anul trecut din apr pana in prezent 23kg. sport( am banda electrica acasa, greutati, sac box, banda elastica), mancat sanatos.
acum sunt vegan de 5 zile si imi place muuult de tot.
mersi Dana. suntem la munca pana la 6 seara, dar avem weekendurile. acum suntem liberi pana marti. luni e Bank Holiday, zi libera platita.
avem in plan gratar cu niste prieteni si mai imi trebuie sa ma scoata undeva/vizitat ceva, vreun castel. avem program admin: spalat rufe, aspirat, curatenie, taiat iarba, dat cu plant food& solutie antimelci, udat gradina, pus un gardut la gradinitele din fata casei, facut mancare. aaa, si am de semanat si niste gazon, pe unde am dat cu ierbicid la buruieni. si de plantat niste flori.
fug un pic sa imi aerisesc creierii, apoi iar pe pc.
va pup pe toate.
editat greshelili

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput