Gasca de Constanta *118*
Raspunsuri - Pagina 14
DanaAlex spune:
pai hai Lali...sa depasim momentul
scrie si tu ceva, ca n-avem subect[:D
Dadi ...telepatia
happy_uka spune:
Hai sa imping si eu poate iesim din pagina !!
Noi am stat la terasa in seara asta si pentru prima data in viata ei a a dormit Carina in bratele mele..era asa dulce..
Tare bine ne-am simtit ! Tare frumoasa mai e viata cateodata (de obicei vara, spre seara ..)
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dadi_t
Da, ce patzisi soro???...ia da raportul aici... sa oblojim fata! <<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>> NOI! 2006-2009 2004-2006 Blogul lui Mihaita Blogul lui Bogdan |
Nu merge cu oblojit,e grele ,nu prea gasesc cuvinte sa ma exprim coerent. Oricum nu dor fizic ghinioanele mele,si in afara de faptul ca as vrea sa ma asigure cineva ca nu sunt numai eu de vina ,nu vreau nimic. Ma simt prost,ma simt in plus. Nu exclusa,ci in plus. eh,o sa imi treaca. Pana atunci poate faceti o gluma ,ceva,sa rad si eu nitel.Sau poate vine cineva si ma gadila. ?
Lali_mete spune:
Auziti,stiti ce? Nu mai vreau gadilat ce nestatornica sunt si eu,ba vreau,ba nu vreau , mai bine va intreb cate ceva,ca voi aveti copilasi mai mari. Paul se sperie foarte tare de orice de cand a cazut din pat,saptamana trecuta. De frica a invatat si sa treaca pragurile de la usi in cea mai mare viteza,de-a busilea. Nu sta singur nici o clipa,dormim imbratisati,acum strange tare in brate un peste de plus. Cum sa il fac sa treaca de frica asta? Ca mai mult de luat in brate la fiecare ptipat de spaima nu stiu ce sa ii fac.Ieri am dormit pentru prima data cu el in brate,lipiti asa,se tinea de gatul meu de parca ii era teama sa nu plec,si cand m-am trezit eu,el dormea pe perna mea si ii strangea coltul tare in brate.
dadi_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Auziti,stiti ce? Nu mai vreau gadilat ce nestatornica sunt si eu,ba vreau,ba nu vreau , mai bine va intreb cate ceva,ca voi aveti copilasi mai mari. Paul se sperie foarte tare de orice de cand a cazut din pat,saptamana trecuta. De frica a invatat si sa treaca pragurile de la usi in cea mai mare viteza,de-a busilea. Nu sta singur nici o clipa,dormim imbratisati,acum strange tare in brate un peste de plus. Cum sa il fac sa treaca de frica asta? Ca mai mult de luat in brate la fiecare ptipat de spaima nu stiu ce sa ii fac.Ieri am dormit pentru prima data cu el in brate,lipiti asa,se tinea de gatul meu de parca ii era teama sa nu plec,si cand m-am trezit eu,el dormea pe perna mea si ii strangea coltul tare in brate. |
Ce scumpic.... Daca-i de corason...nu ma pricep, si eu mai lucrez inca la ...nemultumiri...
dada Dana,..sambata si duminica ai pauza nu? poate ne vedem...vb.
Uka,asa te vrem!
Gata, pup fetele si plec la nani....
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!
2006-2009
2004-2006
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
DanaAlex spune:
Dadi - nu am pauza, ca pe 8 august soisesc hunii si eu am program pana pe 12 aug, deci vor fi cateva zile de gratzie...cu ei dupa mine
dar ne auzim la telefon si poate facem o "defilare" prin eforie
DanaAlex spune:
Sau poate vine cineva si ma gadila. ? |
eu nu pot ca sunt la tuzla la soacra-mea
da ce patisi soro ...ca ma sperii
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Auziti,stiti ce? Nu mai vreau gadilat ce nestatornica sunt si eu,ba vreau,ba nu vreau , mai bine va intreb cate ceva,ca voi aveti copilasi mai mari. Paul se sperie foarte tare de orice de cand a cazut din pat,saptamana trecuta. De frica a invatat si sa treaca pragurile de la usi in cea mai mare viteza,de-a busilea. Nu sta singur nici o clipa,dormim imbratisati,acum strange tare in brate un peste de plus. Cum sa il fac sa treaca de frica asta? Ca mai mult de luat in brate la fiecare ptipat de spaima nu stiu ce sa ii fac.Ieri am dormit pentru prima data cu el in brate,lipiti asa,se tinea de gatul meu de parca ii era teama sa nu plec,si cand m-am trezit eu,el dormea pe perna mea si ii strangea coltul tare in brate. |
eu zic ca mai intai sa te tratezi tu de frica si dupa aia copilul ...tzine cont ca cei mici simt altfel si daca tu stai cu frica in san ca o sa cada, el percepe....
Andata, vino mama sa ma ajutzi in explicatiuni...sa lamurim pe mamica asta tanara si infricosata, ca baga copilul in sperieti si-i pericliteaza intimitatea
Andataaa
eu mi-am educat ploziii mai spartan, adik dorm singuri, neleganati, cu lumina stinsa...se descurca singurei-masa, joaca, etc....si asta nu de acum, ci de cand s-au nascut - Tibi isi tinea biberonul singur de la 3 luni am poze ca dovada
de asta te simti tu in plus si prost in mesajul anterior????ca eu nu pricep nika
p.s. oare plozii nu se scrie cu 3 iii????
p.s.2 m-am apucat sa-mi corectez mesajele
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui lulu77 Suntem in deplasare, la rude(cuscra) si ma mir de ea, ptiuuu ce a slabit |
o sa port pancarda cu numele la defilare, ca poate nu ma recunoasteti....Cuscra
ma gandesc ca aduc cu cindy ...sau ea cu mine, nici nu se mai stie
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui ADINUTZA ...ma bucur ca sunt in aceeasi tura cu Ely-asta inseamna ca ne vom intalni pentru defilare cand suntem noi libere |
pai asta inseamna defilare maine , adik azi
hai mey Lali...te-ai culcat??? baga story....