Gasca de Constanta *118*
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
eram pe bazar...aveam trebi
Eu nu-s asa ca voi perfecta....dar ma apropii
![](punk.gif)
![](toba.gif)
![](toba.gif)
![](punk.gif)
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 Eu voi purta doar o pereche d ecercei...si eu doar ATAT. |
si neaparat pantofi cu toc de 12, cui ....
eu vin cu palarie si Adinutza banuiesc ca la fel...ne-am achizitionat niste palarii atat de frumoase....aaaa eu sunt geamana cu parul negru si a mai timida
![](icon_smile_blush.gif)
![](pupic.gif)
elypetrov spune:
A pai daca e de defilat vin si eu sa imi arat frumusete de forme ( 160 cm si 68-70 kg ce ziceti ma incadrez )
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dadi_t/dadi_t.jpg)
dadi_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elypetrov A pai daca e de defilat vin si eu sa imi arat frumusete de forme ( 160 cm si 68-70 kg ce ziceti ma incadrez ) ELYPETROV |
Primim, dar musai te faci blonda cu parul lung....
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Eu am voie cu ,,sustinatori'' si ...atat?????? E singura parte unde gravitatia ii mai tare
![](plang.gif)
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!
2006-2009
2004-2006
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Am facut un dus luuung ,rece ,am facut si nani si m-am intors fresh .
Ee,eu nu fac parte din categoria "fotomodel" ,nu am cracii destul de lungi ,dar vin si eu din urma.
Dana,nici chiar asa tinerica mai,23,acusi 24 de ani . Eu zic ca sunt toxica pentru ca imi e rau,nu ma simt bine fizic.Inca ma suport ,dar imi vreau tonusul inapoi. Stiu ca e diferenta intre detoxifiere si cura de slabire dar stiu ca aceste cure de detoxifiere uneori sunt foarte agresive.Eu as vrea sa ma supun unui asemenea tratament dupa care sa incerc sa mananc si mai sanatos decat acum.Deocamdata am rarit tot ce ar trebui interzis de fapt ,mananc mezeluri rar,acidulate beau aproape deloc ,mancare cat mai mult facuta in casa,sau negatita ,in sensul de legume si fructe crude, nu iti imagina ca pun ingredientele de ciorba in oala si o bag la frigider,dupa care da-i si rontzaie
!
Lulu bine ca ati descoperit pana la urma despre ce este vorba,sfaturi nu stiu sa-ti dau legate de varicela.
Hai va pup.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Salutare!La multi ani Leditia & Patrick Filip(roxana)!
Blonde, brunete...da' satene primiti in gashca voastra de misseeee ?
lulu sanatate micutului!
Tania deocamdata nu ma "rascoleste" nik' la capitolul fizio, daca o fi, nu cred ca durerea va fi mai mare decat era acum o saptamana cand abia mergeam.
Despre crixia va pot spune ca nu are net de cateva zile, si in curand s-ar putea sa ramana si fara curent electric. Un stalp sta sa cada si nu vrea sa ia nimeni nicio decizie de remediere a defectiunii.
Cand va putea va reveni.
A! Sa va povestesc ca Teo s-a facut printesa ? Cum? S-a incoronat cu reductia de la wc, care a cazut de pe cap, si a devenit colier.
A fost jale la "dezcoronare" din cauza urechilor, care erau "postate" unde nu trebuia.
Patania a facut-o ieri la bunici, cand s-a vazut singura la baie, dupa ce si-a terminat "treaba" s-a gandit sa de..."incoroneze". Va imaginati ce spaima a tras mama, saraca de ea.
Va doresc o seara buna!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
***************************1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
Mai Camelia ce am mai ras, ce m-am mai distrat cu Teo...stiu ca nu e tocmai de ras...dar zau ca nu m-am putut abtine, mi-am si imaginat-o cu "wc-ul"in cap.....se pregateste sa fie öm cu scauunul la cap" dar o fi gresit piesa de mobilier.
Suntem in deplasare, la rude(cuscra) si ma mir de ea, ptiuuu ce a slabit
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
elypetrov spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dadi_t
Primim, dar musai te faci blonda cu parul lung.... ![]() ![]() Eu am voie cu ,,sustinatori'' si ...atat?????? E singura parte unde gravitatia ii mai tare ![]() <<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>> NOI! 2006-2009 2004-2006 Blogul lui Mihaita Blogul lui Bogdan pai sunt suvitata cu tente blonde chiar daca a mai crescut parul care e mai jos de umeri se pune ? |