Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (169)
Raspunsuri - Pagina 7
michelle1981 spune:
Carmen ai PM
Azi e zi plina, vin mamele noastre in vizita.. tre sa pregatesc ceva bun pt musafiri.
O zi buna tuturor!
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">38+ cu
AMR 1+ pana pupacim bebelina
CarmenAlbu spune:
Bumblebee, am vrut sa-ti spun inca de aseara, mie la 12 ore de la operatie mi-au dat sa manac mic dejun normal adica chifla cu unt si gem, iaurt cu fructe si cascaval, pranz, pui cu piure si cina gordon bleu cu legume! Aici spun ca e extrem de important sa mananci ca sa ai scaun inainte de iesirea din spital, daca ai scaun iti dau drumul acasa, cica e cel mai important dupa cezariana, nu iti dau insa alimente care produc gaza gen mazare, porumb, fasole!
Puiut mi-a ramas gandul la pastravul tau
CarmenAlbu spune:
Michelle, multumesc, tocmai ma gandeam ca poate fi de la laptele meu, cum ieri a mancat aproape integral de la mine!
Sa aveti o zi frumoasa in familie!!
Ideea e ca aud cum ii face si stomacelul zgomotul caracteristic, o mai urmaresc si azi, in fiecare zi o alta rija, ieri aveam grija ca de ce nu face!
Primul copil si toate grijile sunt noi!
racusor2010 spune:
Carmen, esti sigura ca e diaree? e grav doar daca face de mai multe ori decat are mese pe zi si scade in greutate...de la o zi la alta se mai schimba consistenta la cacuta la bebe, mai ales la cei care au fost hraniti mixt. si eu am crezut ca Andrei are , chiar l-am tinut neschimbat in ziua cand venea pediatra (intarziase), desi iti lua nasul si a zis ca e ok!
daca papa bine, creste si face doar mai moale decat de obicei, e ok.
eu ma speriasem si pentru ca mirosea urat. stiam ca cacuta de bebe trebuie sa miroase acrisor, dar la el mirosea ca la un om mare...dar cica si asta se mai schimba in timp!
si pentru ca a papat doar la san e posibil sa aiba mai multe scaune pe zi, pentru ca lapticul de mama e mai usor digerabil decat cel praf.
si inca ceva, i-ai dat ceva de colici? ca si asta ajuta la eliminarea gazelor, dar si a cacutei..
mami de brotacel Andrei Ioan
09.06.2010
racusor2010 spune:
eu sunt iar cheauna de somnn e foarte cald in casa, mai ales in camera lui bebe, ca nu se aeriseste foarte bine si de la 3 dimineata m-a terminat...ba papa, ba doarme, il pun jos e agitat, il pun la san, adoarme...l-am luat din patut sa doarma langa mine cum mai faceam cand era agitat, dar degeaba...doar cand a adormit pe perna pe care ii dau sa pape (si eu pe langa el, asa in fund ) nu a carait...
dimineata la 7 l-am dus in alta camera cu balcon, la aer curat, i-am dat sa pape niste lapte praf, ca nu mai era in stare sa suga la san, si a ramas sa vorbeasca cu tati si era mult mai fericit acum e la plimbare si cand se intoarce ma astept sa pape zdravan la san, ca aseara, dupa plimbarica
eu acum beau o cafea decof cu un piculet adaos de ness, un sfert de lingurita, sper sa nu ii faca rau la bebe, sa nu il agite mai rau decat e deja
si ma duc pana la Biserica sa vad daca pot rezolva ceva inainte de slujba de Botez.
09.06.2010
racusor2010 spune:
Anca, nici eu nu inteleg de ce mai iei tratament daca esti in saptamana 38? de acum bebe poate veni oricand...
mie in spital la 36 saptamani nu mi-a mai dat nimic, a zis ca mai e bine e sa se declanseze nasterea natural, ca bebe e bine dezvoltat (doar nu a fost sa fie )
de acum lasa contractiile sa isi daca de cap, nu le mai opri...ca si asa ai facut la tratament, macar acum la final opreste-te!!
si daca se intetesc contractiile suni la doctor...ca tu trebuie sa faci cezariana nu? sa fie si el pregatit...
09.06.2010
Creatza11 spune:
Felicitari Paula, sa fiti sanatosi, sa te recuperezi repede iar bebe Raul sa fie papacios s necolicios!
Feicitari Kitiescu, sanatate multa tie si lui bebe!
La multi ani cu intarziere pt mamica Racusor si graviduta Nela, sa fiti sanatoase si fericite si sa aveti parte in viata de tot ceea ce va doriti!
aelita ce burtica frumoasa si ce familie minunata!
stefania , ce ti-e si cu barbatii astia....problema cu numele la mine e ca eu de atatea luni de zile deja ma obisnuisem cu David Gabriel foarte mult iar acum mi se pare ca nu i s-ar mai potrivi nimic bebelui. Sotul nu vrea unul anume, numai asta nu, cu toate ca l-am ales impreuna in iarna....Si mi-a zis sa fac bine sa i-l aleg weekendul asta ca nu vrea sa nasc si sa stea apoi sa se roage de mine prin spital, sau sa trebuiasca sa-l declare cu ce nume ii vine lui si sa-i fac eu toata viata scandal ca nu-mi convine numele
baby vorbesti de lucruri sfinte cu dormitul pe burta...
eladeea imi pare rau ca treci prin asta, suntem alaturi de tine si speram sa nu mai ai crize, cel putin nu acum, sa-l mai poti lapta pe bebe Filip cateve luni macar!
Felicitari puiutz, de fapt ar trebui sa-l felicit pe bebe ca el a faut toata munca de a se intoarce,bravo bebe!!!
bmblebe, imi pare rau iubita pt dureri, lipsa de laptik, starea nasoala, dar sunt sigura ca azi ai sa vi cu alte stari, si pe zi ce trece ai sa fi mai bine.....Incerc si eu sa ma intaresc psihic pt cand voi trece si eu prin asta! Ce sa-i facem, asa au ales bebeii nostri sa vina pe lume, nu noi! Multi si te asteptam mult mai optimista!
37+ cu un invingator David Gabriel
AMR 2+
CarmenAlbu spune:
Racusor multumesc, e lichid ca doar se coloreaza pampersul n maro si cand incearca se screme tare imediat dupa ce stomacul incepe sa faca zgomote, o voi cantari azi constant sa vad cum ia in greutate, e clar ca e stomacelul, acum dupa ce s-a chinuit 2 ore, a facut kk de 3 ori a varsat o data, a adormit in sfarsit, cred ca a mai lasat-o burtica, eu m-am muls ca dimineata nu a supt prea bine, si astept sa se trezeasca sa ii dau sa pape sa nu se deshidrateze! Tot geme din cand in cand in somn, eu de la 4 sunt treaza si bantui prin casa, nu am mai dormit nici o secunda
Saptamana viitoare veti avea mai racoare, aici de ieri a scazut temperatura cu 10 grade si acum ploua sunt doar 18 grade dimineata, la ea in camera 23, am invelit-o si vad ca are manutele calde deci inseamna ca nu ii este frig!
Saptamana viitoare merg sa ii iau niste hainute mai de toamna ca la mine nu prea merge sa stea asa cum o tin eu doar in body fara picioruse, ii este rece!
La cat timp ai iesit tu din casa dupa operatie? AA si inca ceva, mie la 12 zile dupa operatie imi scoate firele si pot face dus, nu?
Succes cu botezul, si daca nu s-a iritat atunci suporta ok caldura Andrei!
CarmenAlbu spune:
Bumblebee, daca citesti fa masaj constant la sani sa nu faci galme ca laptele urca greu si poti face din senin febra laptelui care se instaleaza fara avertismente in doar cateva ore, asa ca la fiecare ora fa un masaj circular de sus spre baza pe toate cele 5 canale pana simti durere!
Puiut ai primit numai vesti bune la echo, felicitari!!
Cu numele noi am avut liste fiecare vreo 200 in total si am tot taiat pana au ramas scrise pe frigider 2 nume si asa am ales. Cerei sotului macar 3 nume vino si tu cu 3 si scrieti-le cu tot cu numele de familie cititi-le sa vedeti care merge cel mai bine, care il reprezinta, la noi a fost motivul principal pentru care nu am ales 2 prenume, nu reuseam sa cadem de acord!
JuliaSM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Fetelor, Leti are diaree, cred ca de la lapticul meu, e cazul sa chiem medicul? |
Carmen,chiar daca are diaree sau pare ca se constipa foarte tare de la lapticul tau(uneori nu face caca decat la 6-7-8 zile),eu zic sa nu te ingrijorezi.Si noi am patit asa cel putin o data si mi s-a spus ca,daca eu sunt sanatoasa si alaptez,diareea respectiva se va regla de la sine,doar sa am eu nervi si rabdare. :)
cu Anne 37+ ,iar Sarah(2007) si Mark(2008) abia asteapta sa fie bebe gata!