Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (169)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eladea, medicul nu ti-a spus nimic de ulei de masline pe stomacul gol? Eu stiam ca ajuta f mult! O lingurita de ulei de masline (parca si cu putina zeama de lamaie!

Fetele, multam de incurajari, eu stiu canu e usor,nici nu imi imaginam sa fie atat de usor, mai ales inceputul, doar ca, deh, oricat spui inainte ca faci, ca dregi, moralul te poate lasa cand ti-e lumea mai draga. Una peste alta, ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt bine si ca am o minune de baiat! Restul trec...

Si cum promiteam, mesajul de la Carla:
"Hello gagici! Din pacate nu am net pana sapt. viit. Suntem acasa de o saptamana, ne-am acomodat f bine, zic eu. Papam tzitzi, am pus fiecare peste 200 gr de la greutatea de la nastere in 2 saptamani! Avem un pic de colici dar bea mami ceaiuri in disperare si luam Infacol cateodata. Voi cum sunteti? Banuiesc ca au aparut o gasca de delfinasi frumosi! Si am ratat galeriile! O sa va pun pozele peste o saptamana! Pupici!"

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

multumesc fetele pentru urari

va invit la un suculet si o felie de tarta cu fructe...si un paharel de sampanie, ca avem multe de sarbatorit anul acesta mami face 30 de ani, e o mamica implinita, cu o familie de exceptie, au avut multe realizari ...Doamne ajuta sa fim sanatosi si sa ne fie bine in continuare!

si am primit asa un cos frumos de flori de la tati

am vorbit cu Paula, era putin mai bine. ii facuse perfuzie cu oxitocina pentru contractarea uterului si nu mai avea asa dureri. asta cred ca e bine si pentru stimularea lapticului, nu?

bumbleeblee iubita asa e, dupa cezariana vine mai greu lapticul, dar nu te stresa. daca bebe suge o sa stimuleze si o sa apara primele picaturi de colostru, apoi usor usor de laptic

gabitza sa dea Domnul sa vii acasa cat mai repede cu bebe grasun paul si sa uitati de tot cosmarul din spital

crissy multumim ca ne tii la curent sa ne mai zici si de printesica ta luptatoare, ce mai face, cum mai creste!!

Andreea Doamne ajuta sa reusesti sa amani momentul! o sa fie bine si o sa se rezolve lucrurile cum trebuie ca sa va fie bine si tie si lui bebe

am vazut ca si voi aveti probleme cu hainele eu am reusit sa incap in niste pantaloni de in care ii aveam de cand eram mai plinuta..dar am ajuns la concluzia ca nu ma avantajeaza sa port pantaloni, care ma chinui sa ii inchei, ridica burtica in sus si pare mai mare decat e trebuie pantaloni cu talie joasa, cu croiala mai larguta, care sa pice bine si eventual tricouase de ala gen baby doll sau oricum mai largute jos, sa se aseze bine. sau rochite in genul cum purtai tu carmen in sarcina. azi speram sa ajung sa imi cumpar ceva, dar am preferat sa dorm o ora si camasile gen tunica vin bine

eu tot +8 kg am dar burtica a mai scazut...fara vergeturi, dar e asa moale abia astept abdomemnele...

fetele dar masajul si sportul cum influenteaza lactatia???

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

adriana am inceput sa ii dau lui andrei espumisan pentru colici si e mai bine ca ieri...cate 10 picaturi de 4 ori pe zi

si nici asa fonfanit nu imi mai pare. azi avea mucisori, i-am pus ser si i-am scos cu pompita, nu cu aspiratorul si apoi nu a mai facut vedem diseara...cred ca isi fac efectul picaturicile care i le dau

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am ramas in urma ca la sfasit de saptamana cumpaam mancare, adica multa alergatura ca-i familia mare si eu vreau de toate, si fructe din n-spe locuri si legume de toate felurile asa ca am alergat pe ici pe colo de m-au luat iar durerile si am bagat un No-spa. Bag mana in foc ca am deja dilatatie. Si cum m-au luat si durile de spate ca la menstruatie nu stiu ce sa fac cu ceaiul de zmeur, mai sunt 3 zile pana vine sotul si pot naste.

Nela, multi ani sanatosi si multe impliniri! Sa fii o mamica fericita!

Bumblebee, ai putintica rabdare ca vine si laptele. Nu uita ca ai facut o cezariana la rece si esti la prima nastere. Eu am facut-o dupa inducere, o zi de travaliu si oxitocina multa si tot a durat 5 zile sa vina laptele. O sa scapi si de starile de plans nejustificat. Sunt normale, se schimba balanta hormonala, se duce progesteronul, creste prolactina. O sa vezi ca pana ajungi acasa au trecut, o sa-ti vina sa razi de ce ai experimentat cu rasu-plansu'
Paula, vezi tu pragul de durere difera la fiecare in parte. Fii fericita ca a fost cezariana la cald, ca sunteti bine amandoi. In curand se reduc durerile si o sa fie mult mai bine.
Carmen, mie doctorita din Ro nu prea a vrut sa-mi puna sterilet pe motiv ca cezariana mea, facuta de ea, e foarte jos si s-ar freca steriletul de cicatrice. Intre timp am ramas gravida si ma gandesc foarte serios sa pun sterilet cat pot de repede dupa nastere. Pana il pun singura varianta ar fi anticonceptionalele monohormonale.
Aelita, arati super bine . Esti o super mami, nu stiu cum reusesti sa te descurci cu burta mare si doi copilasi micuti.
Puiutz dragutz, ma bucur nespus. Poate tu o sa fii norocoasa care scapa de cutit asa la mustata, ar fi super . Si atunci e chiar bine ca bb nu e foarte mare, are timp sa puna bine pe el dupa nastere.
Eladea, imi pare rau de o asa situatie. Poate se sparg si se duc singurele, am mai auzit cazuri.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 37+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna seara fetele
cam liniste pe aci prin delfinariu

eu acu am terminat de facut o supica cu pui si galuste mai rapida asa, ca azi nu am mai avut chef de bucatarit si am stat mai mult in pat.
am o durere de burta ca la menstruatie de dimineata si nu inteleg de ce nu trece ca doar nu am facut efort nimic am stat hopa in pat, ma mai lasa cate 10 minute si pe urma iar incepe oare e de prea mult stat?

Nela, Racusor multumim pentru tratatie

Otilia mama stai si tu mai mult in pat macar pana ajunge sotul si dupa daca vrei sa vina bebe te pui pe treaba.

Edit:Puyut de greutate tia mai spus ceva doctorita? ma bucur f mult ca sa intors bebele si asa vei putea naste natural

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Felicitari, kittyescu! Bine ai venit, bebe Mihai, sa fii sanatos si papacios si sa asculti de parinti!

Precum v-am spus, sunt fericita ca bebele nostru s-a intors cu capsorul spre iesire!

A luat ceva in greutate, dupa masuratorile de azi are 2500-2750 gr. Dr. i-a studiat iarasi fluxurile prin artera ombilicala, totul este in regula, se hraneste bine, nu are restrictie de crestere intrauterina, mi-a spus din nou ca poate ajunge la 3000 gr. sau chiar mai mult.

Inima, rinichi, stomac, intestine totul e in regula. Ne-a aratat iarasi putzulica si ca testiculele au coborat in scrot (taticul visase asta-nopate ca bebe e fetita, avea cercel numai intr-o ureche, dar o strigam Raducu )

Ne-a aratat ca e buzat si bebe scotea limba si inghitea lichid din greu. E un dulce!

Mi-a facut control si pe masa si m-a pus in tema ca de acum incolo o sa "ma bucur" saptamanal de treaba asta... Colul e lung si inchis.

Cu ajutorul lui Dumnezeu pot naste natural! Vreau sa va spun ca de cand banuiesc ca bebe s-a intors, psihic ma simt altfel, mai implinita! Iar astazi, ca mi s-a confirmat, simt ca zbor de fericire!!! Parca ma si misc mai usor

Ma apuc sa citesc ce ati mai scris azi, ca am sarit cateva pagini!

Elena 36+ cu un cuminte

AMR 3+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Cripro, Michelle, Otilia, Mycya, multumesc pentru gandurile bune!

Am uitat sa spun ca mi-a masurat si tensiunea azi si pt. prima data era 12 cu 7, de obicei aveam 10 cu 7 sau 11 cu 7. Sper ca e ok deocamdata.

Aaa si placenta prezinta deja puncte de calcifiere, asa ca mi-a incadrat-o la gr. 3. Lichidul e in cantitate normala. Sper sa reziste placenta inca 2 sapt. De marti intram in saptamana 38.

Matusa, . Poate ca nu poti sa-mi raspunzi la PM din cauza ca am eu casuta prea plina, o sa o verific sa mai sterg ceva mesaje, poate mai incerci maine - poimaine sa-mi rapsunzi, saru-mana frumos

Bumblebee, curaj si optimism, draga mea! Asa cum au spus si fetele deja, o sa vina mai greu colostrul si lapticul dupa ceza la rece, dar vor veni! Poate ai si canalele infundate inca. Masaj, chiar daca e cam dureros. Concentreaza-te pe bucuria ca bebe e sanatos! Tot greul va trece in 1-2 saptamani si incet, incet te vei adapta. Multe imbratisari si pupici!

Carmen, felicitari pentru progresele cu Leti! Ce bucurie ca se hraneste la sanul lui mami!

Otilia, Mycya - voi cu bebeline fiind, oare sa ne faceti surprize si sa nasteti mai repejor Aveti grija de voi! Otilia, parca cam prea mult efort, stiu ca esti singura fara sotul langa tine inca, dar ia-o mai usurel cu alergatul dupa cumparaturi.

Nela, Racusor, sper ca ati petrecut frumos azi, multumim pentru tratatii!

Ma duc sa fac o mamaliga, tati a prajit pastrav. la toata lumea!

Elena 36+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Puyutz cine stie ce surprize ne pregatesc bebelinele noastre.eu una credca mai dureaza la minedar cine stie...
sa ai pofta

am trisat si eu cu o ora si 18 de min si am schimbat semnatura
am intrat in sapt 39 ma trec fiorii cand ma gandesc cat de putin mai e

Bianca 38 + Andra Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Puyutz cine stie ce surprize ne pregatesc bebelinele noastre.eu una credca mai dureaza la minedar cine stie...
sa ai pofta

am trisat si eu cu o ora si 18 de min si am schimbat semnatura
am intrat in sapt 39 ma trec fiorii cand ma gandesc cat de putin mai e

Bianca 38 + Andra Maria

multumesc! chiar am gasit pastrav proaspat la Real pt. prima data!

sa mai stea bebelina in burtica sa mai puna carnita pe ea!

Elena 36+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Matusa, mi-am mai curatat cutia postala cu mesaje private, sper sa mearga acum sa trimiti.

Daca nu, te rog mult, trimite-mi un e-mail pe grasutza_eli@yahoo.com.

Raman datoare, multumesc!

Numai bine lui Ducu si voua!

Elena 36+ cu un cuminte

Mergi la inceput