Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (169)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Eladea am vazut pozicile cu baietii tai sunt superbe...
Mycya vazut burtik
...am vazut cu intarziere si cizmulitele de vara ale Paulei

...eu astept ora 10, atunci papam zici ca lucram in ture urmatoarea masa in jur de ora 1

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

oana, multam de complimente..

mai, dar voi aveti program asa fix? adica chiar asa papa al tau, dupa ceas??? uauuuu...bravo...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Bb Paul a devenit coleg de salon cu Beatrice (ganditi-va cam cum arata uriasul pe langa mogaldetele noastre de 1 kil juma'), asta e de bine pt ca l-a mutat de la terapie intensiva. Gabi spera marti sa fie acasa. In seara asta am experimentat amandoua cea mai placuta atingere! Daaaaaaa, ne-am tinut bebelusii in brate. Era de garda o asistenta f draguta si convinsa (de fapt experienta in ei domeniu confirma asta) ca e f important contactul mama-bb. Da, mi-am tinut copilul in brate. Nici nu stiti cat am asteptat clipa asta...

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Cristina, uauu, ma bucur mult pt voi.. cred ca te-ai topit cu totul...doamne ajuta sa scapati reepde de acolo si sa o tii in brate toata ziulica...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Larisa, bun venit acasa...e f haios cu parul zburlit... si ce mortal e in salopetica aia..sa fiti sanatosi si fericiti...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

tina, . La pisicuta cea mare colicii au tinut 2 luni jumate. Depinde de copil. Tu ai nascut la 36 s parca, nu? Stiu ca mi-a zis michelle cand a venit si m-a vizitat la spital ca ai nascut, dar nu stiam ca ati avut si voi probleme de genul asta. Lapte, branza tu nu ai in meniu?

bumblebee, pt colostru!

Otilia, Carmen, mai adaugati o fricoasa in clubul vostru. Si am devenit si superstitioasa

rodyka, ce fete plimbarete sunteti voi. M-a emotionat povestea surioarei grijulie Maria, sper sa fie si la noi asa (desi gelozia isi arata coltii deja "tati dar de ce vrei sa mai mergi la Beatrice? Nu ai vazut-o si aseara?") Pt rani noi folosim betadina (contine iod), pupam si noi sa treaca repede.

michelle, daca nu ma insel e si luna plina, deci clar e vreme de nascut! Sa scot motzatele? Afara e racoare, dar la mine in casa tot naduseala e, si stau cu geamuri si usi deschise.

laurika, eladea, multumim pt urari. Sper sa nu fi sarit pe nimeni. Daca am facut-o sa stiti ca nu intentionat...

eladea, a fost un sentiment cum altul nu am incercat in viata mea. Desi e al doilea copil, probabil ca asteptarea si frustrarea prin care am trecut a accentuat dorinta de a o simti-mirosi-mangaia-alina etc. Sa stii ca la asta ma gandeam si eu, la cat a suferit mititica de la ace in spital, mami o sa o alinte toata ziulica, sa uite rapid. Sanatate! Cum te mai simti?

Hai peta! Nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Io am facut febra laptelui. Pamela Anderson ar fi invidioasa.....macar niste poze tot ar trebui sa imi fac sa le pun sotului in fata dupa ce or ramane iar flescaiti dupa alaptat. Fac si io haz de necaz dar nu'sh ce sa mai fac. Nici apa nu mai beau...doar umezesc buzele...ceva remedii secrete?
Partea buna e ca de data asta n-am treaba cu epiziotomia...parca nici n-as avea asa ceva....ce inseamna sa fii bine ingrijit la inceput. Dar nici nu stau pe fund...mi-am montat laptopul in pat.
Hello natiune...ce fac cu tatanele astea?
Bebe saracul suge dar nu mai face fata.....sanii mei sunt plini din nou la 5 min dupa ce bebe papa...si papa nu se joaca. Pompa nu o suport si am senzatia ca mai tare stimuleaza...am facut dus fierbinte si m-am muls sub dus apoi manual.....acum is cu comprese reci pe sani. Asa umblu prin casa....saracu' sot cred ca il incearca niste sentimente....
Otilia, bebe a iesit din vreo 3 impingeri..m-a ajutat Sfantul Nectarie...ca toata lumea de acolo s-a mirat cat de repede am nascut. Inca de dimineata au fost prietene ce au citit acatistul Sfantului pentru mine, sotul, mama, parintele duhovnic etc. Clar a fost ajutorul Sfantului si al Maicutei Domnului. Doctorita zicea ca initial cand a vazut dilatatia si prima parte a travaliului se gandea ca ne apuca seara. La 15 minute cand a auzit ca deja imi vine sa imping nu ii venea a crede. Foarte fain a fost ca dupa dilatatia 10 (la care am ajuns in jumate de ora de la 4) m-a asezat pe un scaun special....si a fost super...asa naturala pozotia....m-a urcat imediat pe masa insa ca venea bebe...si cum am zis din 3 impingeri a iesit. Slava Domnului si Maicutei Lui si Sfantului Nectarie...a fost clar ajutorul lor!
da..asa e Nectarie seamana cu Alexia si implicit cu tati....o sa pun niste poze cu ale din primele zile...ca sa vedeti ce zic.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Otilia, scumpa mea soacra a venit sa vada fata la 2 sapt dupa ce am nascut si asta la insistentele sotului. A stat 5 minute si a plecat. Cand a venit ea, era mama la mine si sotul i-a spus ca tatal meu ne ajuta la baita fetei. Si ce sa vezi?! Acum ii reproseaza sotului ca ii prefera pe parintii mei!!! Sunt niste tampiti, ei nici macar nu s-au oferit sa ne ajute cu ceva...

Azi e prima zi cand sunt singura cu fata. Uf! Si mi-a facut si noapte alba. Ma duc sa o duc la plimbare, poate adoarme.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Peta nastere usoara si laptic muuuult si imediat, si un bebe mare si sanatos!!!

Otilia de suport!

Azi dim am scos doar 40 mil laptic cu pompa, Leti a supt putin doar la un san ca o durea tare burtica, nu cred sa fi fost mai mult de 10 ml, nu mai am rabdare vreau sa scot cate 100 ml, sa iasa asa si singurel fara sa fie nevoie sa trag wu de el!!

Mergi la inceput

Crissy ce frumos, bine ca e bine micuta ta!!!
Ce mai are bb Paul de il tin acolo?
Pe de o parte e bine sa il supravegheze, pe de alta parte e inspaimantator dupa ce i s-a intmplat lui BTZ!!

Adriana sunt oameni gelosi si trebuie ignorati!

Mergi la inceput

Larisa nu stiu ce sa zic cu febra laptelui... si eu am facut nu puteam sta in nicio pozitie de durere ca se atingeau sanii si simteam 2 pietre mari, sotul zicea ca nu a mai vazut niciodata asa ceva nici in reviste sau filme!! Pe mine m-au ajutat doar masajle si pompa dupa masaj, nimic altceva nu a functionat, a incercat femeia sa scoata manual dar nu am suportat durerea, era de pe alta lume.. in schimb pompa am suportat-o mai usor, primele 2-3 mulsuri a fost mai greu dar in comparatie cu stoarcerea manuala a fost parfum.. ce pot sa-ti zic insa este ca trebuie sa-l scoti cumva si repede ca dai in alte nebunii si mai dureroase, nu e de asteptat, daca sunt plini lapticul trebuie sa iasa neaparat de acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Michelle, Baby, curajoase sunteti, ca nu e bagajul facut...

Larisa, e un scump Nectarie. Imi pare ca seamana cu tata, la gurita si nasuc, si cu tine la ochisori, si frunte... Nu?

Crissy, ce emotii si ce stari cred ca ai avut cand ai luat-o pe iubita in brate... Doamne, sa fie sanatoasa si sa creasca mare, sa mearga mami cu ea acasa, sa se bucure din plin de ea!

Am papat de dimineata, acum sta bebelu un pic cu bunica, pana mai respira mama. Am mare noroc cu maica-mea... Nici o grija nu am, nu mancare, nu curat, nu cumparaturi...

Am mai pus niste poze cu minunea mea mica...

Pup toate burticile, mamicile, si delfinasii.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput