Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (169)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic
Precum v-am spus, sunt fericita ca bebele nostru s-a intors cu capsorul spre iesire!

A luat ceva in greutate, dupa masuratorile de azi are 2500-2750 gr. Dr. i-a studiat iarasi fluxurile prin artera ombilicala, totul este in regula, se hraneste bine, nu are restrictie de crestere intrauterina, mi-a spus din nou ca poate ajunge la 3000 gr. sau chiar mai mult.

Inima, rinichi, stomac, intestine totul e in regula. Ne-a aratat iarasi putzulica si ca testiculele au coborat in scrot (taticul visase asta-nopate ca bebe e fetita, avea cercel numai intr-o ureche, dar o strigam Raducu )

Ne-a aratat ca e buzat si bebe scotea limba si inghitea lichid din greu. E un dulce!

Mi-a facut control si pe masa si m-a pus in tema ca de acum incolo o sa "ma bucur" saptamanal de treaba asta... Colul e lung si inchis.

Cu ajutorul lui Dumnezeu pot naste natural! Vreau sa va spun ca de cand banuiesc ca bebe s-a intors, psihic ma simt altfel, mai implinita! Iar astazi, ca mi s-a confirmat, simt ca zbor de fericire!!! Parca ma si misc mai usor

hehehe! Ce mai vesti!Felicitari!

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!

Mergi la inceput

Nela, multi ani sanatosi si multe impliniri! Sa fii o mamica fericita!
......scuze de intarziere

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

adriana am inceput sa ii dau lui andrei espumisan pentru colici si e mai bine ca ieri...cate 10 picaturi de 4 ori pe zi

eu la Isa doar espumisan i-am dat, preventiv. cred ca sunt foarte bune (mi l-a trimis sora mea din Ro, la ea a avut succes)...

Si eu am auzit de Espumisan ca si-ar face treaba, dar acum nu mai renunt la Colief, chair daca e mai scumput pt ca mi-e frica sa nu apara monstruletii

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77
Azi implinim o lunisoara . Asistenta care a fost de garda aseara m-a lasat sa o ating, a fost prima data cand am pus mana pe ea, dupa o luna de la nastere. Vorba Alinei, m-a atins Dumnezeu. Ea mi-a zis ca atunci cand e ea in tura pot sa vin si sa o schimb eu. Insa asistenta de astazi e o ciufuta, mie mi-a zis un "NU" raspicat cand am intrebat daca pot sa o ating, la alta mamica i-a zis ca doar ea se ocupa de copii

La mai multe lunite! Sa va dea DD multa sanatate si noroc!

Te inteleg perfect....si eu am cam trecut prin asa ceva.
Trebuie sa fi optimista!
Ma rog la DD ca totul sa fie bine!

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Of, ce ne omoara colicii astia... Cica pana pe la vreo 2 luni tin... Abia astept sa treaca.

Eu am auzit ca ar tine pana la 3-4 luni

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Hello girls and delfinasi!

Am colostru, dar si niste ragade de toata frumusetea, cred ca o sa-i placa tzitzi, ca atunci cand il pun la ele trage de nu mai poate. L-am luat de azi dimineata in camera si deja profita de mami.
Moralul se ridica simtitor si asteptam cu drag lapticul ca sa nu mai trebuiasca completare la fiecare masa.
Multumim mult de sfaturi si incurajari!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Felicitari!

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

ce faci mamicile si buticile?

Pana la urma am ajuns la Medlife cu nasucul nostru infundat, si bine am facut, pentru ca pe nara stanga avea un dop de mucus care blocase aproape complet nara si fireste ca e si inflamata. Am facut si exudar nazal, sper s anu fie probleme. Nu va spun cat a urlat saracuta dar pentru cateva ore a fost bine. Peste noapte iar a inceput sa fornaie si am facut noapte alba pe langa ea. Dimineata eram epuizata. Ce ma fac eu de maine, cand sotul merge la munca?! Uf!

Am si o veste buna, ne-am cantarit ieri, prima oara de cand am venit din maternitate. Fata a luat 740g fata de greutatea de la nastere, 940g fata de greutatea cu care am venit acasa (2650g) si 1,5 cm. Si asta in 3 saptamani. Sunt incantata pentru ca recuperam si sper sa o tina tot asa.

Cu colicii astia, eu sunt disperata; de cele mai multe ori nici nu ragaie indiferent cum si cat o tin eu. Are burtica plina de gaze, si am respectat toate regulile de dieta. - Asta e alt stres pentru mine: ce sa mamanc, cat, cum... Nici nu are cine sa imi faca mancare gatita, ca eu nu sunt in stare... Am inceput cu bonisan, dar nu pare sa faca prea mare branza. La infacol am renuntat; nu ne-a ajutat prea mult si mai terorizam si copilul cu gustul ala de portocala.

Azi am o stare tare rea.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Nici eu nu stiu ce sa fac cu nasucul lui Raducu....dupa baie mereu sfornaie cand doarme. Acum am pus la sterilizat batista bebelusului si astept sa se trezeasca sa-i dau papa si poate scot si ceva din nasuc....dupa vreau sa ii las cateva pic de ser fiziologic. Off...ce mi-e frica sa nu ajung si eu prin doctori......

Colicii
Aproximativ dupa fiecare masa il tin pe pieptul meu sa dea gazele afara.......cand da, cand nu da nimik,...cand are chef sa stea, cand plange.......
Problema colicilor am razolvat-o cu Colief. Merita incercat! La noi a dat rezultate.

In seara asta cand am venit de la plimbare, i-am spus sotului ca dupa ce termin cu alaptatul vreau sa am o gramada mare de pepeni in casa cum au astia la colt de strada......de multe ori am senzatia ca nu mai pot de pofta

Nici eu nu mananc mare lucru....M-am saturat de ciorbe, de gratar, cartofi nature, ardei copti, si vestitul chec cu fructe confiate(nu cereti reteta ca nu stiu sa-l fac, ci il cumpar de la o cofetarie)

Azi am facut pilaf...nu stiu ce sa mai mananc.......

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

seara fetelor

in primul rand felicitari noilor mamici

noi, dupa caderea de vineri am ajuns la spital la urgenta
bebei sunt ok, am avut bafta ca nu am cazut pe burta
se miscau tare frumos, le am ascultat si inimioarele

eu am stat pana azi la perfuzii cu vitamine (aduse de acasa, ca spitalul nu are) si metroclopramid si calciu

n am dormit mai de loc, in prima noapte a venit pe la 3 o gravida cu contractii......care pana dimineata la 10 a nascut
iar aseara ne am procosit cu o colorata care a urlat ca tampa toata noaptea,nu avea toate tiglele pe are
ea era in 34 de saptamani si vroia sa nasca

azi am fost cat de cat ok, am reusit sa beau ceva si am si mancat
mi au iesit nalizele cam proaste
anemie si microcalculi la rinichi

cam atat....dupa al meu .....el m ar mai fi lasat la spital
spitalul (Filantropia) e ok, curat, personalul dragut, cu 2 exceptii, e asistente cam acre
papa bunut

se poate naste acolo......abia astept, dar pana la iarna...ohoooo

va pup si o seara frumoasa fetelor

+12bis cu si

Ma bucur ca sunteti bine!

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Fetele mele draigi...vi-l prezint pe Nectarie:
http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/NectarieLarissa_79#

Azi am venit si noi acasica. Suntem tare cumintei..papam mult laptic de la mami si dormim.
Va imbratisez pe toate! N-am citit decat f putin din urma!
Nasterea a fost o experienta tare frumoasa.....o sa revin cu detalii!
Felicitari Paula, blumblbee, kittyescu!
Bun venit pe lume dragi puiuti!

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Bine ai venit Larisa si bebe Nectarie!

Hehe! am crezut ca numai al meu tine capusorul intr-o parte in scoica

Sa va traiasca!

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte.....

Aelita, sexy mama!
Arati f bine! sa-ti mai faci poze cu burtica....Esti o femeie frumoasa!

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput