Alaptatul dupa cezariana
Raspunsuri - Pagina 7
blackpanterro spune:
Bebe s-a intors dar nu corect, acum e in pozitie transversala, tot candidata pt cezariana...
Si eu am deja colostru ceea ce ma bucura enorm, inseamana ca "functionez" corect :)
Din fericire spitalul e foarte orientat spre alaptare, nu da nimeni formula daca nu vrei, doar ceai sa se previna deshidratarea in caz ca nu poti alapta imediat
Adriana 37+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
alra spune:
o sa fie ok mai. daca ai avut lapte la primul bebe inseamna ca functionezi corect si iti merg hormonii ca lumea si o sa ai si acuma. daca pui bebele la san des pana la urma o sa apara laptele, chiar daca in cateva zile. si chiar cateva picaturi de formula nu inseamna ca nu o sa mai alaptezi, daca vrei o vei face oricum
eu prima fata am nascut-o natural si prima picatura de lichid am vazut-o dupa 5 zile de stimulare la 3 ore cu pompe electrice f. puternice.
cu siguranta o sa fii mult mai bine de atata
nastere usoara!
PS: am trecut pe la nemti pe langa o baza si mi-am adus aminte de tine
blackpanterro spune:
Alra, trebuia sa bati la usa sa zici "ceau" :D
Adriana 37+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
blackpanterro spune:
Revin sa spun ca alaptatul dupa cezariana a fost pt mine la fel ca si cel dupa nasterea normala. Inca mai bine pt ca Isabelle stie exact cum sa prinda sfarcul si nu am facut buba deloc.Mananca mult asa ca am lapte mult.
Multumesc mult de raspunsuri si de sfaturi!
Adriana mami de Isabelle Marie - nou nascut si Aidan Alexander - 5 ani
Ilinca_M. spune:
Felicitari si pentru bebe si pentru alaptat!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever
DarkBendis spune:
Cu un pic de intarziere MULTE FELICITARI pentru bebelina frumoasa! Ma bucur ca merge bine alaptatul
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
inbox spune:
M-am tot gandit daca ai nascut si cum a fost!
Si eu am facut tot cezariana fiindca bebe nu a vrut sa se intoarca, pe deasupra am facut cezariana mult mai devreme decat ma ssteptam fiindca mi s-a rupt apa in saptamana 36.
Alaptatul a decurs foarte bine, mult mai bine decat la nasterea naturala. La fel ca tine, nu am cumparat biberoane si nimic altceva in casa pentru alaptarea artificiala. M-au ajutat mult pomapa de san ( manuala pe care am folosit-o imediat ce am nascut, deoarece aici nu iti vezi copilul dupa cezariana decat cel mai devreme a doua zi) , galactogil si ceai de anason si crema garmastan pentru sani ( am scris asta pentru fetele care mai citesc pe aici si isi fac probleme pe viitor) .
mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010
paulush spune:
Tot pentru fetele care mai citesc pe aici si isi fac ganduri si probleme: galactogil si ceai de anason si crema garmastan pentru sani fac bine la increderea de sine, in sensul ca daca le utilizezi crezi ca merge mai bine alaptatul, cu sau fara ceza. Ceea ce nu inseamna ca sunt neaparat necesare, laptele vine si fara galactogil, si fara ceai de anason, si nici cremele nu sunt necesare. Important e ajutorul practic si emotional primit din jur (incepand din minutul 1 de viata al copilului), bebe cat mai devreme pus la san si o buna mufare.
asa a fost
mes p’tits riens
inbox spune:
paulush ceea ce face bebe pus la san cat mai devreme nu poate fi comparat cu nimic. Am specificat in mesaj ca aici in cele mai multe spitale din tara dupa cezariana iti vezi copilul cel mai devreme la 24 de ore, daca nu mai tarziu ( la spitalul la care am ajuns eu de urgenta- fiindca ma pregatisem pentru un altul , mi s-a facut anestezie totala- asa se face la toata lumea, am stat 24 ore la terapie intensiva, si cand am fost trecuta in salon mi s-a spus ca nu am voie sa plec din pat pana a doua zi- in total 48 de ore, la insistentele mele, insotita de sot mi-au dat voie asistentele sa merg la 'alaptat' dupa programul stabilit in spital-salonul lauzelor este la etajul 3 iar nou nascutii la etajul 8 si lifturile nu merg intotdeauna...asa ca pana am ajuns la copil am simtit nevoia sa fac ceva pentru alaptat fiindu-mi frica sa nu cumva sa dauneze faptul ca nu am copilul imediat langa mine, e destul de frustrant sa stii ca ai nascut si sa nu-ti vezi copilul, macar asa psihic sti ca faci ceva pentru el. In ziua respectiva a venit sotul inclusiv la alaptatul de la 12 noaptea ca sa ma duca de mana pana la etajul 8, asta pana mi-au dat voie asistentele sa merg singura). Iar ajutorul practic si emotional in unele spitale lipseste cu desavarsire...
mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010