Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ana, si eu vreau David, dar nu vrea sotul. Iar Patric, cu numele nostru, suna ...ne cheama Gheorghe
Am papat salata de vinete

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 25+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

ratusca, Andreea_cc si-a luat haine de gravi de la C&A. Deci asta e un alt magazin. Bine, mai e si Mothercare, dar fetele au spus ca sunt prea scumpe si nu se merita.

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Dragi burtici,

Va dau sa lecturati http://www.cancan.ro/actualitate/intern/politia-pe-urmele-pedofililor-deghizati-in-mamici-115369.html

Revina cu propunerea Anei. Haideti sa schimbam parola la mail (yahoo, gmail) si picasa si sa o dam fetelor active. O persoana care posteaza 1-2 mesaje nu prea are motive sa ne cunoasca pe toate.

Ce ziceti?

Victoria, mami de Anna Sofia, 23+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Corina, la numele de familie nici eu nu stau bine... asta pentru ca fiind necasatoriti, mie Popescu nu-mi place(nu vreau sa supar pe nimeni, tine strict de nebunia mea), iar numele meu nu cred c-o sa-l schimb, daca va fi sa ne casatorim. Dar pe bebe il va chema ca pe domnul iubi... Popescu... Si nici David Popescu nu-mi place cum suna, sincer... Dar n-am ce face, ca-s satula de discutii.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

sugubina frumoase nume ati ales pt. pufice

eu ma gandeam la Sara Mihaela si Medeea Gabriela (sau Amalia Gabriela)dar mai avem timp de gandit si razgandit
acu na....sper sa nu se fi inselat doctorul si sa ne trezim la urmatoarea eco ca nu sunt fetite...

21+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

Citat:
citat din mesajul lui danaint

M-am intors de la ciuruiala de vene! Scapat usor, sper sa nu ramana vanataie. O cutie de bomboane a facut minuni, si a stat asistenta si mi-a cautat venele mele invizibile vreo 10 minute, la ambele maini. Pana la urma tot din incheietura pumnului mi-a luat, deh, ce sa fac daca nu am vene si pace

Pentru cine mai are treaba la Institutul de Hematologie, de pe 1 august intra in concediu pana pe 31.

Ana, acum ai PM de la mine, iertare, nu am apucat inainte sa plec

s25

adica de la 1 august nu se mai fac recoltari?eu trebuia sa ma duc saptamana viitoare ce ma fac?daca ma duc maine oare imi dau rezultatele vineri?

24+

Da, recoltari nu se mai fac de pe 1. Rez cred ca ti le dau. In 4 zile lucratoare spune ca se dau. Eu am facut azi si mi le dau vineri.

PS: Ma refer la Institutul de Hematologie de la Victoriei (dr Felix).

s25

numai in Romania se poate intampla ca un institut sa se inchida pt o luna de zile ca sa plece lumea in concediu....m-am cam saturat de tara asta

24+

Mergi la inceput

Sugubina, JoAnn, frumoase nume ati ales.
Dana, am notat!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Joann aveai totusi 20s la eco, se vede mai mul decat clar sexul..asa ca slabe sanse sa se schimbe. Mie mi-au spus 3 dr diferiti..

sugubina +20 cu Puficele

Mergi la inceput

Am vrut sa dau si eu comanda de jurnal, dupa link-ul trimis de Vasari(sper sa nu gresesc si de data asta si Alina sa fie cea carea a trimis link-ul... daca nu, inseamna ca azi sunt fara neuron functionabil, iertare) si ghiciti! Nu stiu numarul de apartament! Cum sa nu stii numarul casei pe care ti-ai luat-o?!
Si chiar vreau si eu jurnal.
Uitasem de el. Din cauza weekend-ului aglomerat.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

fetelor dupa cum am zis , sambata nu am reusit sa vedem bubulinele la fata....oare daca mai merg sapt. viitoare la un eco mic, mic ...poate am noroc...ce ziceti...
parca imi aduc aminte ca sunt dintre voi care ati facut si cate 2 morfologii asa-i???

21+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput