Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Concediul de risc maternal ti-l poate da dr de familie doar daca ii duci un document de la medicina muncii. Eu care am facut cerclaj, nu mai pot sta in fund foarte mult timp si medicul de medicina muncii a facut un raport prin care a precizat ca la serviciu stau la calculator in fund pe scaun ceea ce m-ar solicita si nu-i indicat cu cerclaj. Am dus acest raport la medicul de familie si mi-a dat. Vorbeste cu dr tau de familie si vezi ce zice, poate nu-ti cere acest document. Bafta!

Symo 26+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Joann poti cumpara carucior de gemeni care functioneaza dela 0-36 luni. Asa au si gemenasii de la bloc la mine si asa voi face si eu..Eu una ii scot inca de la inceput..Dc iau si ham si apoi si carut cresc cheltuielile si si asa or sa fie multe..

ma mai gandex . oricum daca o fi sa cumpar anul asta astept pana dupa nastere.
pana atunci cump. doar hainute.

sugubina te-ai gandit la nume??' eu as avea ceva...dar mai dezbatem

21+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Bine ca am aflat si eu. Dupa concediu de odihna de 3 sapt, , adica de pe 6 sept pana pe 27 as vrea concediu cu risc maternal, apoi intru in prenatal, pt ca deja nu mai pot sta pe scaun.
Ma dor toate oasele. O sa vb cu medicul de fam si apoi daca nu cu medicul de la medicina muncii din institut.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ana, dana, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

cum 6 sept?
nu 13 august?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Am mancat un bol intreg de salata de vinete, cu aproape o paine intreaga si 2 rosii langa. Plus un porumb fiert si ciocolata neagra, dupa. Nu ma mai pot misca, sunt un balon pe 2 picioare.
Legat de numele copilului, multe din noi si-au ales si l-au trecut la semnatura(Miruna, Symo), am vrut si eu mult timp Patric, dar cum domnul iubi are obsesii geloase, ca nu cumva sa fi avut vreun iubit pe nume Patric, a trebuit sa renunt, cu toate ca mi-am dorit mult acest nume...

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

si esti sigura ca David sau Ciprian nu ai avut?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Buna ziua, burtici

Ati fost foarte harnicute in weekend si ati umplut muuuulte pagini . Noi ne-am intors aseara de la Horezu, de la parintii sotului si acum ma simt obosita. Desi nu am avut parte de 2 zile de odihna completa, tot m-am simtit mai bine si mai odihnita la tara, in natura. Luni dimineata tot obosita ma simteam...

Am inceput sa am carcei noaptea, nu ma supara foarte tare, si ma bcuur ca trec daca ma ridic si merg putin.

Felicitari burticilor care au schimbat semnatura!
Va

18+

Mergi la inceput

Symo, bebelina Diana se odihneste, dupa starile agitate din weekend. La mine David a dormit tot asa, non stop, dupa supararea aia. Apoi si-a reluat acivitatea, aveam o pitfiutza in burtica, stanga/dreapta si sus/jos. Putina rabdare!
Raportez un vis ciudat...
Cica aseara il inselam pe domnul iubi cu un alt barbat(era alt barbat, era un doctor la care merg eu), dar chiar si asa, era chipul domnului iubi, chir daca eu stiam ca e doctorul. Vorbeam, ne sarutam, ii ziceam pe nume(Dragos), dar chipul era al domnului iubi. Ziceti si voi, fetelor, e normal asa ceva?! Adica nici in vis sa n-am si eu parte de ceva actiune hot, cu un alt barbat?! O fi iubire?!

Constatare! Buricul meu cel sexy s-a tranformat in ceva hidos.

Ana

Mergi la inceput

Anca, si pe el il cheama Ciprian, deci a fost un interes cu acest nume, ca el l-a ales... iar David cred ca nu i-a parut nume de fost iubit.

Ana

Mergi la inceput