Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 16
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou si fetita mea este mai cuminte in ultimul timp..din cate stiu cu cat inaintam mai mult in sarcina se misca mai putin pt ca si spatiul este mai putin.. alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) ![]() si 24+ cu ![]() |
Depinde. La mine Emanuel in luna a 8-a atins performanta de 1o ore de miscare continua. Nu mai puteam, mai ales ca era foarte fortos si dadea numai in coaste, fiind deja in prezentatie craniana.
Eu nu am observat o astfel de diferenta, dimpotriva.
Acum in schimb bebe e ca un nou nascut. Se trezeste la 3-4 ore dar doarme toata noaptea
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
24 +
Vasari spune:
Miruna, care e diferenta intre retete? Poate o schimb si eu pe a mea, oricum, e prima data cand o fac. Mie cel mai mult imi plac prajiturile cu fructe, tartele in general. Mai am cateva retete de incercat.
Ca vorbeati de soti, al meu se pare ca iese din normal
, are o limita f ridicata de suportabilitate, nu-i place sa fie bibilit, il deranjeaza daca ma ocup prea mult de el. Si acum ca imi face un kaiac si-a tras niste rani... :)
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 20+
Primul orice
ana_o spune:
Amelia, iertare!
Dana era cu Kika, neuronul meu a luat-o razna. Am si chemat-o la o shopuiala, dar a disparut si probabil o sa vada prea tarziu invitatia. Dar ramane deschisa! ![]()
Am oprit greva azi, al meu iubi vad ca nu zice si nu face nimic in sensul asta, adica sa puna o mana pe un mop, alea, alea... Oricum, am terminat aproape tot, mai am praful de sters. Insa raportez o intepeneala de spate. Si mai trebuie sa-i si calc... saracul, azi dimineata n-avu camasa calcata pentru birou.![]()
Trebuie sa recuperez 6 pagini, mamaaaa cat ati scris. Numai bine, imi relaxez spatele.
Ana
25s, viitoare mami de
, David Ciprian
BraveGirl spune:
Mamici de baietei, v-ati gandit la nume? eu vreau sa-i pun Stefan si inca un nume, dar ceva deosebit. Si intr-o seara ii spun eu la misto sotului: Patrick Andrei. Cu 'c' si 'k', ca si Ariennei i-am pus cu 2-n, ca sa ne injure
...si sotul e tare incantat, deja ii zice Patrick 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
25+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ana_o spune:
JoAnn, Geniusa, felicitari pentru schimbarea de semnatura! Pupici si sanatate multa!
Dana, acum am vazut ca am PM. Te pup, bine-ai venit din mini vacanta!
Beatrice, numai cine cunoaste starea pe care a avut-o
, poate sa inteleaga... iar eu sunt in asentimentul ei 100%. Oricand, pentru oricare din voi, aceeasi solidaritate!

Miruna, mi-am dat seama c-o sa urmeze un weekend in familie, ma bucur ca te-ai simtit bine!
Ana
25s, viitoare mami de
, David Ciprian
ana_o spune:
Sugubina, acum am vazut ca PM era de la tine. Sarut-mana mult, o sa vorbim la telefon!
Ana
25s, viitoare mami de
, David Ciprian
Vasari spune:
Fetita mea no2, sughite intruna de vreo 2 zile, ma distreaza f tare. Aseara Maria incerca sa o gadile, eu pe ea, asa ca am tras o partida buna de ras amandoua. Ma intreb cum va fi... eu am fost tot sora mare.
Ana, esti f draguta... azi dim mi-a intins sotul masa de calcat, nu pt el, ci pt mine.:)) Am numai pantaloni de in si alte materiale sifonabile pe care-i spal si calc zilnic. Nu am niciodata timp sa calc mai multe perechi, mereu sunt pe fuga.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 20+
Primul orice
Lidia_P spune:
"Indemnizatia este 72.24% din media veniturilor NETE celor 12luni anterioare nasterii.
Salariul acela mediu pe unitate se acorda dupa ce avem certificatul de nastere al copilului, deci nu se va lua in calcul.
Evident ca suma era pana acum mai mare pt cele care au beneficiat de 85%, mai ales daca au avut in cele 12 luni si primele de craciun sau paste, care sunt impozabile, daca sunt acordate "pe bune". Sau media se mai ridica si datorita faptului ca prenatalul este mai mare decat salariul net obisuit lunar, fiindca nu se mai opreste impozitul....si tot asa."
eu nu inteleg cu indemnizatia asta.....eu daca imi iau cele 4 luni de concediu medical dupa ce nasc insemna ca nu se ia in calcul la indemnizatie?
cat se plateste concediu de risc maternal 85% din brut sau din net?
24+ 
sugubina spune:
Joann poti cumpara carucior de gemeni care functioneaza dela 0-36 luni. Asa au si gemenasii de la bloc la mine si asa voi face si eu..Eu una ii scot inca de la inceput..Dc iau si ham si apoi si carut cresc cheltuielile si si asa or sa fie multe..
Maritza hai ca m-ai distrus cu pepsi al tau!Acu il trimisei pe Pufescu sa cumpere.!!!! Vreau cu ghiata asa!
Lidia concediul de risc maternal se plateste cu 85% din BRUT.
Vasari si io am de calcat.Sa vedeti metoda: stau pe scaunu cu roti de la PC si calc..asa mai merge. Ca in picioare simt burta mai tare, nu imi e bine deloc
sugubina
+20 cu Puficele

amelia_ilie spune:
Ana, nu-ti face probleme
. Eu aveam o problema, ca neuronul meu era si adormit si ratacit printre plete...
19+