CNP incorect?!
Raspunsuri - Pagina 4
madyrizi spune:
daca mai aud pe cineva ca zice de functionarele astea "amabile" si "ocupate" ca e munca grea si nu mai stiu ce prostii, iau foc. pai la telefon era munca grea sa fie amabila? pai nu merita chelfaneala cand te duci acolo?
eseea, eu am pus la posta toate actele pentru deschiderea contului pentru alocatia copiilor si nu a fost nici o problema. nici nu stiu unde e hambarului. eu daca eram in locul tau o intrebam cum o cheama ca sa-i fac o reclamatie la sediul lor daca tot ma cheama acolo asa de frumos. sa vedem cat de tare in clantza mai e dupa ce i se face o sapuneala buna. ce o costa sa fie amabila si sa explice frumos ce vroia. doamne, mare e gradina ta.
na, ca m-am enervat si eu.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
http://bazar.desprecopii.com
Eseea spune:
nu te enrva prea rau Madi, ca am spus doar varianta pe scurt...
pe lung ar fi asa : am inceput sa sun pe la 8,30, imi intra un robot, formam codurile care mi le zicea, suna in gol, ba cred ca mai si ridica telefonul cate cineva si inchidea pur si simplu, ca imi venea ton de ocupat. In sfarsit raspunde cineva si imi zice ca am nimerit bine dar sa sun dupa ora 9 ca atunci incepe progr cu publicul.
sun dupa ora 9,00, imi raspunde cineva si zice ca acea colega care mi-a trimis adresa e in concediu iar fiecare are treaba lui. insist putin si imi ma intreaba ce sector sunt, ii spun si imi spune ca nu ma poate ajuta ca nu e sectorul ei oricum si, mai ales, are program cu publicul ( eu ce eram?!, papa de la Roma?
), are 4 persoane la rand ( enorm deci) si sa sun dupa ora 15,30. Intre timp m-am dus la starea civila.
Nu sun in Hambarului dupa 15,30 ca stiam ca va intra iar robotul ala ( ca atunci se termina programul cu publicul si asta ar fi fost replica cu siguranta, in caz ca imi raspundea cineva), ci sun pe la ora 15. Imi raspunde dupa cateva incercari altcineva din birou care imi zice ca nu cu ea am vb de dimineata, deja ma apuca rasul zau, dar sa vin acolo. Ii spun ca stiu ca colega care mi-a trimis invitatia e in concediu ( la care ea imi da replica , virgula, ca nu colega mi-a trimis invitatia ci institutia ![]()
![]()
), ii povestesc pe scurt intamplarea si repede asa ca vroia sa-mi inchida telefonul, la care imi spune sa vin totusi acolo, ca daca apare si celallat parinte, in caz ca despre asta e vorba ca nu stia exact evident, va trebui ca unul dintre noi sa aduca dovada ca cnp-ul e gresit. ![]()
I-am spus ca totusi voi trimite prin posta dovada ca cnp-ul e corect, la care imi raspunde acida ca mi-a dat o POVATA , pe care pot sa o urmez sau nu.![]()
deci, ideea este ca daca nu ar fi de plans ar fi de ras. tragi- comedie, ce mai.
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
madyrizi spune:
moama, ce de-i ziceam. eu cand vad negru in fata ochilor uit si de rude si de tot. apoi sa-mi fi zis mie ca sa vin acolo, asa fara sa ma asculte, ca sa o fereasca DD sa ma duc pana acolo. albie de porci e putin zis.
in fine, tu trimite prin posta cu confirmare de primire (normal ca numai copii) si mai am o idee. eu le-as trimite si pe e-mail (dgmss_as@pcnet.ro) toate hartoagele scanate. numai asa ca sa fie primit de la mine mai putin, de la altii mai mult.
(ce-am zis printre buze nu pot reproduce
).
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
Eseea spune:
cred ca ar trebui ca dovada asta de la Starea civila sa le-o trimit in original, nu? si sa pastrez eu copia.
asta e mailul lor? ca e cam ciudat......
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
madyrizi spune:
asta e adresa lor luata de pe net. nu stiu ce sa zic de original. e adresat lor?
eu as pastra originalul daca nu e adresat lor. si chiar daca ar fi adrseat lor tot l-as pastra. si mai tarziu se poate trezi cineva ca il vrea si in original.
si ai dreptate, la gradi toti copiii sunt introdusi in BDNE (baza de date nationala a educatiei) care nu primeste cod dublu
.
Mami
de
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
Eseea spune:
Madi, dovada nu e adresata lor, ci mie. Dar ei mi-au cerut sa le duc dovada asta de la starea civila. Habar nu am cum sa fac : le-am compus si o adresa, in care le spun ca le trimit in original dovada asta ( eu pastrez o xerocopie) sau sa le scriu acolo ca le trimit xerocopie dupa dovada......
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
madyrizi spune:
nu stiu ce sa zic. eu nu am trimis nimic in original si nici nu trimit vreodata. cel mult copie legalizata, dar aici nu e cazul.
tot ce le-am trimis in plic a fost copie, nimic original.
faci cum crezi, dar sa nu mai alergi inca o data pe la usi.
Mami
de
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
Eseea spune:
pai tocmai de aia mi-e frica....poate le trimit xerocopie si ma cheama sa le duc originalul pt conformitate.
al meu sot e deja nervos si zice ca mai bine sa mergem acolo sa le ducem naibii si originalul, si copie si tot.
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
anya spune:
Eu m-as duce la ei, ca la telefon cine stie peste cine dai...
Originalul nu-l trimite in nici-un caz prin posta.
Minunatul sediu e in zona Elecroaparataj. Daca vrei, pot sa te indrum in zona pt ca stau in cartier, dar am fost ferita de "norocul" de a calca pe la ei.
zuzi.simona spune:
hai ca m-ati facut sa-mi verific si eu cnp-ul si imi da corect doar ca judetul nasterii e f. departe de adevar 
restul familiei e ok
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)